Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar öncesinde alışveriş sitelerinde hep kendime birşeyler bakardım şimdi hep bebeye ne alabilirim diye bakıyorum, hatta biraz önce chicco nun indirimini kaçırdığım için resmen üzüldüm

biz de kv.ile çok yakınız biliyosunuz balkondan bakınca sokağın başında yani hep yorulma gel yemeğini ye git diyo ama haftada 1 iki haftada 1 anca gidiyorum napiim alışmasın chitlenbikin dediği gibi yedikten sonra illa çay meyve faslı oluyo bulaşık oluyo vakit geçiyo geçen hafta çok yorgunum diye bulaşığa sokmadı beni gerçi. hiç göremiyorum otur biraz sohbet delim sonra gidersin ben yıkarım dedi ohhh... iyidir benim kv. ama yine de tedbiri bırakmamak lazım.

ben gelinimle arkadaş gibi olmak isterim.onunla alışverişe fln çıkarım tabi o kasar kendini kv nin yanında

ben gelinimle arkadaş gibi olmak isterim.onunla alışverişe fln çıkarım tabi o kasar kendini kv nin yanında

Bende isterim ama olamayız sanırım. En iyisi uzaktan uzağa sevelim birbirimizi. Çokta içli dışlı olmaya lüzum yok. Arada sırada yemeğe çağırırım ama sık sık asla değil. Aradada o bizi çağırırsa burada hiç dedikodusunu yapmam.

ben geldim kızlar şükür kötü birşey yok. bende böbrek taşı vardı 3 tane. biri tamamen gitmiş. diğer ikiside kçülmüş. ilaç vermedi doktor. bunlar kum dedi onları atmaya çalışıyordur ondan sancın ağrın vardır dedi. kum bile olsa vücut atarken yanma yada kanama olabilirmiş idrar tahlilide temiz. hiçbirşey yok bolca su iç yeter dedi. iş görüşmesinede gittim. ama olmaz beğenmedim hiç. asgari ücret bile vermiyorlarmış. allahım ne günlere kaldık ya rabbim. adam cvde facebook adımı istedi. ne saçma altı üstü sekreter arıyor.

ne kadar iyi olursa olsun sonuçta hepimiz el kızıyız şimdi kardeşlerin arası bile bozuluyoken kv.gelin arası herzaman pamuk ipliğine bağlı gider bi laf bi söz bi tavra bakar kopması en iyisi belli bir ayarda tutmak gerekiyo görüşmeleri...

ay özden ben seni unuttum canım ya size geldiğimizde söylemiştin böyle bir durum var diye. kar kış taşınmayacaksınız herhalde. eşini ikna edersin belki.

kızlar deli gibi bu aralar göbeğime uygun elbise bakıyorum ama bulamadım bu ayın sonuna doğru eşimin arkadaşı geliyor yurt dışından isteme ve nişanı olucak istemeye bile gidicekmişiz çok yakınlar kız arkdşıylada tanışmıştım çok tatlı bir hatun ama ben ne giyicem derdi sardı beni bulamıyorum birşey int te karış karış ettim yok

özdn diyodun ya ölmüş kadının evinde oturamam psikolojim bozulur diyecektin eşine

tatlım bu havada giyilecek en uygun elbise.kadife elbise.benim istememde şubatta olmuştu.2 eltimde siyah ve bordo kadife elbise giymişti...biride hamileydi senin gibi :) moda olduğu için çok rahat bulursun

evlenirken ne kadar safmışım diyorum ya nasıl takmadım yaptıklarını..yaş aldıkça insan daha da tahammülsüz oluyor..
benimkinin nefret ettiğim huylarından biri..evimle ilgili kararları o vermek istiyor.eşimide o yönlendirmek istiyor.
misal balkonum var benim girişte..evlenicez balkonun fayansları döşeniyor takmış diyor ki buraya köşeye şömine yapn mangal yaparız..
bende dedim ki bu ev benim..ben istemiyorum et seven biri değil burak biliyorsun dedim..40 yılda canım çekerse kendimiz piknik yerlerine gidiyoruz zaten..
eğer siz çok seviyorsanız kendi terasınız var oraya daha çok yakışır oraya yapın...
aklınca benim yerime yaptırıp bana dadanacaklar..
3 çocuğu var ama herşeye eşim koşturuyor ailenin amelesi resmen abisi de ailenin yabanisi..
eşi var yani kp. çok cimri insan düşün para vermiyor geliyor benden istiyor yada eşimden çok çok enteresan insanlar..
Allahım hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın..

tatlım bu havada giyilecek en uygun elbise.kadife elbise.benim istememde şubatta olmuştu.2 eltimde siyah ve bordo kadife elbise giymişti...biride hamileydi senin gibi :) moda olduğu için çok rahat bulursun

geçen gün bakındım smilla benimde aklımda kadife vardı hiçbirşey bulamadım aranınca bulunmaz zaten bu tür şeyler

bende hep böle bi kv hayal ederdim ama hayallerim yıkıldıinş ben öle bi kv olabilirim
biz de eşimle tartıştığımızda annem hep damadını tutar ama kv beni tutacağını hiç sanmam evlendiğimizden beri baya oğlunun üzerine düştü akşam 9 da arıyor uyudunuz mu die soruyo

geçen gün bakındım smilla benimde aklımda kadife vardı hiçbirşey bulamadım aranınca bulunmaz zaten bu tür şeyler

ambar die bi mağaza var,sizin oralarda varmı bilmiyorum geçen ordan 2 kadife elbise aldım.biri 25,diğeri 30 tl çok ucuzdu kadifeye göre...netten zor bulursun haftasonu çıkıp bakarsın mutlaka bulursun

ambar die bi mağaza var,sizin oralarda varmı bilmiyorum geçen ordan 2 kadife elbise aldım.biri 25,diğeri 30 tl çok ucuzdu kadifeye göre...netten zor bulursun haftasonu çıkıp bakarsın mutlaka bulursun

çok uygunmuş fiyatları güle güle kullan canım şimdi baktım izmir ege çevresinde varmış mağzları bu tarafta yokmuş, artık öyle böyle bulucaz birşeyler bakalım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…