Eylül dostluğumuza burada devam (:

Kızlar selam sabahtan beri hastanedeyiz eşim işe giderken servis kaza yapmış şimdi karakola gidiyoruz ifade vermeye hala elim ayağım titriyo allahtan kimsede birşey yok ama hastane rezalet şikayet ettim koca hastane beyin cerrahi yok şikayet edince hemen geldi hala başı ağrıyo bu gece bekleyeceğiz bir değişiklik olmazsa yine gideceğiz allah kimseye vermesin

spedy hayırlı olsun telefonun sonunda aldın hemde benden önce

s3 ü inanılmaz övüyorlar..ama benim gözüm note 2 de..

bizim birde şöyle bir seçeneğimiz varmış : ben şu anda vodafon kullanıyorum aylık 65 tl ödüyorum.
eğer paketi 85 tl lik pakete çıkarırsam,iphone 5 i 69 tl * 24 ay veriyorlar.oda 1650 tl yemi ne geliyor.baya hesaplı oluyo
2000 dk her yöne,2000 dk sabit hatta,2000 sms,şirket içi ve vodafone içi sınırsız,2 gb internet

araştırıcam kararsız kaldım

aa geçmiş olsn cnm.tomogrofi çektilermi?

meraba kızlar
zahtercim geçmiş olsun canım

daphne burdayım işte ne randevusu kız sağlık ocağına ya da en yakın polikliniğe git hemen yapıyolar polikliniğe sor hemen verirsen akşamüstü çıkar heralde bizim ordakiler öyle

bak yine geldim kimse yok

yemekte msnz çabuk gelinnnn çok sıkıldım

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım inş bişi çıkmaz

gunaydın canlar...
yenı uyandım ben nolcak halım bılmıyorum, uykulara doymuyorum, japon balıgı gıbı oldu gozlerım...
Persembeye kadar yatmaya devam cok sıkıldım ama bebegım ıyı olsun katlanıyorum napalım...

jelom cok az kalmıs, Rabbım hayırlısı ıle saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah...

daphne esıne gecmıs olsun canım, ne tatlısın ya yanına havuc falan koymus Esın cok sanslı senın gıbı bır esı oldugu ıcın...
Bı de canım hastaneler bıle proseduru tam bılmıyor şapşikler randevu falan almana gerek yok kuzum ıster devlete ıster ozele gıdıp ben muayene olmuycam sadece kan testı olucam demen yeterlı...
Devlete gıdeceksen yok oyle olmuyor dıyebılırler her seferınde basıma geldı en son hastaneyı yıkacaktım baslarına ısınızı ben mı ogretcem sıze dıye, mecburlar sen randevunu bekleme gıt bı hastaneye yaptır canım zaten 1 saat sonra da sonuc cıkar hemen rahatlarsın en azından...

vafı, kuzum çak bı beslık :13: aynen ben de oyleyım sureklı uyku modunda, vucut ıstıyor demek kı...
Benım bu defa nerdeyse hıc bulantım olmadı cok sukur Rabbıme, ınsallah senın de hıc baslamaz canım...

Speddy telefonun hayırlı olsun ıyı gunlerde kullan canım...

Mıraclem gecen okudum ama yazamadım, Allah ınsanlara akıl fıkır versın, nasıl boyle bır sey yapabılıyorlar aklım almıyor, ınsallah sımdı ıyısındır canım...

Antalyada da epey yagmur olmus mıraclemle landfloves geldı aklıma hemen...

Zahter cok cok gecmıs olsun, neysekı bırsey yokmus, Allah beterınden korusun ınsallah canım...

Baska bıse dıcekmıydım acep

hepinize selam kızlar ben kurstayım aradayken yazayım dedim, ama arkamda birsürü insan var inşallah görmüyorlardır :)))

bu arada çamaşır makine örtümü ekledim. geçmişi okuyamadım herkesler iyidir umarım.

selam kızlar.

öncelikle zahtercim çok geçmiş olsun.

sipidim güle güle kullan telefonunu hayırlı olsun.

daphnem kuzum hemen en yakın sağlık ocağına git ve gebelik testi yaptıracaktım de hemencik yaparlar ve ya en yakın devlet ya da özel hastane de olur..

vafim umarım hiiiç bulantın olmadan rahat bi hamilelik geçirirsin..

jelom sağlıkla ve kolaylıkla kucağına alırsın inş kemal ege paşamızı..

ay daha kime yazacaktım unuttum bile..

kızlar ben cumadan beri annemde kalıyorum evime girince çok tiksiniyorum,öğürmeye başlıyorum çok kötü kokuyormuş gibi geliyo.temizlik şirketine ya da bi bayana temizleteceğiz umarım tiksinmem geçer ama zannetmiyorum.

bende durumlar böyle canlar.

Sağolun kızlar Eve geldik kahvaltı hazırladım yedik şükür birşey yok
kargo arabasına üç kişi koltuğa beş kişi binmiş eşimle arkadaşı arka tarafa geçmiş kargo eşyaları yerine bayağı ceza ödeyecek firma yasak diye 2 gün rapor aldık yatıyo şimdi allahım ona birşey olsa ne yapardım ben

daphne çatlamak üzereyim hadi hadi hadi çık bi yer bul tahlil yaptıracak

daphne çatlamak üzereyim hadi hadi hadi çık bi yer bul tahlil yaptıracak

Bu iş görüşmelerimiz var. Bir yere kıpırdayamıyorum. Millete dert anlatmaktan çenemde yoruldu. Bende çok yoruldum. Yarın sabaha kadar bekleyeceğiz. Akşam bir test daha yapacağım ama inşallah bu sefer çıkar. Ohhh ne güzel benimde kendi gelen bebeğim olur

bizimde 1 iş görüşmemiz vardı. saftirik birine benzesede kocam işe aldı.çevre mühendisi kendisi.hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…