Eylül dostluğumuza burada devam (:

aynen melıs ya dokunmasalar 24 saat uyucam
dusun dun deprem olurken uyandım deprem bıttı hem tırsıyom kalkmam lazım artık dıyom hem de doyamıyom az daha uyusam dıyom
tamam uygun oldugun bı vakıt beklıyoruz gobus resmını

kızımıza azman deme annesı hareketlı bı bebıs olcak bellı kı

jelooyla sofiş hamiş de landfloves niye girmiyoki artık çok az uğruyo o da akşamları

gündüzleri fırsat buldukça geliyorum ya niye öyle diyosunuuuz, akşamlarıda mutlaka okuyorum.

özdencim fotolara baktım maşallah ne hamaratsın sen öyle döktürmüşsün, o sarmalara bittim zaten. bende yapacam cumartesi eşimin patronu gelecek ailesiyle yemeğe.. ortaya sarma-dolma yapacam, ama ana yemek olarak ne yapsam bulamadım, tatlı olarakta kabak tatlısı düşünüyorum yanına bir çeşit daha yapacam..

mutfak halımla upraşıyorum 3 gündür, yıkamaya verecektim pazartesiden beri almaya gelecekler, en son bugün öğleden önce geleceklerdi ama gelmediler yine, bende aradım bir sürü şey söyledim hatamızı telafi edecez dediler bakalım bu akşam alacaklarmış cmtye kadarda mutlaka getireceklermiş, inşallah güneşli olurda çabuk kurur yoksa öldürürüm onları.

bol bol uyuki sonra ağrı sızıların başladığında söylenme ahh nerde uykularım dersin sonra
ama çokta uykuya verip eve kaptma bir sonraki evre bunalım evresi oluyor ani hormon değişimlerinden

çektim tatlım eklicem şimdi kolaçan ettim ortalığı yukarı veya aşağıdaydı kvalide hemen çekindim acele idare edin

dün giremedim bitek ama evde değildim akşama kadar.. annemler aradı beni almaya geldiler deniz kenarına gittik çay içtik, sonra çarşıda işlerimi hallettim, örgü için yünler aldım, birde patik yapacam kendime çok kolay bir tarif öğrendim arkadaşımdan.. sonrada komşumla pazara gittik. akşamda eşimin bir iş arkadaşı ailesiyle dışarda yedik, sonrada eğlenmeye gittik. dün baya yoğun geçti yani.

bugünde akşama ne yemek yapsam aklıma hiçbişey gelmiyor.. bu arada kursumun başlamasına 10 dak. kaldı birazdan sınıfa çıkacam.. ama facem açık olur

landfloves anlaşıldı ama her fırsatta gelmeye devam et özlüyoruz

özleyin anacım

ama inanınki her fırsatta geliyorum..

şimdi kursa çıkmam lazım, melisin fotoyu göremedim hala, kaldırmasın akşama kadar bakarım sonra...

top gıbı cıkmıs melıs gobecık ya bayıldım bayıldım

landfloves banane yaa gezme o kaa daha sık gel aksam gelıyon kımse olmuyo kı ozluyom bende

top gıbı cıkmıs melıs gobecık ya bayıldım bayıldım

landfloves banane yaa gezme o kaa daha sık gel aksam gelıyon kımse olmuyo kı ozluyom bende

sorma tatlım nasıl birşey çıktı ordan anlamadım herkes inadıma takılıyor erkek kılıklı sizi diye

evt mlscim dağınık değil karnın top gibi erkek gibi ama yandan görünüşü tabii

evt mlscim dağınık değil karnın top gibi erkek gibi ama yandan görünüşü tabii

teşekkürler teyzeleri artık diğer hamişlerde sıra
ev dağınık tatlım odaya girdim hemencik sizin için
öndende çekicektim ama elim uzanmadı telefnla binbir şekle girdik:44:

Son düzenleme:
slm kızlar bugün aksaray da Kar tatili

Okul olmayınca dr. a gittim ben Nasıl heyecanlıydık anlatamam sıra beklerken kalbim duracaktı resmen :18:

herşey yolunda dedi çk şükür tahlil verdik öğleden sonra alacağız ultrasonda 6hafta 5günlük çıktı bebiş :)

jeloo nbr???????

Sonunda geldim hanzade geçmişe bakayım dedim ne çok yazışma olmuş,1 gün ayırmam lazım geçmişe,
Ben iyiyim evle uğraşıyoruz orayı topla burayı topla gelen giden yemek yap akşam oluyor bir pc'yi elime alamadım sizleride çok merak ediyorum kızlar napıyor diye,
Gördüğüm kadarıyla herkes iyi havalar soğudu kar yağdı tabi ben dışarı çıkamıyorum malum kayar düşerim doğum üstü diye
Yarın bir dışarı çıkmam lazım malum ağdamı yaptırmam lazım artık doğumluk bekledim çıksın diye,
Biz oğlumla iyiyiz ara sıra kasık ağrım oluyor hafiften herkes bekliyor arıyor soruyor ne zaman gelicek diye ay desem annem ne oldu bir yerine ağrımı girdi sancınmı var diyo telaşe memurum benim Torunu gelicek diye çok telaşlı bebek şekerlerini hazırladık buzdolabına koyduk hastaneye götürüceklerimizi,
Hazırız sayılır doğum için,babamız bize altınbaş'tan kolye almış verdi doğumda vericektim ama beğenmezsen değiştiririm diye önceden vermek istedim dedi,anne bebek kolyesiymiş ege ve beni temsil ediyormuş yerim kocişimi beğenmezmiyim
Annem dışarı çıktı alışveriş için bende biraz sizlere bakıyım dedim,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…