- Konu Sahibi landfloves
-
- #21.841
dedim kesin jelooooo doğurdu . biraz zaman geçsin hemen arayacağım
Günaydın herkese ;
telefonu aldık 1600 TL yeharika birr telefon özelliklerine bayıldım bana prim falan verirlerse eğer eşime de alacağız inş verirler
Speddy hayırlı olsun kuzum. Güle güle kullan.
Günaydın tatlışlar, yoğun ve yorucu bir gün olacak. Hafta sonu yine kurs ve sınavlarla uğraştım. Yemek,çamaşır, ütü derken bitirdik tatili. Yılın başı olduğu için yoğunluk vardır o yüzden gelemiyorlar. E yeni annelerimiz doğum yapacaklarımızda var.
Bu arada jelocuğum hayırlı olsun şimdiden. Çarşamba günü güzel haberlerini bekliyoruz.
Vafim senin hamilelik nasıl gidiyor?
Eşim karaciğerleriyle ilgili problemi vardı. Geçen hafta tahlil yaptırdı değerler düşmüş ama çok fazla değil. Kilo vermesi gerekiyor. Yine diyete başladık biz. Kara kara bu gün ne pişiricem diye düşünmeye başlayacağım anlaşılanGerçi o sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.
Benim eşiminde miğdesi problemli reflüsü var. Aç kalmaması lazım. Bende acıkınca yesin diye meyve, salatalık, havuç koydum yanınaeşlerimizin aynı problemi var, 2-3 ay önce dr. gittiğinde eşimede kg vermesini söylemişti.. Mideside rahatsız olduğu için aç kalamıyor,c.tesi günü kesin karar verdi 1 ayda 3 kg. verecekmiş.. Dediğin gibi onlar sağlıklı olsunlarda, çeşit buluruz yemek konusunda, birbirimizden fikir alırız..
Hanzade nerde yaw? Haberin varmı Daphne?
Bu arada ben hala hastalanmadım millet. Kan tahlili yaptıracağım sabahtan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?