Eylül dostluğumuza burada devam (:

jelooş hadi hayırlı olsun tatlım ege geliyor demek ne güzel
hiç sitrest yapma, sezeryan süper bişey
gözünü açtığında bebeğin kucağında olacak hoop diye
ilk geceyi ve ertesi günü atlattıktan sonra herşey çok çabuk normale dönüyor
güzel haberlerle gelirsin inş

jelocum günü belirlemissiniz ne güzel. allah kolaylik versin. oglunu kucagina almana 2 gün kaldi ay cok heyecanli sirada ben varimmm

jeloo ne güzel bebeğinle aynı gün mü olacak doğum tarihiniz. çaramba günü geliyor demek, dünyanın en güzel hediyesi senin için.. herşey çok güzel ve kolay olur inşallah.. maşallah boyuna kilosuna..

benimde misafirlerim geldi cmt günü, yaprak sarma biber dolmalarımıda cuma akşamı yaptım. hatta o akşamda annemler geldi oturmaya, onların yanında sardım muhabet falan derken kolay oldu.

çamaşır makinemin örtüsünüde cuma akşamı bitirdim, fotosunu atarım yarın.

bu arada yarn kursum var gelemeyebilirim.

aslında kursta kendi laptopumla gidiyorum zamanda oluyor buraya girip sizlerle sohbet edebilirim ama çok meraklı bir hocamız var, hemen bakıyor int.de nereleri açmışım napıyorum diye, facem açık oluyor geliyor yanıma benle beraber arkadaşlarımın fotosuna falan bakıyor, bir haber okuyorum bakıyorum arkamda, aaa öyle mi olmuş du bakiiim diyor okumaya başlıyor haberi. kk'yı görmesini de istemiyorum o yüzden. ne me lazım kaydolur gelir bide buraya.. meraklının teki.

günaydın kızlar
Bebişkolar gelemeyedevam ediyo maşallah
Ege Kemal' e de 2 gün kaldı jelo boyu da kilosuda çok ii maşallah dünyanın en güzel hediyesine kavuşmana 2 gün kaldı ne güzel
sofiş senin paşa da meraklandı tabi arkadaşları hep doğunca sabırsızlanıyo ama beklesin azcık daha onun zamanı var
bende bugün eşim gidince yatmadım erken kalkmaya alışmalıyım artık yarından itibaren kursum başlıyo

dedim kesin jelooooo doğurdu . biraz zaman geçsin hemen arayacağım

Günaydın herkese ;

telefonu aldık 1600 TL ye harika birr telefon özelliklerine bayıldım bana prim falan verirlerse eğer eşime de alacağız inş verirler

jelocum nasıl heycanlısındır şimcik, ne güzel kuzucuğun 2 gün sonra kollarında güzel haberlerinizi bekliyoruz

Günaydın tatlışlar, yoğun ve yorucu bir gün olacak. Hafta sonu yine kurs ve sınavlarla uğraştım. Yemek,çamaşır, ütü derken bitirdik tatili. Yılın başı olduğu için yoğunluk vardır o yüzden gelemiyorlar. E yeni annelerimiz doğum yapacaklarımızda var.
Bu arada jelocuğum hayırlı olsun şimdiden. Çarşamba günü güzel haberlerini bekliyoruz.
Vafim senin hamilelik nasıl gidiyor?

uykuya doymuyorum ya daphnem, bıraksan sürekli uyurum..C.tesi işe gitmedim bende 12 gibi uyandım dinlene dinlene evi silip,süpürdüm, toz aldım, çamaşır, yemek derken o gün bitti.. Dünde bababım d.günüydü oraya gittik.. Sabah biraz mide bulantısı yokladı beni, şuan iyiyim,ama dua ediyorum inşallah mide bulantılarım olmaz..
Sınavına az kaldı dimi? İnşallah bu sefer çok güzel geçer..

Eşim karaciğerleriyle ilgili problemi vardı. Geçen hafta tahlil yaptırdı değerler düşmüş ama çok fazla değil. Kilo vermesi gerekiyor. Yine diyete başladık biz. Kara kara bu gün ne pişiricem diye düşünmeye başlayacağım anlaşılan Gerçi o sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.

eşlerimizin aynı problemi var, 2-3 ay önce dr. gittiğinde eşimede kg vermesini söylemişti.. Mideside rahatsız olduğu için aç kalamıyor,c.tesi günü kesin karar verdi 1 ayda 3 kg. verecekmiş.. Dediğin gibi onlar sağlıklı olsunlarda, çeşit buluruz yemek konusunda, birbirimizden fikir alırız..

Benim eşiminde miğdesi problemli reflüsü var. Aç kalmaması lazım. Bende acıkınca yesin diye meyve, salatalık, havuç koydum yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…