Eylül dostluğumuza burada devam (:

İlahi similla çok güldürdün beni

ya walla taktım kafaya vede buldum

daphneyle smilla dan önümüzdeki ay bi atak bekliyorum hadi bakalım belinize kuvvet... yeğen istiyoruz doyamadık

neyseki hala çoğunluğuz

anneler : ahsen ve pingu
hamileler :
1 jelo
2 sofiş
3 capon
4 melis
5 aydasu
6 miracle
7 chen
8 vafi

hamile olmayanlar:
1 hanzade
2 daphe
3 similla
4 çitlenbik
5 sniperelit
6 spedy
7 landfloves
8 özden
9 siyahdeniz
10 uurböcee
11 mavi su perisi
12 zahter

DİPNOT:unutmuş olabilirim ölesine bi liste

Son düzenleme:
Selam hatunlar ancak uyandım ya doyamadım uykuya bir ara gözümü açıp foruma girmişim :) ama yine gitmişim ben bugünü cuma sanıyorum akşamdan beri plan yapıyorum hayır olsun

Ama sayıca bizden üstünler

ben geldim hanımlar

dün akşam totomuzu kaldırıpta evimize geçmedik yine burda kaldık, rahatımız iyi saolsun kvalide iyi bakıyor

benim kızda şu anda içerde parende atıyor sanırım yine neye dertlendi anlamadım :124:

daphnecim tv alıyormuşsunuz hayırlı olsun, bizimde 2 ay oldu küçük odaya geçeli, inanılmaz rahat dağılsada kirlensede dert etmiyor insan nasılsa salon temiz diye

gunaydın kızlar
ben uyumaktan delırcem artık kafamı kaldıramıyorum nolcak bole bılmıyorum ılaclar bole yaptı benı resmen gozlerım sıs dolanıyorum

bı kahvaltı yapıyım doncem aranıza

smılla kuzum dun sofısle ılgılı yazdım ama gozden kacmıs sanırım
sofıs trabzonda, kanaması olmus cok korkmus doktora gıtmısler hemen, doktor doğuma kadar yatacaksın demıs, annesınde yatıyor sımdı, hepınızede cok selamı var

ilk haftalar uykunun dibine düşersin canım normaldir tadını çıkar

jelooyla sofiş hamiş de landfloves niye girmiyoki artık çok az uğruyo o da akşamları

ilk haftalar uykunun dibine düşersin canım normaldir tadını çıkar

vay be melis seninde baya oldu bak tavsiyeler bilem veriyosun...zaman inanılmaz hızlı geçiyo..daha senin aydasunun miracle n hamileliğne alışamamışken vafiye zaten hiç inanamıyorum hala

evlendik..çoluk çocuğa karışıyoruz..doğanlar büyüdükçe bizde yaşlanıcaz :105::105::105:

Merhaba kızlar
işlerim yığınla ama yine arada size bakıp çıkıyorum.
dükkanda tek bayan olduğum için gün içinde kendi hemcinsimle konuştuğum tek kişiler sizlersinz iyiki varsınız

baksana canım 20.haftaya girdim yolun yarısı bitti bile, geçince zaman anlamıyorumda daha şimdi geçmicek gibi geliyor sonra bakmışız bende doğurmuşum

sende iyice yaşlancak etcez deme fıstık gibi hatunsun şarap gibi yıllandıkça güzelleşirsin:103:

melıs oyle boyle degıl kız bır gor halımı, yastık gordumu dayanamıyom
Kız hakkat zaman cabuk gecıyor ya, baksana takvıme ıkı katımız senın prenses...
Senın gobus ne alemde eklemedın yenı foto merak edıyoz bak, benım gobus ne zaman cıkcak acaba

kızlar bu arada resımler bomba ozden doktormus masallah
hanzade bu kadar guzel olmak zorundamısın hıh masallah

bende aynı şeyi düşündüm..evet melis hadi bi göbiş fotosu koy bizede bakalım

dışarısı buz dondum valla kar yağsa bu kadar soğuk olmaz
Dapne tv niz hayırlı olsun canım

ahh ne tatlı gelir o uykular dokunmasalar bana dünyaları değişmezsin o uykuya
benim prenses artık prenses mi azman mı olucak şüpheye düşmüyor değilim bir kaç hafta sonra artık kime benzedğini inşallah az buçukta görürüz

seninkide büyücek annesi anlamıcaksın zman nasıl geçti diye

benim göbüş sabah normal akşam doğurcak gibiyim fena hallerdeyim yani

bende aynı şeyi düşündüm..evet melis hadi bi göbiş fotosu koy bizede bakalım

benimde aklımda koyuyım ama evde değilim ki kvalidedym şimdi rahat rahat çekinemem:44:

bu aralarda birşey yerken veya saldırdığımda yemeklere benim canım çekmedi Liva nın canı çekti suçum yok diyorum hemen ona atıyorum suçu iyi oldu böyle

Son düzenleme:
merhaba kızlaaar ben geldim, bugün kursum var hatta şu an kurstayım ama erken gelmiştim aşağıda bekliyorum. başka bir kursa daha yazıldım bu seferki mesleğimle ilgili onun parasını vermek için gelmiştim kurs saatini bekliyorum.

ben örgüye başladım, çamaşır makinemin üstüne tüylü iplerle bişiler yapıyorum, kafamdan uydurdum bakalım neye benzeyecek..

burda hava bu kadar soğuksa doğudakiler napıyor yaaaaa, ben yaşayamaz ölürdüm heralde.

siz hamilesiniz de uyuyorsunuz bende aynıyım valla ne zamandır yataktan kaldıramıyorum kendimi normalde uyuyan birisi de değilimdir
hava soğuk olduğundan sanırım yatak sıcacık geliyo
melis insan çocuğuna azman der mi kız çok güldüm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…