Eylül dostluğumuza burada devam (:

landfloves ne güzel ev hanımı oldun valla darısı başıma özellikle bu soğuklarda evde oturmayı çok isterdim kendini yorma eşinle birlikte çekin ben kendi başıma çekiyorum valla her hafta çekerim koltukları napiim eşim evde olmuyo geç geliyo

ay şansa bak eşim geldi biraz önce iş yerinde yemek istememiş eve geldi sucuklu yumurta istedi yaptım.. sonrada salonun koltuklarını halısını herşeyi bi kenara çektirdim
birazdan temizlerim :) akşam geldğimde yerleştirirm dedi, ama mecbur temzilerken çekmem gerekecek yine.. biraz bekle hemen süpürüp sileyim geri çekelim dedim ama işe dönmesi gerekiyordu beklemedi.. örgümde bitmek üzeree az kaldııı..

hanzade valla ben bu kadar evde oturmaya alıştıktan sonra nasıl çalışacam zaten bilmiyorum, bikaç ay sonrada hamilelik düşünüyordum ama kısmette ne varsa o olsun inşallah.. hamile halimlede kimse almaz beni işe falan, belki bebek işini erteleyebilirm şu kurslarım bitsinde önce.

ayy artık erteleme zaten hamile kalıp doğurana kadar 2 yılı çoktan geçmiş olur

Bu gün çok yoğunum. Yemek yemeye vakit bulamıyorum. Muhtemelen pazarteside böyle olacak. Landfloves bence hazır evdeyken doğur. 2-3 yaşına gelene kadar çalışmazsın zaten.

Eşim hamsi istiyo günlerdir çalışırken yapamıyorum bugün pazar var çıktım aldım araç bekliyorm adamın canı tatlı istemiş pratik tarif olan varmı

Eşim hamsi istiyo günlerdir çalışırken yapamıyorum bugün pazar var çıktım aldım araç bekliyorm adamın canı tatlı istemiş pratik tarif olan varmı

elmalı tatlı yap

Elmaları rendele içine petibör kır yoğur sonra tabaklara koy üstüne çikolata sos dök afiyetle ye

benim niyeyse pudingle aram yoktur hiç yapmam oysa çocukken bayılırdım

vafi bebiş nasıll sen nasılsın eee anlat bakalım hayatında değişiklik var mı

sıkıldım artık konuyu kapatıp bi daha açmayasım var nazara mı geldik ne yahu

vafi bebiş nasıll sen nasılsın eee anlat bakalım hayatında değişiklik var mı

Canım daha küçücük ya, daha tam olarak bişey anlayamıyorum.. Sadece keseyi gördüm henüz, 2 haftanın geçmesini bekliyorum sabırsızlıkla..

Biraz halsizlik var üstümde, uyku bastırdı,okuyorum ama çok katılamıyorum bugün..

hanzade kızmış küsmüş gitmiş, ama haklı tabi..

bende örgümü yetiştirmeye çalışıyordum bugün bitirecem diye şartlandırdım kendimi ama çok sıkıldım sandığım kadar kolay değilmiş en zor yerlerine gelmişim.. saat kaç oldu ben hala ne yaprak sarma yaptım ne de temizlik.. şimdi gidip temizliğimi yapacam akşamda yemekten sonra eşimin yanında oturur sarmalarımı sararım artıkk.. yarın görüşmek üzere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…