Eylül dostluğumuza burada devam (:

bilmiyorum similla suan mantıksız yada eşim hamile benden saklıyor bu kadar acele ettiğine göre

Canım şimdi çağırma olayı şöyle olabiliyor... Bulunduğunuz yerde akrabalarda çoksa kötü... Çünkü bi gün birisi geldi yok dayıngiller geldi gelin... Öbür gün teyzengiller geldi gelin... Ben gitmeyecem desen ama o benim teyzem/dayım/halam /amcam ben gitmem lazım yoksa ayıp olur... Sen evde oturursun kocan annesinin evinde... Bi bahane de bulsan sonra bak bilmem kim geldi de gelmedi diye... Karşıdaki bunu anlayabilecek kapasitesi de de olsa senin evinin ayrı onların evinin ayrı olduğunu da bilse laf yapmak isteyen yine yapmaya çalışacaktır... Akralar çoksa da zor... Bazen bunu çok da güzel kullanıyorlar bi kere bizi mangala davet etmişlerdi daha önceki gün yine beraberdik gitmek istememiştim ben de ben istemeyince eşim de istemedi hemen dayısını çağırmışlar eve oğlum dayın geldi dayısı olunca o da karşı koyamadı gel yemek yiyelim beraber dediler inadım inat değil mi ben de gitmedim koca aşağıda bütün akşam boyunca bende orda burda arkadaşların yanında takıldım... Kocama diyorum gel susak geldi diye bile çağırıyorlar sen de suya gidenin susağı gibi gidiyosun diye gülüyo Evlenmeden önce hep onların çevresi hep tanıdıkları insanları olduğu için de gitmezem ayıp olur diyor genelde de gidiyor... Bu da çok güzel kullanıyor...

Son düzenleme:
bilmiyorum similla suan mantıksız yada eşim hamile benden saklıyor bu kadar acele ettiğine göre

Allah cezanı vermesin
adam koymuş kafaya yapıcak o çocuğu

ahhh kvalidem keşke beni aynı yere alaydı iyidi, bizimkilerinde alt boş hazır tadilatta istediğim gbi yaptırırım ama yakın istmiyorlar bu işte bir terslik var

seni çok iyi anlıyorum aynı anda eve gidince yemek derdi büyük problem..birde benimki kahvaltı fln da yemez öle geçiştiremiyorum yani..bide haftanın 3 günü spora gidiyoruz mutlaka önceki günden yemek yapmam lazım..benide çok zorluyo..ama bundan önceki işimde ben daha geç geliyodum eve aynı problemler yine vardı..

bence bebek olana kadar dükkana devam et..evde sıkılmazssan bırak tabi..yada şöyle yap 2 gündür ben işe öğlen geliyorum..kalkıyorum sabah yemeği yapıp çıkıyorum..en azından böle yap bir süre rahat edeceksiniz..evde hazır yemek olunca..

Ben hepsini okudum. Bak biz eşimle çok sakin tartışırız.Kırk yılda bir oda. Giyinme odasında konuşuyorduk bende çamaşır asıyorum. Neyse bu içeri dalıp daphne sende çok kaprislisin bile dedi. Allah tan eşim ağzının payını veriyor Erkek anaları oğullarına kıyamıyor. O gün arkadaşları varya işte sizin kavgalarınızı oturur onlara anlatır birde bu kız oğlumu çok üzüyor der. Her şey tepe taklak olur. Bizimki ne yaptı bak anlatayımda hem şaşırın hem gülün. Burun ameliyatı oldu ya eşim. Ben sabah kalktım işe gideceğim neyse öpüştük koklaştık yatağın içinde azıcık Kayınvalidemde birazcık duymuş. Akşam oldu ben burdayken öpme bir daha karını dedi. Şok oldum. Oğlunu kıskanıyor.

korkuttun mu ne yaptı insanları :)doğmamış portakalda vitamin bile olmayan bebe için kafa yoruyorum

en iyisi yaşamak ve görmek kayınvaliden daha hiç bişi demedi bu konu ilgilli bana

