- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 39
- Konu Sahibi landfloves
-
- #21.901
Ayyy bu kazenin nazarı değdi bize
bizimde 1 iş görüşmemiz vardı. saftirik birine benzesede kocam işe aldı.çevre mühendisi kendisi.hayırlısı bakalım
bence de baksana kimse uğramaz oldu ses soluk yok sıkıntıdan da patlamak üzreyim bu yıl ben işten iyice soğudum ne olacak bu halim bilmiyorum zaten burç yorumlarına baktım benim için iş hakkında bu yıl için hoş şeyler söylemiyodu
şimdi normalde kimse olmuyor ya,ama muabbet +18 olunca burası dolup taşıyoya onu anlamıyorum ben hiç,kokusunu mu alıyorlar nedir
kocam dedi hastalandınmı.nezaman adet olmuştun.sorguya çekti beni 2 dk da.dur ben bi test alayım geleyim dedi.çıktı birden anlamadım noldu..:18:
Kızlar selam sabahtan beri hastanedeyiz eşim işe giderken servis kaza yapmış şimdi karakola gidiyoruz ifade vermeye hala elim ayağım titriyo allahtan kimsede birşey yok ama hastane rezalet şikayet ettim koca hastane beyin cerrahi yok şikayet edince hemen geldi hala başı ağrıyo bu gece bekleyeceğiz bir değişiklik olmazsa yine gideceğiz allah kimseye vermesin
kocam dedi hastalandınmı.nezaman adet olmuştun.sorguya çekti beni 2 dk da.dur ben bi test alayım geleyim dedi.çıktı birden anlamadım noldu..:18:
tam yapacaktımki gerek kalmadı.kırmızı birşeyler gördüm
İnanmayacaksınız ama benim eşimde şimdi aradı. Havalara uçuyor. Zamanımız gelmişmiş artık. Babaya olmaya hazırmış. Hemen git test yap diyor.
benim yazdiklarim gelmiyo galiba. kendi kendime konusuyorum ne zamandir...
burda kullanmak icin vinn bakiyorum. cok canim sikildi anlatamam.. burayada girip dogru duzgun yazamiyorum.speedy telefonun hayirli olsun. zahter esinede gecmis olsun. miraclem muhtemelen ewini bin kerede temizletsen o koku sana gelecektir benim gibi oldun sende.
merhaba kızlar. Özledim sizi bi fırsat bulup gelemiyorum. bikaç sayfa geçmişi okuyayım bakalım ne var ne yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?