- Konu Sahibi landfloves
-
- #21.221
süper canım daha 5 mm he cm bile olmamış
daha önce tanıdıklardan falan bildiğiniz dr yok mu bundan sonra hep tek 1 kişiye gidersin içinde rahat eder
ne güzel ya 1 kere de oldu benim hep aklımda çocuk yapmak diyince ; çalışmaya başlayınca 5*6 ay olmaz falan gibi geliyor böyle hemen hamile olanları duyunca şaşırıyorum
hormonlar hazırda bekliyormuş demek
sen anadoludasın çağıner demiştim ya arkadaş çok memnundu oraya git bi istersen daha başındayken dr.u görmüş ol beğenmezsen değiştirmek için vaktin olur arkadaş normal doğurmuştu çok memnun ve ordaki hastaların çoğu normal doğuruyomuş
Sorma zaten bizim burada bir hatun var son zamanda gördüğüm garip rüyaları anlatıyorum. Rüya yorumluyor kadın bu arada. Hayatınızda yeni bir dönem başlayacak deyip duruyor. İnşallah bebişimdir
Vafiden sonra iyice gaza geldim
Yaw boşver şubatı, nasılsa eşinde sende istiyorsunuz, hemen yapın bir bebiş.. Bende melisleştim sanırsam
Sorma zaten bizim burada bir hatun var son zamanda gördüğüm garip rüyaları anlatıyorum. Rüya yorumluyor kadın bu arada. Hayatınızda yeni bir dönem başlayacak deyip duruyor. İnşallah bebişimdir
Vafiden sonra iyice gaza geldim
bende öyle düşünüyorum en doğrusu tek dr, hiç tavsiye alacağım biri olmadı.. bide beklemediğimiz için dr. konusunun üzerinde durmamıştık, inşallah perş. günü gideceğim dr. iyidir..
ruya diyince ruyamda 4*5 dişim dökülüyordu..yerine takmaya çalışıyorum olmuyo..yoruma baktım kötü bir haber alacağıma işaretmiş..off allah korusun :18:
kızlar merhabalaaarr..
Geçmişi okumadan size haber vereyim dedimki son sayfada vaficiğimin takvimin gördüm şok olduuumm.. Canım hayırlı olsun bu ne hız maşallah yaÇok sevindim RAbbim kucağına almayı nasip etsin.
Şimdi kendimden haberler vereyim benim yawrukuşum miniğim sarılık oldu. bol emzirdim ama düşmedi değerleri. c.tesi öğleden sonra hastaneye yatırdık orda tedavi altında çok şükür düşüşe geçti değerleri. Sabah 10 akşam 7 görmeye gidiyorum. sütümü sağıp bırakııyorum. ilk gün çok zor gelmişti şimdi daha iyiyim işalşlah o iyi olsunda tamamen iyileşip çıksında hasretimiz geçicek. Rabbim daha beterlerinden korusun:
pingucum özledik sizi çabucak iyileşsin batuşumuz geçmiş olsun
Hep aklım burda ama gelemedim bi türlü. Oğluşum birazcık huysuzdu geceleri uykusuz bıraktı hep beni. bide eşimin abisi burdaydı doğumun ertesi günü geldi dün gitti daha o yüzdende gelemedim. Ne var ne yok kaçırdığım bişeyler varmı kızlar ??
Vafiye gerçekten çoook sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?