Eylül dostluğumuza burada devam (:

yeni anne ahsen geldi nasılsınız berroş nasıl kuzucuk

Ahsencim nasılsın canım, berroş nasıl?

iyiyim kızlar çok şükür
berra da iyi bayagı toparladı hamdolsun

bugün doktora gittim tahlil oldum
iltihab çıktı vücudumda. 5 günlük antibiyotik kullanıcam inş geçer
çok ciddi bişey değil dedi doktorum. Normal doğum yapanlarda da oluyormuş yine sezeryan oldum diye bunalıma girmeyecekmişim

prenses büyümüştür iyice değişmiştir.

sende dikkat et kendine emzirirken antibiyotik problem olmuyormu ?

akşam tv karşısında bende sarma yapcam etli yarıyıl tatilinde kardeşim gelcek onun için çok seviyo

prenses büyümüştür iyice değişmiştir.

sende dikkat et kendine emzirirken antibiyotik problem olmuyormu ?

yok canım ağır bir antibiyotik değil
zaten her doğumdan sonra 1 hafta kullanılır muhakkak iltihap olmasın diye
ben kullanmıştım zaten ama yeterli olmamış bir hafta daha kullanmam gerekiyormuş
idrar yollarmdaki enfeksiyon da sebebiyet verebilirmiş
kesi yerim iyileşti aslında çok da iyi bakımını yaptım
nerden mikrop kapmışsa kapmış işte

anladım canım öğrenmiş olduk. bizde.
ne güzel hemen geçmiş küçük bile olsa kapmış bi yerden hemen geçer inş

Ahsenciğim geçmiş olsun canım. Çabucak atlatırsın inşallah. Kızlar akşam ki menüleri alalım. Bu gün yemekleri eşim yapacak, döner, pilav ve salata :)

Off bgn çok sıkıcı yaaa birsürü işim var akşam kocacım geliyo akşamı iple çekiyorum amaaa evde yine yemek yookk

merhaba kizlar. burda net bulamadim maalesef arada sansa telden kacak baglaniyorum. dun saolsun spedy aradi daha öncede aydasuyla konusmustuk. ptesi hafif kanamam oldu dr istirahat etceksin dedi kanama kesildi ama sancilarim oluyo ewden cikmadigim halde. daha en az 25 günüm war ama pek beklicek gibi degil.. vafim hamileymissin cok tebrik ederim. cok sevindim canim.

Aaaaa hanzade kusmus kiyamam

Bende cok yogundum isler var subatta onlari organize ediyoruz
Kizlar bu aksam taksime gidecegiz cok heyecamliyim
Eski sohbetleri bende ozluyorum
Dun bi ara hareket geldi ama

Aaaaa hanzade kusmus kiyamam

Bende cok yogundum isler var subatta onlari organize ediyoruz
Kizlar bu aksam taksime gidecegiz cok heyecamliyim
Eski sohbetleri bende ozluyorum
Dun bi ara hareket geldi ama

hanzade kusmus yazmışsın ya
ben de kustu yani istifra etti sandım :))

hanzadecan bana kızma bak 20 günlük lohusayım her gün giriyom sizi ihmal etmeden
yeni hayatıma adapte olayım iyice
neler neler anlatıcam size

Selam kızlar haftasonu herkes bir telaşdadır şimdi,bense sabahın 7'sinden beri ayaktayım uyku tutmuyor artık,
Dün doktordaydık muaynemiz güzel geçti nst'ye girdim normal çıktı,bebişim 3.500 kiloyu bulmuş yanaklar tombik tombik artık doktorumuz bu olmuş alalım dedi pazartesi dedi ben kabul etmedim daha hazır değilim diye çarşamba gününü seçtik benimle günü aynı olsun diye 16.01.2013 oldu tarihimiz,
Sabah 9'da sezeryan olucam geneli tercih ettim,anestezi uzmanıyla görüştük muaynemide oldum kan verdim herşey iyi şu an için.
Dünden beri arayan arayana herkes merak etmiş,dün çok fazla durduk hastanede yorulmuşum babamız yemek ısmarladı bize dışarıda hazır çıkmışken evde uğraşmayın dedi,birde emzirme eğitimi verdi ebeler dün gögüs pompası almamı söylediler zaten işe giderkende lazım olucaktı gidip aldık eksiğimiz yok gibi şimdilik,salı gününe kadar temizlik çamaşır her işimizi bitirmemiz lazım,salı günüde annem yemek yapıcak birkaç günlük,malum iki gün biz hastanede kalıcaz,babamla kardeşim eve gelicekler bizede dönünce yemek derdi olmasın diye,
Bizden böyle doktorum bol bol uyumamı dinlenmemi söyledi çarşambaya kadar rahat ol stres yapma dedi,şimdilik yok ama bakalım salı akşamı uyku tutarmı beni

jeloooo; çok güzel bir haber bu... Demek çarşamba günü 3. bebişimizde geliyor.Yine burada dokuz doğuracağız desene

Bencede o güne kadar bol bol uyu,sonra arayacaksın bugünleri :)

jeloooo; çok güzel bir haber bu... Demek çarşamba günü 3. bebişimizde geliyor.Yine burada dokuz doğuracağız desene

Bencede o güne kadar bol bol uyu,sonra arayacaksın bugünleri :)

Evet 3.bebişde geliyor hayırlısıyla sağlığıyla gelsin bize inşallah.
Son 4 gün geriye sayım başladı,dinlenmem lazım ama bir gram uykum yok, neyse 4 gününün keyfini çıkarıyım sonra istesemde keyif yapamam doğru söyliyorsun

jeloocum merakla bekliyoruz seni ve bebişi inş.çok rahat bi doğum olur canım bizi haberdar et mutlaka

jelooooo paşamız geliyo demekkkkkk
umarım herşey çok daha güzel olur sizin için,kolaycacık doğuruverirsin.

Fırsat sitesinden okuldan en yakın arkadasım ve eşlerimizle kupon aldık biz de.
Galata kulesine çıkış içindeki cafede 1 tatlı ve bir içecek kuponu 33 tl iki kişi.
Çok heyecanlıyım 12.30da cıkacağız evden.

Şu fırsat siteleri ne iyi oldu ya onlar sayesinde özel şeyler yapabiliyoruz.
Kızlar sizi çok seviyorummmm. İçimden geldi

:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…