Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar benim oğluşum dün çıktı hastaneden ama rengi bugün yine sararmaya başladı gibi geliyo bana. Bide bütün gece gaz sancısından uyuyamadık ikimizde. Dua edin değerleri artmasın bidaha oralarda kalmasın meleğim :18::18:

pingucum dualarımız sizinle sana öyle geliyo olabilir canım çünkü iyi olmasa çıkarmazlardı tatlım yine de şüphelendiğin durum varsa doktora götür bize de hbr ver olur mu

CHEN gözünaydın cnm heyecanlı olmazmı hemde nasıldır

JELO cnm arada ses ver 2 dk nı ayır bize merak ediyoruz.

PİNGUM inş tekrar etmez.geçmiş olsn cnm

Bu çocuklar ne çabuk büyüyor ya

İnşallah bir daha kalmaz annesi. Öp kokla bizim yerimizede

Jelo heyecan doruktadır artık. Geri sayım başladı

yine ben geldim markete gittim canım tost istedi ekmek aldım. çocuklar resmen bahçeyi talan etmiş galiba okullar bugünde tatil. bende balkonda kardan adam yaptım :)

yok tatlım panik yapma bol bol emzir sen batuşu atlatıcaksınız en kısa sürede, aklımızda dualarımızda seninle

melis karnın ne güzel çıkmış top gibi

teşekkür ederiz teyzesi prenses iyice büyümeye başladı

jelocum iyi olmana çok sevindim artık çok az kaldı doğuma, nasıl sakinmisin? sorduğum soruya bak tabikide heycanlısındır 3. bebişte geliyor yakın zamanda kendinden habersiz bırakma bizi

Pingum geçmiş olsun canım,inşallah tekrarlamaz,en korkulan şey sanırım istersen doktoruna bir danış sor aklında kalmasın seninde için rahat etsin oğluşunla güzel vakitler geçirin

CHEN gözünaydın cnm heyecanlı olmazmı hemde nasıldır

JELO cnm arada ses ver 2 dk nı ayır bize merak ediyoruz.

PİNGUM inş tekrar etmez.geçmiş olsn cnm

Similla evde olunca inanki mutlaka bir dolu iş oluyor dur şunuda yapıyım öyle bakarım diyorum bir türlü olmadı,neyse bundan sonra 10 dakikada olsa bakarım size yazarım

Bu çocuklar ne çabuk büyüyor ya

İnşallah bir daha kalmaz annesi. Öp kokla bizim yerimizede

Jelo heyecan doruktadır artık. Geri sayım başladı

Henüz heyecan yapamadım ben annem benim yerime yapıyor cuma günü 11'de doktorda olucaz bakalım neye karar verilicek ne olursa olsun kabulum yeterki oğluşum sağlıklı doğsun,hala doğurucakmışım gibi gelmiyor bana hep karnımda kalıcak karnımdan sevicem oğluşumu gibi bu aralar elini ayağını bir çıkarıyor bol bol temastayız oğlumla konuşuyorum beni dinliyor evet annecim diye cevap veriyor sankii

valla ya maşallahları var hemencik büyüyorlar biz karar verip hamile kalana kadar bu çocuklar yaşına gircek valla

Bu arada öğle arasında televizyonu aldık ahanda yeni televizyonumuz. 3d si ve gözlükleride de varmış diye eşim istedi ne işe yarayacak bilmiyorum. 3d filmler 60-70 tl o kadar para veremem ya da bir tane alır onu havamız olsun diye arada bir seyrederiz kaldıki piyasada 3d film yokmuş şu an, baktım bulamadım ben en azından. Bir işimize yarayacağı yokta maksat 3d side var demek işte. Zaten gözlükle oturupta film seyredemem ben. Evde seyrediyorsam popom bir süre sonra kayıyor ve uzanarak seyrediyorum filmi

valla ya maşallahları var hemencik büyüyorlar biz karar verip hamile kalana kadar bu çocuklar yaşına gircek valla

şimdi birşey dicektim nys ben artık yorum yapmıyorum bu konuda biliyorsunuz

daphnecim hayırlı olsun yeni televizyonunuz, o 3d midir nedir bizde hiç bir faydasını görmedik fashiontv geceleri 12 de bazen veriyor o zman mankenler odada yürüyor gibi oluyorda eşime yasak

Mlsvt canım çok iyiyim,evde olmak çok güzel az sıkıcı olsada olsun oğlum için dinleniyorum,sakinim henüz heyecan falan yok tık yok bendee Ama tabi doğuma giderken ne olurum bilemem,oğluşuma kavuşucağım için heyecanım başlar o zaman,çok merak ediyorum sıpamı bakalım nasıl yaygara koparıcakk
Senin göbüşde maşallah çok güzel görünüyor,şimdiki günlerini güzel değerlendir prensesini sev konuş onunla,sona yaklaşınca ki nasıl geçtiğini anlamıyorsun inanki çok değişik duygulara kapılıyorsun Allah sanada hayırlı doğumlar nasip etsin canım benim

ooo iimişşş biz kesin izlerdik

ben de alırsak 3d li istiyorum mankenler biraz da bizim evde yürüsün değil miiiiiiiii

tv niz çok güzel güle güle kullanın

şimdi oturma odasınamı gececeksiniz

bende salonu geçmek istiyorum kızlar

oturma odasından hemen yatmak pozisyonuna geçiyoruz

dün gece ne kadar erken yattıysak artık su içmeye kalktığımda saat 23:30 idi

Daphne güle güle kullanın cnm televizyonunuzu...

Jelocum sen de hoşgeldinn... Merak ediyoruz canım habersiz bırakma bizi

maşşallah canım o zman sakinliğine sakin olmak en güzeli ve faydalı olanı ikiniz içinde, artık doğduğunda basar yaygarayı sakin günlerini özlersin sen neymişsn oğlum diye
benim şimdiden rüyalarıma giriyor doğum sezeryan fln derdi aldı beni teşekkür ederim canım göbüş çıktı otrp kalkarken yamulmalarda tabiki, başta garip gelmişti konuşmak ama şimdiçok hoşuma gidiyor dertleşiyoruz sanki tepiklemeyince pışşştt ordaki heeey yapıyorum benden nasıl anne olucaksa

amin canım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin ahsen ve pingu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…