- Konu Sahibi landfloves
-
- #21.481
ben geçen ay adet tarihimi not almamışım.bu sebepten sabah test yaptım.negatif çıktı tabi
Senden bir süpriz bekliyorum zaten :)
Bu arada özdene gittiğimiz fotoğrafları ekledim. Özdenin ve hanzadenin merakla beklenen firikikleri albümde yer almaktadır. İlginize ve bilginize hatun kişiler
Kızlar bu arada biz bu öğle arasında tv alıyoruz. Samsung un 3D li 40 inc modeli var onu alacağız. Öğle arasında mecidiyeköye taksiyle gidip gelirim. Bu ay kredi kartı borcum tam bitmişti yine başladı. Pöffff
daphnecim ne güzel biz de alabilsek tv küçük odaya geçsek ne iyi olur ama bu gidişle çocuk olacak çocuk odası olacak sanırım köşe koltuğu boşa aldım çok üzülürüm valla
bugün kuzenime gidicez evlenmişti ilk kez gidiyoruz elektronik herşeyi var alacak bşy bulamadım tefal digital baskül aldırdım akşam eşime sabah evden çıkarken poşeti yanıma aldım baktım 2 tane heralde eşim bana da aldı söylemedi ama akşam öğrenirim iyi olur valla kilo almaya başladım
kayınpederinede bu mutlu haberi verirsiniz akşam.hayırlı olsn cnm ii yaptınız
geçmişi kurcaladım adet tarihimi buldum..wallahi bu forum çok işe yarıyor
daphneyle smilla dan önümüzdeki ay bi atak bekliyorum hadi bakalım belinize kuvvet...yeğen istiyoruz doyamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?