- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
- Konu Sahibi landfloves
-
- #21.401
ben gelinimle arkadaş gibi olmak isterim.onunla alışverişe fln çıkarımtabi o kasar kendini kv nin yanında
ben gelinimle arkadaş gibi olmak isterim.onunla alışverişe fln çıkarımtabi o kasar kendini kv nin yanında
kızlar deli gibi bu aralar göbeğime uygun elbise bakıyorum ama bulamadım bu ayın sonuna doğru eşimin arkadaşı geliyor yurt dışından isteme ve nişanı olucak istemeye bile gidicekmişiz çok yakınlar kız arkdşıylada tanışmıştım çok tatlı bir hatun ama ben ne giyicem derdi sardı beni bulamıyorum birşey int te karış karış ettim yok
tatlım bu havada giyilecek en uygun elbise.kadife elbise.benim istememde şubatta olmuştu.2 eltimde siyah ve bordo kadife elbise giymişti...biride hamileydi senin gibi :) moda olduğu için çok rahat bulursun
geçen gün bakındım smilla benimde aklımda kadife vardı hiçbirşey bulamadım aranınca bulunmaz zaten bu tür şeyler
ambar die bi mağaza var,sizin oralarda varmı bilmiyorum geçen ordan 2 kadife elbise aldım.biri 25,diğeri 30 tl çok ucuzdu kadifeye göre...netten zor bulursun haftasonu çıkıp bakarsın mutlaka bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?