- Konu Sahibi landfloves
-
- #21.201
vafi eşine nasıl söyledin hadi anlat
C.tesi öğlen eve giderken test aldım o kadar eminim ki bişey yok, çift çizgiyi görünce elim ayağım birbirine dolandı, süpriz yapamayacak kadar tedirgindim.. Bide 1-2 saat sonra annemle babam gelecek bi yerede gidemiyorum.. Eşime tlf açtım,resmen saçmaladım, ben test yaptım dedim, çift çizgi çıktı, ama ben ilaç içtim ya bişey olursa diye ağlıyorum tlf.da.. 1 saat sonra eşim elinde bir buket çiçekle geldi, o günden beri bi beni bide göbüşümü sevip duruyor
daphne be tuvalette yapsaydın kuzum ne rahatına düşkün karısın yahu illa evde yapıcan meraktan çatlayalım mı yani
ayy inanamıyorum ya çok sevindim çoookkkk
Rabbim hayırlı kılsın tatlışım beniiimm
bir mis kokulu daha geliyor ne güzel
daphne, sen de bi alemsin burda senin mesajlarını okudukça ben tetikte bekledim yani
aç paketi, otur klozete, iki damla işe
oldu bitti ayol
bu arada ilk onda görüyorum seni eğer hamileysen
o listede sadece aktif olarak aramızda kalanlar yer almalı bence
Daaphnem iyiyizdir insallah dun aksamdan beri ara ara khaverengi lekelenmem var kalkmadan yatiyorum hep ama cok tedirginim doktorumu aradim korkma kirmizi olursa telas yapariz dedi yatmaya devam kontrole gitmeye dokuz gun var insan korkuyor daphnem ya annelik cok baska bi duyguymus rabbim korusun ona emanet. Sen napcan aksama kesin yapiyon mu testi
vafi doktora daha yeni gittin hangi arada oldu kızzz bu ne hız maşallah
ayy ben de çok heyecanlandım 1 kerede olmuş ne güzel
aslında dr gittiğimde ultrasonla baktı ama bişey görünmüyor muydu bilmiyorum ama o sıralar var olması lazım, ondan sonra bişey olmadı çünkü,ilaç içmiştim diye.. bi kere bişey olmaz dedik olduEşim daha çalışmalara başlıyacaktık diye dalga geçiyor benimle
aslında dr gittiğimde ultrasonla baktı ama bişey görünmüyor muydu bilmiyorum ama o sıralar var olması lazım, ondan sonra bişey olmadı çünkü,ilaç içmiştim diye.. bi kere bişey olmaz dedik olduEşim daha çalışmalara başlıyacaktık diye dalga geçiyor benimle
canım çok sevindim hamileliğinene güzel bir gazla gittik dr hemen bebeğin geldi bekletmeden sağlıkla büyüsün inşallah dr gittin mi ?
Bu sabah gittim canım, keseyi gördü 5mm mişBide daha önce hamile olduğumu bilmeden perş. günü için başka dr.dan randevu aldım, ona gidicem.. Çünkü şuan gittiğim dr iyide, hastaneyi doğum için yeterli bulmuyorum.. Daha bir doktorum bile yok..
annenlere söyledin mi peki
Daha fazla geçmişi okuyamadım heyecandan,hemen tebrik etmek istedim... Vafi,gözünüz aydın canım.Çok bekletmedi sizi bebişiniz.Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin...
Çok sevindim ve aynı zamanda çokta heyecanlandım yaaa
1 kerede tam 12 den vurmuş eşin
Jelonunda aynısı olmuştu o da öyle anlatmıştı kaderdaş oldunuz
Bu sabah gittim canım, keseyi gördü 5mm mişBide daha önce hamile olduğumu bilmeden perş. günü için başka dr.dan randevu aldım, ona gidicem.. Çünkü şuan gittiğim dr iyide, hastaneyi doğum için yeterli bulmuyorum.. Daha bir doktorum bile yok..
C.tesi öğlen eve giderken test aldım o kadar eminim ki bişey yok, çift çizgiyi görünce elim ayağım birbirine dolandı, süpriz yapamayacak kadar tedirgindim.. Bide 1-2 saat sonra annemle babam gelecek bi yerede gidemiyorum.. Eşime tlf açtım,resmen saçmaladım, ben test yaptım dedim, çift çizgi çıktı, ama ben ilaç içtim ya bişey olursa diye ağlıyorum tlf.da.. 1 saat sonra eşim elinde bir buket çiçekle geldi, o günden beri bi beni bide göbüşümü sevip duruyor
Dapne sende hala adet olmamışsın. ben meraklandım.inşallah sende hemen hamile kalmışsındır şubatta başlayacağız derken süpriz yapmış olur size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?