Eylül dostluğumuza burada devam (:

ooo iimişşş biz kesin izlerdik

ben de alırsak 3d li istiyorum mankenler biraz da bizim evde yürüsün değil miiiiiiiii

Bak bunu bilmiyordum. Neyse bir işe yarayacak bari. Bende seviyorum o hatunları seyretmeyi. Eşimde sever herhalde

Yok kuzum ya ben size anlatmadın mı? Bizim tv yi eşimin bir arkadaşı hediye etmişti evlenirken. Önümüzdeki ay düğünü var. Tv sini geri istiyor bizden Çok komik ve inanılmaz değil mi Neyse diyecek bir şey bulamıyorum birde ısrarla şehir dışındaki düğününe gitmemiz için baskı yapıyor alsında tv sini biiiiiiiiiiipppppppppppp. Biz yine salondayız anlayacağınız. O küçük oda artık bebek odası olmayı bekliyor

ooo iimişşş biz kesin izlerdik

ben de alırsak 3d li istiyorum mankenler biraz da bizim evde yürüsün değil miiiiiiiii

keserim valla izleyemez
ilk izlediğinde aman yarabbi sana geliyorum dedi adam ya :94:
böyle salonun ortasında ilk fashiontv amblemi dönüyor sonra podyumda birer birer hatunlar dibinden geçiyor az uzakta kalsalar neyse birde hepsi cılızzz amaaaan ne o öyle :120:

pingum sende bloğa doğum hikayeni yazsana..hep anlatmıyım korkmayın diyosun ama anlat ben bilmek istiyorum.. MAZOŞİST ben

yok artıkkk..ödünç vermiş olmasın sakın eşin sölemiyo olmasın..yoksa manyaklık yani...aman diyim düğününe fln gitme :113::113::113:

yaw enteresan insanlar buluyo sizi yaa

demiştim hatırladım şimdik

neyse alsın tv yi ne ayıp yuh artık taktığı takıyı istemez umarım

evet daphne anlatmıştın ne salak yaa bence de tv.yi alsın biiiiipppppppppppp utanır insan beeeeeee

yok artıkkk..ödünç vermiş olmasın sakın eşin sölemiyo olmasın..yoksa manyaklık yani...aman diyim düğününe fln gitme :113::113::113:

bence de ödünç vermiş insan hediye ettiği şeyi nası ister ya iyice yüzsüz olmuş herkes
ben borç verdiğim parayı bile isteyemem

hayırlı olsun daphne

Daphnecim hayırlı olsun yeni tv'niz,borç bitmiyor canım ne zamandır istiyordunuz olsun borcu ödenir biter

Sağolun tatlışlar :)

Yok canım ya hediye aldı bize. Düğünde maddi sıkıntıları olmuş sizin ihtiyacınız yoksa tv yi gerir verir misiniz demiş. Eşim çok şaşırmış. İstediğin zaman gel al demiş. Tabi bu kişi yağmur ormanlarına balayına gidip lüks bir otelde düğün yapıp borçsuz harçsız ev sahibi oldu. Her şeylerini aileleri yaptı. Ya neyse anlattıkça uyuz oluyorum iyice.

demiştim hatırladım şimdik

neyse alsın tv yi ne ayıp yuh artık taktığı takıyı istemez umarım

O bana takı almadıki düğünümde tv yi hediye etmişti. Eski günlerin hatırına evine davet ederse bir tost makinası alıp gitmeyi planlıyorum. Düğününede asla gitmeyeceğiz.

sende onu geri istersin sonra görür ne ayıp bişey olduğunu

Son düzenleme:

var bu işte bir iş hem durum iyi hemde tv yi istiyor görgüsüzlüğün böylesi

Hoşbulduk canım,artık girer yazarım iki dakikada olsa ses veririm

Canımm sen 2 dk da olsa gel haberini alalım iyi olduğunu bilelim de biz başka bişey istemeyiz... Bu arada takviminde kendinizi enerjik hissediyorsanız enerjinizi boşa harcamayın diyor... Kendini yorma yani tamam mı iyiyim diye düşünüp... Lazım olacakmış bu enerji

Daphne ya o ne öyle kuşum... Gerçekten bu da tam numunelikmiş ... Sizi buluyo galiba

evet daphne anlatmıştın ne salak yaa bence de tv.yi alsın biiiiipppppppppppp utanır insan beeeeeee

bence de ödünç vermiş insan hediye ettiği şeyi nası ister ya iyice yüzsüz olmuş herkes
ben borç verdiğim parayı bile isteyemem

daphne bu deli manyakların hepsi seni mi buluyor, nasıl işmiş öyle :26:

Paraya çok sıkışmış o yüzden geri istemek zorunda kalmış hediyesini. Eşimin çok samimi arkadaşı. Hatta eşim onun için kendi üzerine kredi bile çekti. O zaman yaptığı tüm o iyilikler için tv aldı bize. Vallahi melisim deli mi manyak mı bilmiyorum ama oldukça yüzsüz ve arsız bir insandır kendisi Tanısanız ne demek istediğimi anlarsanız.

bir laf vardır bilmiyorum bilirmisiniz
s.kimi keserim oturur yerim ama yinede kimseye tamah etmem diye bilmiyorum ben bu kafadayım sıkışınca hediye mi istenirmiş yuh ki ne yuh

Son düzenleme:
ben de hayatta isteyemem o nasıl bşy ya ayıp tv.siz evlenirim yine istemem

sende onu geri istersin sonra görür ne ayıp bişey olduğunu

Kızlar biz çekiyoruz böyle tipleri. Bunlar hep eşimin entel dantel arkadaşları işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…