Eylül dostluğumuza burada devam (:

ben geçen ay adet tarihimi not almamışım.bu sebepten sabah test yaptım.negatif çıktı tabi

Senden bir süpriz bekliyorum zaten :)

Bu arada özdene gittiğimiz fotoğrafları ekledim. Özdenin ve hanzadenin merakla beklenen firikikleri albümde yer almaktadır. İlginize ve bilginize hatun kişiler

Kızlar bu arada biz bu öğle arasında tv alıyoruz. Samsung un 3D li 40 inc modeli var onu alacağız. Öğle arasında mecidiyeköye taksiyle gidip gelirim. Bu ay kredi kartı borcum tam bitmişti yine başladı. Pöffff

daphnecim ne güzel biz de alabilsek tv küçük odaya geçsek ne iyi olur ama bu gidişle çocuk olacak çocuk odası olacak sanırım köşe koltuğu boşa aldım çok üzülürüm valla
bugün kuzenime gidicez evlenmişti ilk kez gidiyoruz elektronik herşeyi var alacak bşy bulamadım tefal digital baskül aldırdım akşam eşime sabah evden çıkarken poşeti yanıma aldım baktım 2 tane heralde eşim bana da aldı söylemedi ama akşam öğrenirim iyi olur valla kilo almaya başladım

kayınpederinede bu mutlu haberi verirsiniz akşam.hayırlı olsn cnm ii yaptınız

Güzel düşünmüşsün. Bizdede arzumunki var. Çokta memnunuz fakat eşim bir kaç aydır yanına bile yaklaşmıyor hatta banyodaki dolabın üzerine koymuş. Tosuncuk oldu kocişim

paranomanyak diye biri bize bşy yazıyodu vazgeçti hayırdır ne yazacaktı acaba???

daphneyle smilla dan önümüzdeki ay bi atak bekliyorum hadi bakalım belinize kuvvet... yeğen istiyoruz doyamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…