- Konu Sahibi landfloves
-
- #21.361
ozden ; üşenmeden okudum valla
sen zaten enine boyuna fazlasıyla düşünmüşsün dediğin gibi şartlarını da söylemişsin
eğer yapamazsak taşınırız da de ucunu açık bırak bari sonra baktın yapamıyorsun çok problem oluyor gerisin geriye taşınırsınız
bende kv çok severim bana asla zararı olmaz aramız çok iyidir falan ama öyle sıkı fıkı bende olamam ne kadar uzak o kadar iyi bizim içinde
bende sandım kira vermiceksiniz..kirada verecekseniz ne manası var??? siz bilirsiniz yinede bana mantıksız geldi..daha yakınına taşının ama aynı apartmana diil
ben zaten çok soğuk bir insanım istesemde sıkı fıkı olamam dediğim gibi şartlarımı tekrar konusacağım gerekirse ailesi ilede konusuruz
önemli olan mutlu olmamız
biz bide çok kavga eden bir çiftiz
bu bina yeterince duydu birazda onlar duyacak sanırım
benim eşim bile annemle aramdaki diyalogları duydukça çocuk olursa annen baksın diyor kv baksa ya ben fitil olurum herhalde
sürekli yanında olmak istemezse devamlı şu geldi bu geldi hadi gelin akşam yemeğe bize gelin gibi klasik kaynana haraketleri sergilemezse mutsuz olmazsınız.
aynı apartmanda olup ayrı dünyalarda olmalısınız
Ozdn bu konudaki fikirlerimi sana beyan ettim o yüzden yazmadım burda sonra okumadı deme
bende kvalidem deyim pc me bugünlük kavuştum ama yine evime götüremicem benim kpeder yine bir işler peşinde Bodrum dan yazlık bakıyormuş hayırlısı dedim kurcalamadım
dün tetenoz aşımı vuruldum annemle birlikte gittik akşamda kvalidemde kaldım tetenoz sonrası herhangi bir yamukluğa karşı doktorda uyarmıştı, şimdi zeytinyağlı sarmalarımla keyif yapıyorum
tek mantıklı olan bebek bakımı ama ortada bebek yok
bide biz zaten 2 seneye ev alacağız yani belki o zaman bebeğimiz yeni doğmuş belkide hamile olacağım
bunların hiçbirini anlatamadım similla çok inat bir insanm ama inat edip mutsuz olmak istemiyorum sonra olay sen benim ailemi istemiyorsuna gelecek çünkü
valla acık acık söyledim eşime biri gelir bizi cağırırlar sinir olurum kızarım dedim ertesi gün biri gelir bizi çağırmazlar bu sefer ruh halime göre yine belki bu sefer çağırlamadıkları için kızarım dedim ama ben söyledim artık göreceğiz en azından ben demiştim diyebilirim
oda evi başkası tutar die acele ediyor anladığım kadarıyla..şimdi taşınsan..bebek doğana kadar ev alsanız..yine ordan uzaklaşmış olacaksınız tabi oturduğunuz evi almazsanız...yin e erenköymüydü ordamı alacaksınız siz yeni evinizi peki?
bugün 16:00 da çıkacağız
Eve gidip yorganı kafama kadar çekeceğim sonra da akşama kadar uyumak istiorum :2:
ohh sevindim speedycim erken çıkacaksın..ben dünden beri o moddayım battaniyemin altında penceremin kenarında
özdn hayırlısı olsun en iyi kararı yine sen verirsin bizdekiler sadece tavsiye..
aynı apartmanda ayrı dünyalarda yaşanmıyor malesef..yaşanması için benm gb çok büyük badireler atlatmak gerekiyor(muş)
eskiden ne mükündü bu saatte yalnız oturmam çoktan kaç kere gelirdi yukarıdan..şimdi çok şükür..istersem çıkıyorum 10 günde 1 belki yüzlerini görüyorum..
arabadan sonra evde almasın eşin sana
erenköy den ev almamız imkansız çok pahalı orası çünkü
küçükyalıdan düşünüyoruz orası daha uygun en fazla 15 dakika orasıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?