- Konu Sahibi landfloves
-
- #21.241
gece rahat rahat uyu şimdilik batuş gelince huzur vermez yine annesine...sende eklesene foto batuşun varmı??
ben bu 2 saatte bir bebeği zorla kaldırıp emmeyi anlayamıyorum.neden öle yapıyosunuz.uyanınca emer zaten
ben sarılık riskinden dolayı bol bol emzirmem gerektiği için öyle yapmıştım. şimdide hemşireler 3 saatte bi sağ sütünü diyolar ki zaten 3 saatte göğüsler şişip süt akmaya başlıyo.
ahsende öle yapıyor sanırım eltimde öyle.gece 2 saatte 1 uyandırıyorlar zorla bebeşi.doktorlar öle sölüyo demekki
, kim demiş ilk 10'u kaçırdığımı
bizimde hiç erken çıkma umudumuz yok
ananem bize kahvaltılık kırmızıbiber sos yapmış bayıldık bende yapmak istiyorum içinde kimyon baharat falan diyor tadı hiç baharatlı gelmedi
bikaç foto buldum ekledim size kızlar. Hepsi ilk günden. oğluşum bi gelsin yeni halinide çekip eklerim. DAha güzel fotolarımız var kardeşim sağolsun uğraştı onlarıda gönderince eklerim hemen.
wooooouuuuuuu hayırlı olsun cnm :)) arka arkayayız :)
Bizimkinin domuzluğu tuttu. Kahvaltılık sosları bende severim. Hanzadede yapmıştı. Hatte biz oradayken ikramda etti.
Oleeey oleeeeeyyy oleeeeyyyy !!!
Meksika dalgası yokmu burda ya yapamadım birşey ayy ne sevndim vafiii anlatamam oleyyy bebiş geliyorrrr :))
Tebrik ederim canım çok şaşırdım ya bir bakıyım varmı habr derkn en gzel haber gelmiş :)))
Bana kızıyordunuz ama gördünmü sende başlarsn bende bebiş yapın diye :))
Ahsencim ben o berroşu yer ısırır bitiririm valla tabi doldurcak altına işiniz ne temizleyin :)) hemen bakıcam fotolarına
Pingucum çok geçmiş olsun batuşumuza bende nerelerde bu kız diyorum inşallah bir an önce atlatır sarılığı yerim onun totosunu hemrn bakıcam onun fotolarınada :)))
Daphne ben sana küsüm bundan önce burda 3 kere yazdım noldu adet oldun mu diye tınlamadın bile şimdi söylüyorsun
hımm evet aynısınında HANZADE yarın tarifini verir misin int baktığım ile aynı mı ?
bizimki Londra da çarşambaya kadar yok müd. umrunda olmaz
Güzel oluyor ya bende severim ama benim kayınvalidem yapıyor. Birde halası var bursada oda yapıp gönderiyor. Ben hiç yormuyorum kendimi
Daphne affettim seni tamamhamileysen daha affettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?