- Konu Sahibi landfloves
-
- #21.381
bebek bakma süreci ile ev alma süreci çatışcaksa taşınmanın hiç bi manası yokki..ozaman şöle olur.sen şimdi taşınırsın.bebek fln derken 2 sene geçer.bebeğide büyütürsün biraz orda.ondan sonra ev alır taşınırsınız...
2.ve kötü seçenek : siz ev alırsınız kiraya verirsiniz o kirayla kv nin apartmanında oturmaya devam edersiniz...
bilmiyorum similla suan mantıksız yada eşim hamile benden saklıyor bu kadar acele ettiğine göre
Aynı apartmanda olmak herzaman zordur ya hem sizin şuan ihtiyacınız yok öyle bi duruma bence eşini enazından bebek olana kadar şuanki evinizde kalmanıza ikna etmelisin gereksiz yere taşınmak olucak sizin için.
smilla tatlım öyleydi en başlarda iyi gidiyodu ama son zamanlarda ne benm sabrım kaldı ne onun iş stresi ikimizide geriyo bide ben çok sıkıldım artık eve geç gidip birde ve işleriyle uğraşmaktan yoruldum ikimizinde aynı anda eve gidiyo olması enbüyük dezavantaj oluyo.boş zamanlarımız ikimiznde aynı anda olduğu için sadece kendim için vakit ayıramıyorum illa onla halletmek zorunda kalıyorum herşeyi.evde de sıkılmaktan korkuyorum ikiarada bi deredeyim yaniii..
ben zaten çok soğuk bir insanım istesemde sıkı fıkı olamam dediğim gibi şartlarımı tekrar konusacağım gerekirse ailesi ilede konusuruz
önemli olan mutlu olmamız
biz bide çok kavga eden bir çiftiz
bu bina yeterince duydu birazda onlar duyacak sanırım
Allah cezanı vermesin
adam koymuş kafaya yapıcak o çocuğu
ahhh kvalidem keşke beni aynı yere alaydı iyidi, bizimkilerinde alt boş hazır tadilatta istediğim gbi yaptırırım ama yakın istmiyorlar bu işte bir terslik var
Ben hepsini okudum. Bak biz eşimle çok sakin tartışırız.Kırk yılda bir oda. Giyinme odasında konuşuyorduk bende çamaşır asıyorum. Neyse bu içeri dalıp daphne sende çok kaprislisin bile dedi. Allah tan eşim ağzının payını veriyorErkek anaları oğullarına kıyamıyor. O gün arkadaşları varya işte sizin kavgalarınızı oturur onlara anlatır birde bu kız oğlumu çok üzüyor der. Her şey tepe taklak olur. Bizimki ne yaptı bak anlatayımda hem şaşırın hem gülün. Burun ameliyatı oldu ya eşim. Ben sabah kalktım işe gideceğim neyse öpüştük koklaştık yatağın içinde azıcık Kayınvalidemde birazcık duymuş. Akşam oldu ben burdayken öpme bir daha karını dedi. Şok oldum. Oğlunu kıskanıyor.
korkuttun mu ne yaptı insanları :)doğmamış portakalda vitamin bile olmayan bebe için kafa yoruyorum
en iyisi yaşamak ve görmek kayınvaliden daha hiç bişi demedi bu konu ilgilli bana
ya sizin kvalider bi değişik yada benimki uzaydan gelmiş o zaman
biri gelsin gitsen asla çağırmak istemez, öyle aramaz zırt pırt rahatsız etmez, en fazla 10 dk uzaklıktyz 5 6 kere gelmiştir, şimdi gitti komşusuna asla takmaz peşine çünkü zorunlu değilsin sevmeyebilirsin rahatsız olabilirsin der
daphne hele kvalidene çok şaşırdım bizimkide önünde afedersin yiyişelim bayılır şunlara bak maşalllah der oğluna kızar naz yapma söylenme diye habire azarlar onu
bilmiyrum maşşallah o zaman bnmkine durun kıçımı kaşıyım
walla bende kv burda olsun,bizi sürekli çağırsın isterdim,hazır yemeğe her zaman varım yani
kafası çalışan insan böle yapar zaten...
bizde ufak çaplı tartışırız bazen annem hemen bana suç bulur.hiç damadına bişey demez..bu işler böle yürüyor..daphne ninki numunelik
tatlım daphne sende yatak odanda kocanı öpüp kadını sinir etmişsin haklı ama
yemek yapmam zor olsa bile ben de bunu tercih etmiyorum çünkü öyle yapınca çok alışıyolar herakşam gelin diye telefon açıyolar.biara sürekli gitmeye gör hergün arıyo geliyomusunuz diye.e gidince yemek iyi hoşta yiyip eve dönülmüyoki bulaşığı var çayı var meyvesi var hepsi bana bakıyo gene ee ne anladım evimde olurum daha iyi bide 11-11buçuk ancak eve geliniyo hergünde çekemem valla eve gelince hiç olmazsa üstümü değiştiriyorm pijamamı üstüme çektimmi ohhh rahatlıyorum
gelinlerimizi çekiştireceğimiz günlerdede burda olurmuyuz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?