- Konu Sahibi landfloves
-
- #21.941
Kızlar ben geldimm
Yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim,hepiniz saolun..
Evdeki işler şimdilik bitti gibi,gerçi evde yapmaya kalksan hergün iş var annem saolsun yapıyor ben ıvır zıvır işleri yapıyorum,
Bugün oğluşumun odasını temizledik tekrar yarında tekrar silip halısını sericez,
Yarın ananesi yemekleri yapıcak dolmalar kekler falan paşamız gelmeden son işlerimiz,çantamız herşeyimiz hazır,
Yarın kuaföre gidicem sabahtan hallediyim işlerimi artık doğuma hazır olmuş olurum,
Speedym telefon almış hayırlısı olsun güzel günlerde kullan canımm
Bugün netten bi ev baktık site içinde örnek dairesini koymuşlar sitelerine çok hoşma gitti telefonla aradık sorduk c.tesi gidip bakcaz
gerçi istediğimiz blokta 1tane boş kalmış :26: eşim boşver dedi ama aklım kaldı benmayyyy inşallh şöyle güzel bi ev bulurz ya
heyecan yapıyoz ikimizde nasıl olcak diyebiz şimdiki oturduğumz evi hiç biyeri gezmeden tuttuk eşimin arkadşının diye.
şimdi hep gezicez bakıcaz bakalım.ev alıyosun ama eksikleri hiç ibtmiyo dimi iççine girdikten sonra hep göze batıyo napcan mecbur olcak
allah karşılayabilcek maddi güç versin valla zor gerçekten.
sezeryanında böle güzel avantajları var.fönünü çektir,makyajını yap çık.kırmızı kurdelanıda tak.fotolarda mis anne..çok güzel..çarşamba bir bebiş daha geliyor.
Sağolun kızlar ya kimseyle ilgilenemedim bugün sezeryan güzelliği süslen puslen mis gibi daphne merak ettim canım teyze olacak miyiz yine
Jeloooommm heyecan doruktadir artık. 9 ay bitti çabucak. Çarşambadan sonra evladın kollarında olacak :)
sezeryanında böle güzel avantajları var.fönünü çektir,makyajını yap çık.kırmızı kurdelanıda tak.fotolarda mis anne..çok güzel..çarşamba bir bebiş daha geliyor.
Artık heyecan başladı canım,oğluşuma kavuc-şucam hayırlısıyla,çabucak geçti hamilelik inanki anlamıyorsun
Çarşamba mis kokulumla uyuycam inşallah son iki gece daha onsuz yatıcam
Daphne hala test yapmadınmı ben kaçırmışım bu kısmı geliyormu bebiş bakalım
Şimdi giderken alıp evde yapıcam. Bir şey varsa aynen canlı yayın size :))) Yoksada yarın kan testi yaptırırım. Her türlü yarın emin oluruz
Çekip fotoğrafını bile koyarım :) Yarın görüşürüz benim mesai bitti.... Öptüm hepinizi....Testi yaptıktan sonra, yazsana buraya merakta bırakma bizi..
2 gün sonra koynunda olacak mis kokulu.. Biz burda sabırsızlanıyoruz, seni düşünemiyorum
Şimdi giderken alıp evde yapıcam. Bir şey varsa aynen canlı yayın size :))) Yoksada yarın kan testi yaptırırım. Her türlü yarın emin oluruz
Yine negatif ama esime göre bebis var. Sabah hastaneye gidip kan testi yaptıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?