- Konu Sahibi landfloves
-
- #21.921
sofişim hoşgeldin kuzum.valla al bi vınn daha sık gel gerçi topik baya ıssız bu aralar.paşa beyler ne yapıyorlar içeride ?
hoşgeldin pingum çok özledik seniiiii batu bey nasıl değerleri nasıl oldu?
azıcık anlatıver musade ederse paşa
smillam hayırlısı olsun ama siz kaçamaklara devam edin güzel haber alacağız gibime geliyor.daphne senin baya geçti zaten idrar testinde de çıkma ihtimali yüksek onu bi denesen çatlayacağız bebişim ve ben burada
Çıkar çıkar... Herşeyde çıkar... Kanda da idrarda da... Anne ben geldim deyip çıkagelebilir de beklerkenBeklerken biz dokuz doğuruyoruz ....
ana daphnecim hala regl olmamışsın. e canım kan testi yapsana ne bekliyon kız ? similiacım kaçamaklara devam tutucak bigün mutlaka
miracle batuşum iyi canım uyuyo şu an. üzüldüğüm bişey var sütüm yetmiyo beenim mama takviyesi yapıyoruz mecburen. milupanın anne sütüne yakın maması ama yinede ben sadece anne sütüyle beslemk istiyodum kuzumu. hastanaeden çıkınca 2 gece çok ağlamıştı aç olduğu için ağlamış doktor mama verin dedi şimdi ağlamıyo gaz sorunumuz var sadece. yarın kontrolümüz var geçenki kontrolde biraz yükselmişti değeri yine işallah bu sefer düşmüştür.
Çıkar çıkar... Herşeyde çıkar... Kanda da idrarda da... Anne ben geldim deyip çıkagelebilir de beklerkenBeklerken biz dokuz doğuruyoruz ....
valla telefondan zorla baglanip giriyorum sirf sizleri merak ettigim icin iki satir yaziyim diyorum ama kimseden cit cikmiyo. hakketen nazara geldik galiba... miraclecim napalim oglumla dinlenmedeyiz pers kontrol war nst we cati muayenem yapilacak bakalim ne dicek drumuz dogum icin.
valla telefondan zorla baglanip giriyorum sirf sizleri merak ettigim icin iki satir yaziyim diyorum ama kimseden cit cikmiyo. hakketen nazara geldik galiba... miraclecim napalim oglumla dinlenmedeyiz pers kontrol war nst we cati muayenem yapilacak bakalim ne dicek drumuz dogum icin.
Kızlar merhaba
İşlerden fırsat bulamadım birtürlü.
zahtercim eşine çok geçmiş olsun çok şükür bişey olmadan atlatmış allah korumuşş
jeloo canım hayırlı haberini dört gözle bekliyoruz
bizde haftasonunu herzamnki gibi geçirdik.benm ev dipten temizlk istiyoroff off nezaman yapsam bilmiyorum marta kadar ev almayı düşünüyoruz
ama nezaman taşınırız bilmiyorm eşim bırak artık taşıncaz zaten halı koltuk ozaman yıkar edersin diyo.ama mayısa kadar uzayabilir taşınma işi bilemiyorum
okadar sürede böyle kalınır mı
napsin oglus icerde patladi yavrucum artik karnimda bayagi asagi düstü kasiklarim feci agriyo. pers muayenemiz canim. sendende yakin zamanda bizimkilere arkadas mujdesi gelcek gibiOğluşun ne yapıyor sofiş. Ne zaman muayneye gidiyorsun?
amin canim
sen yine habersiz bırakma bizi cevap yazamasak bile içimiz rahatlıyor iyi olduğunuzu öğrendiğimiz zaman.inş güzel haberler alırsınız ve kolayca kucağına alıverirsin kağan paşayı (ismi yanlış yazmadım demi :18:)
kalınır kalınır.madem taşıcanaksınız sakın yapma ne gerek var..hayırlı olsun buarada
bizde haftasonu sonunda kilere dolap ve girişe ayakkabılık siparişi verdik..sonunda yorganlarımdan kurtulacağım yani
bizi maddi açıdan baya yıktı..çok malzeme gidiyormuş
napsin oglus icerde patladi yavrucum artik karnimda bayagi asagi düstü kasiklarim feci agriyo. pers muayenemiz canim. sendende yakin zamanda bizimkilere arkadas mujdesi gelcek gibi
amin canim
insallah kolay bi dogum olur da dogum sirasinda bol bol sizlere dua ederim
evet dogru yazdin kagan olcak adi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?