- Konu Sahibi landfloves
-
- #21.561
şimdi birşey dicektim nys ben artık yorum yapmıyorum bu konuda biliyorsunuz
daphnecim hayırlı olsun yeni televizyonunuz, o 3d midir nedir bizde hiç bir faydasını görmedik fashiontv geceleri 12 de bazen veriyor o zman mankenler odada yürüyor gibi oluyorda eşime yasak
ooo iimişşş biz kesin izlerdik
ben de alırsak 3d li istiyorum mankenler biraz da bizim evde yürüsün değil miiiiiiiii
tv niz çok güzel güle güle kullanın
şimdi oturma odasınamı gececeksiniz
bende salonu geçmek istiyorum kızlar
oturma odasından hemen yatmak pozisyonuna geçiyoruz
dün gece ne kadar erken yattıysak artık su içmeye kalktığımda saat 23:30 idi
ooo iimişşş biz kesin izlerdik
ben de alırsak 3d li istiyorum mankenler biraz da bizim evde yürüsün değil miiiiiiiii
Daphne güle güle kullanın cnm televizyonunuzu...
Jelocum sen de hoşgeldinn... Merak ediyoruz canım habersiz bırakma bizi
Bak bunu bilmiyordum. Neyse bir işe yarayacak bari. Bende seviyorum o hatunları seyretmeyi. Eşimde sever herhalde
Yok kuzum ya ben size anlatmadın mı? Bizim tv yi eşimin bir arkadaşı hediye etmişti evlenirken. Önümüzdeki ay düğünü var. Tv sini geri istiyor bizdenÇok komik ve inanılmaz değil mi Neyse diyecek bir şey bulamıyorum birde ısrarla şehir dışındaki düğününe gitmemiz için baskı yapıyor alsında tv sini biiiiiiiiiiipppppppppppp. Biz yine salondayız anlayacağınız. O küçük oda artık bebek odası olmayı bekliyor
yok artıkkk..ödünç vermiş olmasın sakın eşin sölemiyo olmasın..yoksa manyaklık yani...aman diyim düğününe fln gitme :113::113::113:
yaw enteresan insanlar buluyo sizi yaa
hayırlı olsun daphne
Daphnecim hayırlı olsun yeni tv'niz,borç bitmiyor canım ne zamandır istiyordunuz olsun borcu ödenir biter
yok artıkkk..ödünç vermiş olmasın sakın eşin sölemiyo olmasın..yoksa manyaklık yani...aman diyim düğününe fln gitme :113::113::113:
yaw enteresan insanlar buluyo sizi yaa
demiştim hatırladım şimdik
neyse alsın tv yi ne ayıp yuh artık taktığı takıyı istemez umarım
Sağolun tatlışlar :)
Yok canım ya hediye aldı bize. Düğünde maddi sıkıntıları olmuş sizin ihtiyacınız yoksa tv yi gerir verir misiniz demiş. Eşim çok şaşırmış. İstediğin zaman gel al demiş. Tabi bu kişi yağmur ormanlarına balayına gidip lüks bir otelde düğün yapıp borçsuz harçsız ev sahibi oldu. Her şeylerini aileleri yaptı. Ya neyse anlattıkça uyuz oluyorum iyice.
O bana takı almadıki düğünümde tv yi hediye etmişti. Eski günlerin hatırına evine davet ederse bir tost makinası alıp gitmeyi planlıyorum. Düğününede asla gitmeyeceğiz.
Sağolun tatlışlar :)
Yok canım ya hediye aldı bize. Düğünde maddi sıkıntıları olmuş sizin ihtiyacınız yoksa tv yi gerir verir misiniz demiş. Eşim çok şaşırmış. İstediğin zaman gel al demiş. Tabi bu kişi yağmur ormanlarına balayına gidip lüks bir otelde düğün yapıp borçsuz harçsız ev sahibi oldu. Her şeylerini aileleri yaptı. Ya neyse anlattıkça uyuz oluyorum iyice.
O bana takı almadıki düğünümde tv yi hediye etmişti. Eski günlerin hatırına evine davet ederse bir tost makinası alıp gitmeyi planlıyorum. Düğününede asla gitmeyeceğiz.
Hoşbulduk canım,artık girer yazarım iki dakikada olsa ses veririm
evet daphne anlatmıştın ne salak yaa bence de tv.yi alsın biiiiipppppppppppp utanır insan beeeeeee
bence de ödünç vermiş insan hediye ettiği şeyi nası ister ya iyice yüzsüz olmuş herkes
ben borç verdiğim parayı bile isteyemem
daphne bu deli manyakların hepsi seni mi buluyor, nasıl işmiş öyle :26:
Paraya çok sıkışmış o yüzden geri istemek zorunda kalmış hediyesini. Eşimin çok samimi arkadaşı. Hatta eşim onun için kendi üzerine kredi bile çekti. O zaman yaptığı tüm o iyilikler için tv aldı bize. Vallahi melisim deli mi manyak mı bilmiyorum ama oldukça yüzsüz ve arsız bir insandır kendisiTanısanız ne demek istediğimi anlarsanız.
sende onu geri istersin sonra görür ne ayıp bişey olduğunu
Canımm sen 2 dk da olsa gel haberini alalım iyi olduğunu bilelim de biz başka bişey istemeyiz... Bu arada takviminde kendinizi enerjik hissediyorsanız enerjinizi boşa harcamayın diyor... Kendini yorma yani tamam mı iyiyim diye düşünüp... Lazım olacakmış bu enerji
Daphne ya o ne öyle kuşum... Gerçekten bu da tam numunelikmiş... Sizi buluyo galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?