Eylül dostluğumuza burada devam (:

Özden ben kayınvalidemi nasıl severdim bilirsin. Misafirliğe 10 günlüğüne bize geldi benim evimde bana neler yaptı misafir olduğunu unutup. Sakın bu hatayı yapma. Ben şimdi iyiki manisaya gitmemişim diyorum. Aynı apartmanda olmak çok tehlikeli ki sen çok iyi niyetlisin ve karşı taraf bunun farkına vardığı an kendi üstünlüğünü kurmaya çalışıyor.

slm güzeller..sabah kalktım işe gelicem eşim illa yat dinlen die tutturdu,saçımı bile yapmıştım halbuki...ii dedim bende ne ala..ama kalktım gene geldim..çok sıkılıyorum ben evde çocuk olmazsa evde mümkün diil oturamam.internette yok onunda etkisi var tabi..hava nasıl soğukkkk güneşli ama kulaklarım sızladı soğuktan..size kar yağdı,soğuda buraya geldi..

özdencim cnm bu okadar büyük bi kararki 5 kere düşün 1 kere karar ver..bebeğe bakacak die illa aynı apartmandamı oturmak gerekiyor.kiramı vermiceksiniz ondanmı? ayrıntıları bilmiyorum..

çitlenbik im,hatırlıyorum ben eşimle çalışmaktan şikayet ettiğimde sen biz iyiyiz sıkılmıyorum hiç demiştin..ama zaman geçtikçe anladın sende..eşle çalışmak gerçekten zor.işte tartışıyosun evede hayatınada yansıyo herşey..ama sen yinede bebek olana kadar devam et dükkanda..sıkılırsın evde..

kızlar şimdi geldim okudum yazdıklarınızı kısaca anlatayım kimsenin hakkını yemek istemem şöyle ki ,

kızlar bize oturmaya geldiğinde bahsetmiştim kayınvalidemin binasında yalnız yaşayan bir kadın vefat etti ve bizim o eve çıkma durumumuz oldu ev bizim değil yine kiraya cıkacağız bu durumum artısıda var eksiside

bizim bu evimiz çok sıcak ve biz yazın aidat falan vermiyoruz kışın su parası aidat yakıt en fazla 350 tl verdik ve evde kışın ortası sortla geziyoruz
kızlar biliyor evim çok merkezi ve sokağım çok sakin moruk dolu ama sakin
biz göztepedeyiz onlar erenköyde yine orasıda merkezi ama ne bilim oraya gidince bir kere 200 tl yaz kış aidat vereceğiz sonra merkezi sistem değil kombili ne kadar yakarsam ödeyeceğim yani işten gelince sıcak bir ev karsılamayacak beni

suan biliyorsunuz tedavi oluyorum bebek düşünmüyoruz yani olduda bu akşam hamile kalsam 9 ay sonra bebek olucak yani şimdi bu durum anlamsız

birde ben herkesle geçinebilen bir insan değilim

kayınvaliden çok iyi bir kadın

eğer bebek olursa o bakacak ve yakın olmasını bende isterim ama tabi o kadar yakın değil

aynen sizin dediğiniz gibi biri gelecek bizi cağıracaklar biryere gelecekler sizde gelin diyecekler

ben bunların hepsini eşimle konuştum oda ilk başta tavrımızı koyarız dedi

ama tabi biz boşa konusuyorda olabiliriz ev hala duruyor adam belki satar belki kirya vermez çünkü savcıymış ölen kadının oğlu paraya ihtiyacıda olmaya bilir

bu konu tekrar açılınca ben yine konusacağım bunları eşimle

yinede ısrar ederse sonuçlarına katlanacağız

kavga etmenin inat etmenin manası yok

ben eşimi üzmek istemiyorum ama bunuda istemiyorum

zamana bırakmtım şimdilik

üşenmeden buraya kadar okuduysanız helal olsun

Son düzenleme:
ozden ; üşenmeden okudum valla

sen zaten enine boyuna fazlasıyla düşünmüşsün dediğin gibi şartlarını da söylemişsin

eğer yapamazsak taşınırız da de ucunu açık bırak bari sonra baktın yapamıyorsun çok problem oluyor gerisin geriye taşınırsınız

bende kv çok severim bana asla zararı olmaz aramız çok iyidir falan ama öyle sıkı fıkı bende olamam ne kadar uzak o kadar iyi bizim içinde

ben zaten çok soğuk bir insanım istesemde sıkı fıkı olamam dediğim gibi şartlarımı tekrar konusacağım gerekirse ailesi ilede konusuruz

önemli olan mutlu olmamız

biz bide çok kavga eden bir çiftiz

bu bina yeterince duydu birazda onlar duyacak sanırım

bende sandım kira vermiceksiniz..kirada verecekseniz ne manası var??? siz bilirsiniz yinede bana mantıksız geldi..daha yakınına taşının ama aynı apartmana diil

bugün 16:00 da çıkacağız

Eve gidip yorganı kafama kadar çekeceğim sonra da akşama kadar uyumak istiorum :2:

bende sandım kira vermiceksiniz..kirada verecekseniz ne manası var??? siz bilirsiniz yinede bana mantıksız geldi..daha yakınına taşının ama aynı apartmana diil

tek mantıklı olan bebek bakımı ama ortada bebek yok

bide biz zaten 2 seneye ev alacağız yani belki o zaman bebeğimiz yeni doğmuş belkide hamile olacağım

bunların hiçbirini anlatamadım similla çok inat bir insanm ama inat edip mutsuz olmak istemiyorum sonra olay sen benim ailemi istemiyorsuna gelecek çünkü

