Eylül dostluğumuza burada devam (:

bende öyle düşünüyorum en doğrusu tek dr, hiç tavsiye alacağım biri olmadı.. bide beklemediğimiz için dr. konusunun üzerinde durmamıştık, inşallah perş. günü gideceğim dr. iyidir..

o aklımda canım, perş.den sonra olmazsa ona da giderim.. En geç 1 ay içinde bende dr. belirmek istiyorum..

Yaw boşver şubatı, nasılsa eşinde sende istiyorsunuz, hemen yapın bir bebiş.. Bende melisleştim sanırsam

ruya diyince ruyamda 4*5 dişim dökülüyordu..yerine takmaya çalışıyorum olmuyo..yoruma baktım kötü bir haber alacağıma işaretmiş..off allah korusun :18:

inşallah beklemek zamanda gelmesi ayrı bir güzel olur süpriz yumurta
5 dk yap işte işyerinde sende rahat et bizde rahat edelim

bende öyle düşünüyorum en doğrusu tek dr, hiç tavsiye alacağım biri olmadı.. bide beklemediğimiz için dr. konusunun üzerinde durmamıştık, inşallah perş. günü gideceğim dr. iyidir..

haklısın canım aniden olunca tavsiyeye yada araştırmaya zaman kalmadı
inşallah dr güzeldir int falanda araştır istersen artık herkes şikayetini bile int yazıyor

kızlar merhabalaaarr..

Geçmişi okumadan size haber vereyim dedimki son sayfada vaficiğimin takvimin gördüm şok olduuumm.. Canım hayırlı olsun bu ne hız maşallah ya Çok sevindim RAbbim kucağına almayı nasip etsin.

Şimdi kendimden haberler vereyim benim yawrukuşum miniğim sarılık oldu. bol emzirdim ama düşmedi değerleri. c.tesi öğleden sonra hastaneye yatırdık orda tedavi altında çok şükür düşüşe geçti değerleri. Sabah 10 akşam 7 görmeye gidiyorum. sütümü sağıp bırakııyorum. ilk gün çok zor gelmişti şimdi daha iyiyim işalşlah o iyi olsunda tamamen iyileşip çıksında hasretimiz geçicek. Rabbim daha beterlerinden korusun:

pingucum özledik sizi çabucak iyileşsin batuşumuz geçmiş olsun

geçen hafta aramıştım seni akşam açmayınca çok çaldırmadım bebekle ilgileniyorsundur belki diye
çok geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşir paşa annesinin kollarında olur

seninde hemen olmuştu böyle hemen hamile kalan duyunca aklıma sen geliyorsun

pingucum özledik sizi çabucak iyileşsin batuşumuz geçmiş olsun

işallah çabucak iyileşir meleğim.. Bende özledim hanzade ya laptop olsa sürekli giricem ama masaüstü bilgisayar başına oturmak zor geliyo biraz geçmişe bakınayım ama hepsini okumama mümkün değil heralde.

Selam canlarrrrrrr
İnternet paketimden bir gıdımcık kalmış bitmeden size bakım dedim bide ne gorimmmm vaficim hamileeeeee nasıl sevindim anlatamam yaaaaaaa hayırlı uğurlu olsun insallahhhhhh
Başka ne var ne yok kızlar gecmis coooook birikti okuyamadım Varmı kaçırdığım Bişey pingu gecmis olsun canım tez zamanda kavuşursun batusa...

pingu canım batuşumuza çok geçmiş olsun..hemen atlatır annesinin sütüyle inşallah..
neler yapıyorsun diye merak ediyordum sesin sluğun çıkmayınca.

eve gitsek yaa yollar nasıl acaba merak ettim rahat gideriz inş.dereye uçmadan

Hep aklım burda ama gelemedim bi türlü. Oğluşum birazcık huysuzdu geceleri uykusuz bıraktı hep beni. bide eşimin abisi burdaydı doğumun ertesi günü geldi dün gitti daha o yüzdende gelemedim. Ne var ne yok kaçırdığım bişeyler varmı kızlar ??
Vafiye gerçekten çoook sevindim.

sanırım kaçırdığınız bşy yok vafi top 10 a girdi daphneyi bekliyoruz çatlamazsak yarın öğreniriz

gece rahat rahat uyu şimdilik batuş gelince huzur vermez yine annesine...sende eklesene foto batuşun varmı??

Yorgun Penguen; çok geçmiş olsun canım.En kısa zamanda iyileşecektir Batuşumuz...

Hanzade Allah korusun,ne dereye uçması falan.Bu kez yoğun önlem alınmış yollar için... Eşimede artık işyerinden araba verdiler.Dün Beylikdüzü'ne gittik,hop oturup hop kalktı kar yağacak diye.Daha acemi sayılır,karda kışta kullanmamış hiç.Fazla oturmadan kalktık kar yağacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…