- Konu Sahibi landfloves
-
- #21.541
slm kızlar bugün aksaray da Kar tatili
Okul olmayınca dr. a gittim benNasıl heyecanlıydık anlatamam sıra beklerken kalbim duracaktı resmen :18:
herşey yolunda dedi çk şükür tahlil verdik öğleden sonra alacağız ultrasonda 6hafta 5günlük çıktı bebiş :)
kızlar benim oğluşum dün çıktı hastaneden ama rengi bugün yine sararmaya başladı gibi geliyo bana. Bide bütün gece gaz sancısından uyuyamadık ikimizde. Dua edin değerleri artmasın bidaha oralarda kalmasın meleğim :18::18:
kızlar benim oğluşum dün çıktı hastaneden ama rengi bugün yine sararmaya başladı gibi geliyo bana. Bide bütün gece gaz sancısından uyuyamadık ikimizde. Dua edin değerleri artmasın bidaha oralarda kalmasın meleğim :18::18:
melis karnın ne güzel çıkmış top gibi
CHEN gözünaydın cnm heyecanlı olmazmı hemde nasıldır
JELO cnm arada ses ver 2 dk nı ayır bize merak ediyoruz.
PİNGUM inş tekrar etmez.geçmiş olsn cnm
Bu çocuklar ne çabuk büyüyor ya
İnşallah bir daha kalmaz annesi. Öp kokla bizim yerimizede
Jelo heyecan doruktadır artık. Geri sayım başladı
valla ya maşallahları var hemencik büyüyorlar biz karar verip hamile kalana kadar bu çocuklar yaşına gircek valla
valla ya maşallahları var hemencik büyüyorlar biz karar verip hamile kalana kadar bu çocuklar yaşına gircek valla
yok tatlım panik yapma bol bol emzir sen batuşu atlatıcaksınız en kısa sürede, aklımızda dualarımızda seninle
teşekkür ederiz teyzesi prenses iyice büyümeye başladı
jelocum iyi olmana çok sevindim artık çok az kaldı doğuma, nasıl sakinmisin? sorduğum soruya bak tabikide heycanlısındır 3. bebişte geliyor yakın zamanda kendinden habersiz bırakma bizi
şimdi birşey dicektim nys ben artık yorum yapmıyorum bu konuda biliyorsunuz
daphnecim hayırlı olsun yeni televizyonunuz, o 3d midir nedir bizde hiç bir faydasını görmedik fashiontv geceleri 12 de bazen veriyor o zman mankenler odada yürüyor gibi oluyorda eşime yasak
ben de alırsak 3d li istiyorum mankenler biraz da bizim evde yürüsün değil miiiiiiiii
sana face ten msj attım.
Mlsvt canım çok iyiyim,evde olmak çok güzel az sıkıcı olsada olsun oğlum için dinleniyorum,sakinim henüz heyecan falan yok tık yok bendeeAma tabi doğuma giderken ne olurum bilemem,oğluşuma kavuşucağım için heyecanım başlar o zaman,çok merak ediyorum sıpamı bakalım nasıl yaygara koparıcakk
Senin göbüşde maşallah çok güzel görünüyor,şimdiki günlerini güzel değerlendir prensesini sev konuş onunla,sona yaklaşınca ki nasıl geçtiğini anlamıyorsun inanki çok değişik duygulara kapılıyorsun Allah sanada hayırlı doğumlar nasip etsin canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?