Son düzenleme:

yok ya benim kayınvalidem çok çekmiş kendi kayınvalidesinden kadın 80 yaşında hala çektiriyor

beni el üstünde tutar ama bellide olmaz tabi

Son düzenleme:
ya sizin kvalider bi değişik yada benimki uzaydan gelmiş o zaman

biri gelsin gitsen asla çağırmak istemez, öyle aramaz zırt pırt rahatsız etmez, en fazla 10 dk uzaklıktyz 5 6 kere gelmiştir, şimdi gitti komşusuna asla takmaz peşine çünkü zorunlu değilsin sevmeyebilirsin rahatsız olabilirsin der
daphne hele kvalidene çok şaşırdım bizimkide önünde afedersin yiyişelim bayılır şunlara bak maşalllah der oğluna kızar naz yapma söylenme diye habire azarlar onu

bilmiyrum maşşallah o zaman bnmkine durun kıçımı kaşıyım

korkuttun mu ne yaptı insanları :)doğmamış portakalda vitamin bile olmayan bebe için kafa yoruyorum

en iyisi yaşamak ve görmek kayınvaliden daha hiç bişi demedi bu konu ilgilli bana

öncesindede dedim bence bu konuyu birde onla konuş fikirleri neler ne düşünüyor oda genç kadın sonuçta belki fikirleri farklı
mesela benim halamlar bayılır torun baksın evde dursunlar peşlerinde, kvalidem ise tamam bakarım ederim ama aktif kadın oda al bebeğe bak nereye kadar kendide pek gönüllü konuşmamıştı öylesine fikirlerini alırken, hadi istedi diyelim belki onunda kendine göre düşünceleri vardır, tek taraflı düşünmeyin her insan her kvalide farklıdır çeşitleri mevcuttur

aman bu konu bitmez kızlar

artık taşınırsam görürüm anyayı konyayı sizede anlatırım

kafası çalışan insan böle yapar zaten...

bizde ufak çaplı tartışırız bazen annem hemen bana suç bulur.hiç damadına bişey demez..bu işler böle yürüyor..daphne ninki numunelik

Bizim kayınvali de bildiğiniz melek konuşması davranışları herşeyi ile al sok koynuna bağrına bas

ama ; yine ben onun melek görünümüne inanıp fazla yüz vermiyorum şeytanda bir melek sonuçta

walla bende kv burda olsun,bizi sürekli çağırsın isterdim,hazır yemeğe her zaman varım yani

yemek yapmam zor olsa bile ben de bunu tercih etmiyorum çünkü öyle yapınca çok alışıyolar herakşam gelin diye telefon açıyolar.biara sürekli gitmeye gör hergün arıyo geliyomusunuz diye.e gidince yemek iyi hoşta yiyip eve dönülmüyoki bulaşığı var çayı var meyvesi var hepsi bana bakıyo gene ee ne anladım evimde olurum daha iyi bide 11-11buçuk ancak eve geliniyo hergünde çekemem valla eve gelince hiç olmazsa üstümü değiştiriyorm pijamamı üstüme çektimmi ohhh rahatlıyorum

kafası çalışan insan böle yapar zaten...

bizde ufak çaplı tartışırız bazen annem hemen bana suç bulur.hiç damadına bişey demez..bu işler böle yürüyor..daphne ninki numunelik

sanırım öyle, benim annemde aynı şekilde karşılıklı herşey, benim annemde damadını el üstünde tutar gözünün içine bakar
kvalidemin mantığı şu ben zamanında yokluk çektim herşeyi gördüm kvalidem bana bir kötü söz etmedi çektirmedi ben sana yaparsam Allah beni çarpar bu evin benden sonraki düzenini sağlayan sensin seni memnun etmessem ilerde ben soyumu huzurumu tehlikeye atmış olurum der
bak düşününce farkettim şimdi mantıklı kadınmış :44:

tatlım daphne sende yatak odanda kocanı öpüp kadını sinir etmişsin haklı ama

Kendi kocası onu öpmüyor artık herhal kıskandı beni zannımca

Oda ayrı dert ben kuzum. Kır dizini otur evinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…