Eylül dostluğumuza burada devam (:

Çıkar çıkar... Herşeyde çıkar... Kanda da idrarda da... Anne ben geldim deyip çıkagelebilir de beklerken Beklerken biz dokuz doğuruyoruz ....

valla telefondan zorla baglanip giriyorum sirf sizleri merak ettigim icin iki satir yaziyim diyorum ama kimseden cit cikmiyo. hakketen nazara geldik galiba... miraclecim napalim oglumla dinlenmedeyiz pers kontrol war nst we cati muayenem yapilacak bakalim ne dicek drumuz dogum icin.

kuzum benim uyusunda kocaman adam olsun inş canım.pingum hiiç üzülme genelde yetmiyor artık annelerin sütü galiba yediklerimizden kaynaklanıyor etrafım 4 tane doğum yapmış anne var 4 ü de ek mama veriyor çünkü bebek doymuyor sağlıklı olsun da bende hiç emmemişim ama çok şükür zımba gibiyim ek gıdaya başlayınca desteklersin çeşitli yiyeceklerle kuzum hiiç üzme kendini.

Çıkar çıkar... Herşeyde çıkar... Kanda da idrarda da... Anne ben geldim deyip çıkagelebilir de beklerken Beklerken biz dokuz doğuruyoruz ....

ah uurbocee aslında daphneyi öyle iyi anıyorum ki bende yaşadım hatırlarsan insan negatif çıkmasından içten içe korkuyo değişik bi hayal kırıklığı oluyo ama tabii korkunun ecele faydası yok bi an önce bebiş haberini alırız inş.

pinguu su humana nin süt arttirici caylari war herkesten olumlu seyler duydum hakkinda onu denedin mi belki ise yararda batusumuz bol bol emer.

Oğluşun ne yapıyor sofiş. Ne zaman muayneye gidiyorsun?

sen yine habersiz bırakma bizi cevap yazamasak bile içimiz rahatlıyor iyi olduğunuzu öğrendiğimiz zaman.inş güzel haberler alırsınız ve kolayca kucağına alıverirsin kağan paşayı (ismi yanlış yazmadım demi :18:)

Kızlar merhaba
İşlerden fırsat bulamadım birtürlü.
zahtercim eşine çok geçmiş olsun çok şükür bişey olmadan atlatmış allah korumuşş
jeloo canım hayırlı haberini dört gözle bekliyoruz
bizde haftasonunu herzamnki gibi geçirdik.benm ev dipten temizlk istiyor off off nezaman yapsam bilmiyorum marta kadar ev almayı düşünüyoruz
ama nezaman taşınırız bilmiyorm eşim bırak artık taşıncaz zaten halı koltuk ozaman yıkar edersin diyo.ama mayısa kadar uzayabilir taşınma işi bilemiyorum
okadar sürede böyle kalınır mı

kalınır kalınır.madem taşıcanaksınız sakın yapma ne gerek var..hayırlı olsun buarada

bizde haftasonu sonunda kilere dolap ve girişe ayakkabılık siparişi verdik..sonunda yorganlarımdan kurtulacağım yani
bizi maddi açıdan baya yıktı..çok malzeme gidiyormuş

Neyse ben daha fazla strese sokmak istemem :26: Teyzeleri olcaz ya zamanı gelince öğrenmek bizim de hakkımız... Daphne hemen söyler zaten... Accık da sömürü yaptım sömür sömür

Oğluşun ne yapıyor sofiş. Ne zaman muayneye gidiyorsun?
napsin oglus icerde patladi yavrucum artik karnimda bayagi asagi düstü kasiklarim feci agriyo. pers muayenemiz canim. sendende yakin zamanda bizimkilere arkadas mujdesi gelcek gibi

amin canim
insallah kolay bi dogum olur da dogum sirasinda bol bol sizlere dua ederim
evet dogru yazdin kagan olcak adi:)

miraclecim çok üzüldüm en başta ama oğluşum iyi olsun doysunda öyle yada böyle napalım.

sofişcim sütüm olsada küvezde kaldığı 3 gün biberona ve mamaya çok alışmış. sütüm geliyo karnı tok biliyorum ama bazı saatleri var özellikle akşamları o mamayı yememyince rahat etmiyo karnı tokta olsa ağlıyo onu istiyo. sonrada tabi midesi hepsini almıyo kusuyo. olsun napalım ya onun sarılığı geçsinde sağlığı yerinde olsunda mamayla doysun. Sen nasılsın canım. çatı muayenen varmış sakın strese girme ben hep nasıl yaptırıcam o muayeneyi diye üzülyodum ama o koltuğa oturuna stresim kalmadı

Bugün netten bi ev baktık site içinde örnek dairesini koymuşlar sitelerine çok hoşma gitti telefonla aradık sorduk c.tesi gidip bakcaz
gerçi istediğimiz blokta 1tane boş kalmış :26: eşim boşver dedi ama aklım kaldı benm ayyyy inşallh şöyle güzel bi ev bulurz ya
heyecan yapıyoz ikimizde nasıl olcak diye biz şimdiki oturduğumz evi hiç biyeri gezmeden tuttuk eşimin arkadşının diye.
şimdi hep gezicez bakıcaz bakalım.ev alıyosun ama eksikleri hiç ibtmiyo dimi iççine girdikten sonra hep göze batıyo napcan mecbur olcak
allah karşılayabilcek maddi güç versin valla zor gerçekten.

allah kolay doğum nasip etsin cnm. hepimize dua etmeyi unutma

kızlar şimdilik bana musade bulantılarım çoğaldı ekrana baktıkça daha kötü oluyorum sanki iyi bakın kendinize

Kızlar ben geldimm
Yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim,hepiniz saolun..
Evdeki işler şimdilik bitti gibi,gerçi evde yapmaya kalksan hergün iş var annem saolsun yapıyor ben ıvır zıvır işleri yapıyorum,
Bugün oğluşumun odasını temizledik tekrar yarında tekrar silip halısını sericez,
Yarın ananesi yemekleri yapıcak dolmalar kekler falan paşamız gelmeden son işlerimiz,çantamız herşeyimiz hazır,
Yarın kuaföre gidicem sabahtan hallediyim işlerimi artık doğuma hazır olmuş olurum,
Speedym telefon almış hayırlısı olsun güzel günlerde kullan canımm

pingucum komposto falan iç canım sütü arttırırmış bide malt içeceğini çok süt yapıyomuş die duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…