Eylül dostluğumuza burada devam (:

Ayyy bu kazenin nazarı değdi bize

bence de baksana kimse uğramaz oldu ses soluk yok sıkıntıdan da patlamak üzreyim bu yıl ben işten iyice soğudum ne olacak bu halim bilmiyorum zaten burç yorumlarına baktım benim için iş hakkında bu yıl için hoş şeyler söylemiyodu

şimdi normalde kimse olmuyor ya,ama muabbet +18 olunca burası dolup taşıyoya onu anlamıyorum ben hiç,kokusunu mu alıyorlar nedir

bizimde 1 iş görüşmemiz vardı. saftirik birine benzesede kocam işe aldı.çevre mühendisi kendisi.hayırlısı bakalım

Hayırlısı olsun.

Şu ev kredin olmasada otursan evinde. Seni anlıyorum. Geçen yıl bende öyleydim. 4 ay evde oturunca geçti ama memur olamazsamda benimde hiç çalışmaya niyetim yok. Yoruldum...

şimdi normalde kimse olmuyor ya,ama muabbet +18 olunca burası dolup taşıyoya onu anlamıyorum ben hiç,kokusunu mu alıyorlar nedir

Değil mi ya. Nasıl bir iş anlamadım.

kocam dedi hastalandınmı.nezaman adet olmuştun.sorguya çekti beni 2 dk da.dur ben bi test alayım geleyim dedi.çıktı birden anlamadım noldu..:18:

eşine geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusun..

kocam dedi hastalandınmı.nezaman adet olmuştun.sorguya çekti beni 2 dk da.dur ben bi test alayım geleyim dedi.çıktı birden anlamadım noldu..:18:

İnanmayacaksınız ama benim eşimde şimdi aradı. Havalara uçuyor. Zamanımız gelmişmiş artık. Babaya olmaya hazırmış. Hemen git test yap diyor.

burda kullanmak icin vinn bakiyorum. cok canim sikildi anlatamam.. burayada girip dogru duzgun yazamiyorum.speedy telefonun hayirli olsun. zahter esinede gecmis olsun. miraclem muhtemelen ewini bin kerede temizletsen o koku sana gelecektir benim gibi oldun sende.

İnanmayacaksınız ama benim eşimde şimdi aradı. Havalara uçuyor. Zamanımız gelmişmiş artık. Babaya olmaya hazırmış. Hemen git test yap diyor.

aaa ne enteresan bişey oldu bu ben diilim.inş sen hamişsindir hadi bakalım..bencede en güzeli kan tahlili.kafan net olur en azından.

sofişim hoşgeldin kuzum.valla al bi vınn daha sık gel gerçi topik baya ıssız bu aralar.paşa beyler ne yapıyorlar içeride ?

merhaba kızlar. Özledim sizi bi fırsat bulup gelemiyorum. bikaç sayfa geçmişi okuyayım bakalım ne var ne yok.

hoşgeldin pingum çok özledik seniiiii batu bey nasıl değerleri nasıl oldu?

azıcık anlatıver musade ederse paşa

smillam hayırlısı olsun ama siz kaçamaklara devam edin güzel haber alacağız gibime geliyor.daphne senin baya geçti zaten idrar testinde de çıkma ihtimali yüksek onu bi denesen çatlayacağız bebişim ve ben burada

ana daphnecim hala regl olmamışsın. e canım kan testi yapsana ne bekliyon kız ? similiacım kaçamaklara devam tutucak bigün mutlaka

miracle batuşum iyi canım uyuyo şu an. üzüldüğüm bişey var sütüm yetmiyo beenim mama takviyesi yapıyoruz mecburen. milupanın anne sütüne yakın maması ama yinede ben sadece anne sütüyle beslemk istiyodum kuzumu. hastanaeden çıkınca 2 gece çok ağlamıştı aç olduğu için ağlamış doktor mama verin dedi şimdi ağlamıyo gaz sorunumuz var sadece. yarın kontrolümüz var geçenki kontrolde biraz yükselmişti değeri yine işallah bu sefer düşmüştür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…