Son düzenleme:

benim eşim bile annemle aramdaki diyalogları duydukça çocuk olursa annen baksın diyor kv baksa ya ben fitil olurum herhalde

sürekli yanında olmak istemezse devamlı şu geldi bu geldi hadi gelin akşam yemeğe bize gelin gibi klasik kaynana haraketleri sergilemezse mutsuz olmazsınız.

aynı apartmanda olup ayrı dünyalarda olmalısınız

Ozdn bu konudaki fikirlerimi sana beyan ettim o yüzden yazmadım burda sonra okumadı deme

bende kvalidem deyim pc me bugünlük kavuştum ama yine evime götüremicem benim kpeder yine bir işler peşinde Bodrum dan yazlık bakıyormuş hayırlısı dedim kurcalamadım

dün tetenoz aşımı vuruldum annemle birlikte gittik akşamda kvalidemde kaldım tetenoz sonrası herhangi bir yamukluğa karşı doktorda uyarmıştı, şimdi zeytinyağlı sarmalarımla keyif yapıyorum

valla acık acık söyledim eşime biri gelir bizi cağırırlar sinir olurum kızarım dedim ertesi gün biri gelir bizi çağırmazlar bu sefer ruh halime göre yine belki bu sefer çağırlamadıkları için kızarım dedim ama ben söyledim artık göreceğiz en azından ben demiştim diyebilirim

arabadan sonra evde almasın eşin sana

oda evi başkası tutar die acele ediyor anladığım kadarıyla..şimdi taşınsan..bebek doğana kadar ev alsanız..yine ordan uzaklaşmış olacaksınız tabi oturduğunuz evi almazsanız...yin e erenköymüydü ordamı alacaksınız siz yeni evinizi peki?

aynen canım en azından düşüncelerini paylaşmışsın eşin ailesini senden iyi tanır inşallah herşey en güzeli ile olur

erenköy den ev almamız imkansız çok pahalı orası çünkü

küçükyalıdan düşünüyoruz orası daha uygun en fazla 15 dakika orasıda

Son düzenleme:
bugün 16:00 da çıkacağız

Eve gidip yorganı kafama kadar çekeceğim sonra da akşama kadar uyumak istiorum :2:
ohh sevindim speedycim erken çıkacaksın..ben dünden beri o moddayım battaniyemin altında penceremin kenarında

özdn hayırlısı olsun en iyi kararı yine sen verirsin bizdekiler sadece tavsiye..
aynı apartmanda ayrı dünyalarda yaşanmıyor malesef..yaşanması için benm gb çok büyük badireler atlatmak gerekiyor(muş)
eskiden ne mükündü bu saatte yalnız oturmam çoktan kaç kere gelirdi yukarıdan..şimdi çok şükür..istersem çıkıyorum 10 günde 1 belki yüzlerini görüyorum..

evet güzel oldu saçımı kestireektim ama hiç bişey yapmak için keyfim yok eve gidip yatmak en güzeli

arabadan sonra evde almasın eşin sana

yok kızım eşimde ne gezer o para kpederim heveslenmiş bakıyormuş ama dikkatimi çekmedi özel havuzu yoksa bağlamaz beni diyorum giremedikten sonra neye yarar yazlık hemde bizimkiler ticaretle uğraştığı için alırlar satarlar o olur bu olur takip olmaz o yüzden eşelemedim de baksın bakalım el koysun pc me az kaldı

araba işimide hatırlatıp duruyorum onuda mantık açısından düşündüm en aşağı benim bebe 1 yaşlarına yaklaşmadan nasıl süriyim zaten trafiğe çıkmışlığım yok, ilk pratik yapcamda sonra çocukla alışcamda dikkatli olcamda 40 fırın ekmek yemem lazım benim, önceden kullanaydım iyidi

Aynı apartmanda olmak herzaman zordur ya hem sizin şuan ihtiyacınız yok öyle bi duruma bence eşini enazından bebek olana kadar şuanki evinizde kalmanıza ikna etmelisin gereksiz yere taşınmak olucak sizin için.
smilla tatlım öyleydi en başlarda iyi gidiyodu ama son zamanlarda ne benm sabrım kaldı ne onun iş stresi ikimizide geriyo bide ben çok sıkıldım artık eve geç gidip birde ve işleriyle uğraşmaktan yoruldum ikimizinde aynı anda eve gidiyo olması enbüyük dezavantaj oluyo.boş zamanlarımız ikimiznde aynı anda olduğu için sadece kendim için vakit ayıramıyorum illa onla halletmek zorunda kalıyorum herşeyi.evde de sıkılmaktan korkuyorum ikiarada bi deredeyim yaniii..

erenköy den ev almamız imkansız çok pahalı orası çünkü

küçükyalıdan düşünüyoruz orası daha uygun en fazla 15 dakika orasıda

bebek bakma süreci ile ev alma süreci çatışcaksa taşınmanın hiç bi manası yokki..ozaman şöle olur.sen şimdi taşınırsın.bebek fln derken 2 sene geçer.bebeğide büyütürsün biraz orda.ondan sonra ev alır taşınırsınız...

2.ve kötü seçenek : siz ev alırsınız kiraya verirsiniz o kirayla kv nin apartmanında oturmaya devam edersiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…