- Konu Sahibi landfloves
-
- #21.461
mıraclem kıyamam sana ya
baya zor gecıyor senın hamılelıgın
Rabbım tez zamanda rahata ulastırsın ınsallah canım
yaa nezaman geçecek bu bulantılar
valla artık yoruldum fazlalık gibiyim evde hiçbirşey yapamıyorum.kendimi işe yaramayan boş bi insan gibi hissediyorum artık galiba bunalıma giriyorum.amin cnm inş.siz nasılsınız bakalım?
12. haftanın sonunda bitiyormuş genelde bende ümit edyorum 1 ay kaldı smillam
boş olurmu cnm yavrucuğunu taşıyosun daha ne olsun..
canım valla öyle bişey var mı bilmiyorum ama pek iyi değilimboş olur mu miracle öle söleme canım
ne güzel anne olcaksınız daha ne olsun hamilelik depresyonu var mı bilmiyorum ama sen onu yaşıyosun sanırım sabret canım biraz daha az kaldı
annenin tadilatı varken onlar sana yük oldumu? şimdi psikolojin farklı o yüzden böle düşünüyosun.emin ol kimseye yük olmazsın.anneler çocuklarının kahrını seve seve çekiyor tıpki senin gibi..eşininde kendi çocuğu şikayet edeceğini sanmam
Malesef bebek yok ama ben niye hala hastalanmadım hala hiç bir belirtimde yok. Bu hafta olmazsam kan tahlili yaptıracağım.
ahsen evet her bebek oluyo değerimiz 8.9a düşmüş az önce telefon ettim. byük ihtimal bugün 2 de çıkarıcaz oğluşumu ama çok az bi değer değil yinede işallah benim sütümle daha da düşer. onun kollarında serumu gördükçe, kan alınan yerleri gördükçe, minik elini mosmor gördükçe içim gidiyo inanki ağlıyorum her gördüğümde
valla artık yoruldum fazlalık gibiyim evde hiçbirşey yapamıyorum.kendimi işe yaramayan boş bi insan gibi hissediyorum artık galiba bunalıma giriyorum.amin cnm inş.siz nasılsınız bakalım?
12. haftanın sonunda bitiyormuş genelde bende ümit edyorum 1 ay kaldı smillam
ne güzel yazmış dimi lacintenel.com
EMANET
İki sene önce bugün bana bir emanet verildi. İlk çocuğu olduğunda insan kendisinin zannediyor, hemen "benim" diye sahipleniveriyor. Sahiplenmek, müthiş bir aşkla bağlanmak çok güzel ama eksik. Ancak biraz büyüdüğünde onun bir birey olduğunu ve sadece yetiştirilmek, bakılmak, sevilmek üzere emanet edildiğini anlıyor insan.
Çocuk çok zor, bazen kolay, uykusuz, aslında hep eğlenceli, kirli, dağınık, sabır sınayan, aşkı her gün büyüyen bir varlık. Her gün yeni bir şey öğretip, yeni bir hata yaptırıyor. Devamlı düşündürüp devamlı endişelendiriyor. O büyürken elimden sadece takıldığı yerlerde yardım etmek geliyor ve sanırım hep böyle olacak.
Çok komiksin ya daphne
Bende yüzsüzlük yapıp yarın için izin istemeye çalışıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?