Eylül dostluğumuza burada devam (:

ayy evet ben de daha önce sormuştum kim gdogan nie bizi takip ediyosun uzun zamandır ajan mısın???

gdogan kaçtı bi de akidem akimel öyle birileri var bizi niye takip ederler anlamıyorum kendi halimizde kankalarımızla sohbetteyiz

tamam burası forum herkese açık ama sonuçta herkes ilgi alanı olan konuya girer yazar biz başından beri birlikteyiz herşeyimizi biliyoruz birbirimizi iyice tanıyoruz artık
sonradan birileri dahil olmasın artık bize sürekli takipteler kimsin diye sorunca kaçıyolar madem kaçacan illa dürtmemiz mi gerekiyo sanki farketmiyoruz yazacak bşy yoksa bizim de aklımızı bulandırmayın lütfen hepimiz adına konuştum ama arkadaşlarımın da benim gibi düşündüğüne eminim

Son düzenleme:
ben burdan başka çok az yere giriyorum..koyu muabbetlerin oldugu yerde zaten ne işimiz varki..enteresan..

çok havalı ve çekiciyiz ondan

bilgi amaçlı konular olsa merak ettiği bi sorunun cevabını almak için girersin aradığın sorunun cevabını alırsın 1 kere olur 2 kere olur bunlar neredeyse bizim kadar burdalar yazmıyolar da burası bizim sohbet topiğimiz bu topictekilerin ortak özelliği var aynı anda aynı şeyleri yaşadık biz kader arkaşları sayılırız

sanırsam sohbetimizi kankalığımızı fazlaca beğeniyolar da nazar değecek diye korkuyorum

bizden daha güzel takip konusumu var

hepsi gerçek samimi içten, aynı kişiler hep devam dizi gibiyiz valla :103:

neyse şimdilik kaçtılar ama bi süre sonra yine gelirler daha önce de yaşadık bunları

Kızlar gebze uçuyo sanki acayip kar var kocam erken gelmiş anahtarı unutmuş apar topar çıktım hem kızgınım hemde üzüldüm soğukta usumus karşı komşu sıcak çay vermiş evde erkek yok gitmez kimseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…