Eylül dostluğumuza burada devam (:

ben bu 2 saatte bir bebeği zorla kaldırıp emmeyi anlayamıyorum.neden öle yapıyosunuz.uyanınca emer zaten

ben bu 2 saatte bir bebeği zorla kaldırıp emmeyi anlayamıyorum.neden öle yapıyosunuz.uyanınca emer zaten

ben sarılık riskinden dolayı bol bol emzirmem gerektiği için öyle yapmıştım. şimdide hemşireler 3 saatte bi sağ sütünü diyolar ki zaten 3 saatte göğüsler şişip süt akmaya başlıyo.

ben sarılık riskinden dolayı bol bol emzirmem gerektiği için öyle yapmıştım. şimdide hemşireler 3 saatte bi sağ sütünü diyolar ki zaten 3 saatte göğüsler şişip süt akmaya başlıyo.

ahsende öle yapıyor sanırım eltimde öyle.gece 2 saatte 1 uyandırıyorlar zorla bebeşi.doktorlar öle sölüyo demekki

ahsende öle yapıyor sanırım eltimde öyle.gece 2 saatte 1 uyandırıyorlar zorla bebeşi.doktorlar öle sölüyo demekki

anneler daha iyi bilir tabi ama hem bebeklerin sıksık beslenmesi lazım hem de göğüste süt hemen birikiiyo ve rahatsızlık veriyo ayrıca emzirdikçe süt çoğalır ama emzirmedikçe süt geriler ve azalır
annelerin bi tabiri vardır göğsü ıslanmaya başlayınca bebeğim acıktı derler aslında bu batıl inanç gibi görünse de bence açıklaması şu süt akmaya başladıysa birikmiş demektir ve aradan zaman geçmiştir dolayısıyla bu zamanda bebek acıkmıştır
çok bilmişlik yaptım galiba

Pingum özledik vallahi. Bebişinde eve gelince bol bol fotoğraf çekersin artık. Çok çok geçmiş olsun ama bilirsin her bebek sarılık olur.

ya size foto ekliycem ama bu bilgisyarda yok kardeşiminkinde kalmış o da üniversitede biliyosunuz gitti. Bizim harddiskte var ama o da evde. kardeşimi aradım mail atıcak bana müsait zamanında ekliycem hemen size.

Pingucum geçmiş olsun oğluşuna..bizim arkadaşın oğluda sarılık olmuştu anlatmıştm sizede,dün onlara gittik 40günlük olmuş anne sütü az geldiği için mamaya başlamışlar mama baya bi yaramış tombiş tombiş olmuş yankları çok tatlıydı maşallahhh.

ben çocuğum olana kadar daha bayaa bşy öğrenirim herlade inş.

kızlar ben çıkıyorum öpüyorum sizi yarın görüşürüz

bizimde hiç erken çıkma umudumuz yok

ananem bize kahvaltılık kırmızıbiber sos yapmış bayıldık bende yapmak istiyorum içinde kimyon baharat falan diyor tadı hiç baharatlı gelmedi

bikaç foto buldum ekledim size kızlar. Hepsi ilk günden. oğluşum bi gelsin yeni halinide çekip eklerim. DAha güzel fotolarımız var kardeşim sağolsun uğraştı onlarıda gönderince eklerim hemen.

bizimde hiç erken çıkma umudumuz yok

ananem bize kahvaltılık kırmızıbiber sos yapmış bayıldık bende yapmak istiyorum içinde kimyon baharat falan diyor tadı hiç baharatlı gelmedi

Bizimkinin domuzluğu tuttu. Kahvaltılık sosları bende severim. Hanzadede yapmıştı. Hatte biz oradayken ikramda etti.

bikaç foto buldum ekledim size kızlar. Hepsi ilk günden. oğluşum bi gelsin yeni halinide çekip eklerim. DAha güzel fotolarımız var kardeşim sağolsun uğraştı onlarıda gönderince eklerim hemen.

Maşallah üçünüzde çok güzelsiniz

wooooouuuuuuu hayırlı olsun cnm :)) arka arkayayız :)

Sen nasılsın chenn? Fındık kurdun nasıl?

Oleeey oleeeeeyyy oleeeeyyyy !!!
Meksika dalgası yokmu burda ya yapamadım birşey ayy ne sevndim vafiii anlatamam oleyyy bebiş geliyorrrr :))
Tebrik ederim canım çok şaşırdım ya bir bakıyım varmı habr derkn en gzel haber gelmiş :)))
Bana kızıyordunuz ama gördünmü sende başlarsn bende bebiş yapın diye :))

Ahsencim ben o berroşu yer ısırır bitiririm valla tabi doldurcak altına işiniz ne temizleyin :)) hemen bakıcam fotolarına

Pingucum çok geçmiş olsun batuşumuza bende nerelerde bu kız diyorum inşallah bir an önce atlatır sarılığı yerim onun totosunu hemrn bakıcam onun fotolarınada :)))

Daphne ben sana küsüm bundan önce burda 3 kere yazdım noldu adet oldun mu diye tınlamadın bile şimdi söylüyorsun

Bizimkinin domuzluğu tuttu. Kahvaltılık sosları bende severim. Hanzadede yapmıştı. Hatte biz oradayken ikramda etti.

hımm evet aynısınında HANZADE yarın tarifini verir misin int baktığım ile aynı mı ?

bizimki Londra da çarşambaya kadar yok müd. umrunda olmaz

Melisciğim görmedim kuzum vallahi görmedim :26: Şimdi cevap vereyim olmadım daha Hadi barışalım

hımm evet aynısınında HANZADE yarın tarifini verir misin int baktığım ile aynı mı ?

bizimki Londra da çarşambaya kadar yok müd. umrunda olmaz

Güzel oluyor ya bende severim ama benim kayınvalidem yapıyor. Birde halası var bursada oda yapıp gönderiyor. Ben hiç yormuyorum kendimi

Güzel oluyor ya bende severim ama benim kayınvalidem yapıyor. Birde halası var bursada oda yapıp gönderiyor. Ben hiç yormuyorum kendimi

ben o gün mercimek köftesi tatlı yiyeceğim derken o sostan çok fazla yiyemedim ananem yapınca da bayıldım. kadın yap desem yapar ama yazık yorulmasın.
hanzade de bir sürü yapmıştı kavanozlar balkondaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…