- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 39
- Konu Sahibi landfloves
-
- #21.801
landfloves ne güzel ev hanımı oldun valla darısı başıma özellikle bu soğuklarda evde oturmayı çok isterdim kendini yorma eşinle birlikte çekin ben kendi başıma çekiyorum valla her hafta çekerim koltukları napiim eşim evde olmuyo geç geliyo
ay şansa bak eşim geldi biraz önce iş yerinde yemek istememiş eve geldi sucuklu yumurta istedi yaptım.. sonrada salonun koltuklarını halısını herşeyi bi kenara çektirdimbirazdan temizlerim :) akşam geldğimde yerleştirirm dedi, ama mecbur temzilerken çekmem gerekecek yine.. biraz bekle hemen süpürüp sileyim geri çekelim dedim ama işe dönmesi gerekiyordu beklemedi.. örgümde bitmek üzeree az kaldııı..
hanzade valla ben bu kadar evde oturmaya alıştıktan sonra nasıl çalışacam zaten bilmiyorum, bikaç ay sonrada hamilelik düşünüyordum ama kısmette ne varsa o olsun inşallah.. hamile halimlede kimse almaz beni işe falan, belki bebek işini erteleyebilirm şu kurslarım bitsinde önce.
Eşim hamsi istiyo günlerdir çalışırken yapamıyorum bugün pazar var çıktım aldım araç bekliyorm adamın canı tatlı istemiş pratik tarif olan varmı
Eşim hamsi istiyo günlerdir çalışırken yapamıyorum bugün pazar var çıktım aldım araç bekliyorm adamın canı tatlı istemiş pratik tarif olan varmı
biliyorum onu çok basit oluyo hem de hafifelmalı tatlı yap
Elmaları rendele içine petibör kır yoğur sonra tabaklara koy üstüne çikolata sos dök afiyetle ye
biliyorum onu çok basit oluyo hem de hafif
vafi bebiş nasıll sen nasılsın eee anlat bakalım hayatında değişiklik var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?