Eylül dostluğumuza burada devam (:

Ben hala kendıme gelemedım uykudan uyandıgım ıcın cok sersemledım bı baktım karnımı tutuyorum sankı bebek korkacak, uyku sersemlıgı ıste

mıracle nasılsın canım

merhaba kızlar

öncelikle depremi yaşayanlara çok geçmiş olsun rabbim daha kötüsünden korusun

VAFİM gözünüz aydın canım öyle çok sevindim ki rabbim sağlıkla kucağına alıp kokusunu içine çekmeyi nasip etsin.inş çok kolay bi hamilelik geçirirsin..

PİNGUM rabbim paşanızı nazarlardan korusun kaderi de kendisi gibi güzel olsun maşallah...

TEREM bende seni hiç kapalı hayal etmemiştim çok yakışmışsınız rabbim huzurunuzu aşkınızı daim etsin.

DAPHNEM sen kendini bebişe çok hazırlamışsın şimdi olmadıysa bile hemen başlayın çalışmalara.

SMİLLAM kuzum ölmedim sürünüyorum işte 3-4 gündür ilaçla ayakta duruyorum hergün başka bi yerde yemek yiyoruz evde su bile içemiyorum çok tiksiniyorum.biraz zayıfladım şimdilik.bakalım 2 hafta sonra yine kontrole gideceğiz

ne güzel yazmış dimi lacintenel.com

EMANET
İki sene önce bugün bana bir emanet verildi. İlk çocuğu olduğunda insan kendisinin zannediyor, hemen "benim" diye sahipleniveriyor. Sahiplenmek, müthiş bir aşkla bağlanmak çok güzel ama eksik. Ancak biraz büyüdüğünde onun bir birey olduğunu ve sadece yetiştirilmek, bakılmak, sevilmek üzere emanet edildiğini anlıyor insan.
Çocuk çok zor, bazen kolay, uykusuz, aslında hep eğlenceli, kirli, dağınık, sabır sınayan, aşkı her gün büyüyen bir varlık. Her gün yeni bir şey öğretip, yeni bir hata yaptırıyor. Devamlı düşündürüp devamlı endişelendiriyor. O büyürken elimden sadece takıldığı yerlerde yardım etmek geliyor ve sanırım hep böyle olacak.

mıraclem kıyamam sana ya
baya zor gecıyor senın hamılelıgın
Rabbım tez zamanda rahata ulastırsın ınsallah canım

mıraclem kıyamam sana ya
baya zor gecıyor senın hamılelıgın
Rabbım tez zamanda rahata ulastırsın ınsallah canım

valla artık yoruldum fazlalık gibiyim evde hiçbirşey yapamıyorum.kendimi işe yaramayan boş bi insan gibi hissediyorum artık galiba bunalıma giriyorum.amin cnm inş.siz nasılsınız bakalım?

yaa nezaman geçecek bu bulantılar

12. haftanın sonunda bitiyormuş genelde bende ümit edyorum 1 ay kaldı smillam

boş olurmu cnm yavrucuğunu taşıyosun daha ne olsun..

boş olur mu miracle öle söleme canım
ne güzel anne olcaksınız daha ne olsun hamilelik depresyonu var mı bilmiyorum ama sen onu yaşıyosun sanırım sabret canım biraz daha az kaldı

Son düzenleme:
boş olurmu cnm yavrucuğunu taşıyosun daha ne olsun..

insanları bıktırmaktan çok korkuyorum bütün yüküm üstlerinde neyse bu aralar psikolojik pek iyi değilim.

boş olur mu miracle öle söleme canım
ne güzel anne olcaksınız daha ne olsun hamilelik depresyonu var mı bilmiyorum ama sen onu yaşıyosun sanırım sabret canım biraz daha az kaldı
canım valla öyle bişey var mı bilmiyorum ama pek iyi değilim

annenin tadilatı varken onlar sana yük oldumu? şimdi psikolojin farklı o yüzden böle düşünüyosun.emin ol kimseye yük olmazsın.anneler çocuklarının kahrını seve seve çekiyor tıpki senin gibi..eşininde kendi çocuğu şikayet edeceğini sanmam

canım benim ya galiba hamilelikten böyleyim.umarım kısa zamanda toparlarım kuzum sürekli ağlak değişik bişey oldum çıktım.

Malesef bebek yok ama ben niye hala hastalanmadım hala hiç bir belirtimde yok. Bu hafta olmazsam kan tahlili yaptıracağım.

seni dün akşam arayacaktım ama berra izin vermedi fırsat bulamadım
hayırlısı olsun tatlm benim, sıkıntı yok daha başlamadınız bile
son adet tarihin ne zamandı?

kıyamam ben ona. Berranın topuğundan kan alırlarken o kadar canı yanmıştı o kadar ağlamıştı ki ben artık hemşireye bağaracaktım. O da görevini yapıyor mecbur ama insanın içi kıyılıyor canından can gidiyor yaşamayan anlamaz. Anne olmak çok başka bişey gerçekten

ama geçti gitti 8.9 a düşmüş, 14 ü yukarısında olursa fototerapi uygulanıyor diye biliyorum
yani demek ki tedaviye üç güde cevap vermiş ve düşmüş. Bir anda 4 lere 5 lere düşmesini bekleme

sen şimdi sürekli emzir. gece gündüz hiç durma. Kaka yaptıkça iyileşecek inş
kakasının rengi sarıya dönmeye başlarsa bil ki batuş gayet iyi
ben her kakasını inceliyordum berranın :))
şimdi de inceliyorum doymuş mu doymamış mı diye bakıyorum
çok yapmışsa tatmin oluyorum :))

miracle 8,9 ve 10. haftalarda bulantılar hep tavana çıkar
ama merak etme 10. haftadan sonra azalacak
12. haftanın sonunda büyük bir kısmını atlatmış olacaksın
ben kendimden örnek vermeyeyim ben 9 ay çektim
ama o şiddetli bulantılarm 16. haftaya kadar sürdü
daha sonra ara ara bulandı

takip ettiğim bloglardan biri paylaşımları çok hoşuma gidiyor.

Günaydın herkese ;

dün 3 te çıktık patron son dk 1 saat daha öne aldı.. eve gittim atkı örmeye başladım 2 yumaktan 1 tanesini bitirdim bile 2. yumağı da bu akşam kuzey güney izlerken örerim. tamamdır 2 günde 1 tane atkı

dün akşam izleyecek bişey yok diye Ruhlar bölgesi filmini izledik çok beğendik

Çok komiksin ya daphne

Bende yüzsüzlük yapıp yarın için izin istemeye çalışıcam

Neyseki 5 te aradı paşam gönderdi bizi ama oda evi uzak olanları. Diğerleri saat 6 ya kadar buradaydı. Ayrıca izin iste bencede iki canlısın nihayetinde.

Miracle hiç öyle hissetme tatlışım. Sen karnında bir can taşıyorsun. Uzat ayaklarını bak keyfine.

Bu arada dün söylemeyi unuttum zahterciğim geçmiş olsun.

Akşam 6 da evdeydim. Bu gün için sebzeli bulgur pilavı, şakşuka yaptım. Yanına birde cacık yaparım. Evde erkenden olmak çok keyifli ya. Bir sürü vaktin kalıyor.

Bu arada hala hastalanmadım ben bilginize. Neyin stresiyse artık bende bilmiyorum ama sinirimi bozmaya başladı.

Bu arada herkeze Günaydınlar

günaydın kaya kaya geldim işe,

burada kar yok kar yok diye diye yağdırdım en sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…