Eylül dostluğumuza burada devam (:

sezeryanında böle güzel avantajları var.fönünü çektir,makyajını yap çık.kırmızı kurdelanıda tak.fotolarda mis anne..çok güzel..çarşamba bir bebiş daha geliyor.

neresi? bizde bakalım

Sağolun kızlar ya kimseyle ilgilenemedim bugün sezeryan güzelliği süslen puslen mis gibi daphne merak ettim canım teyze olacak miyiz yine

sezeryanında böle güzel avantajları var.fönünü çektir,makyajını yap çık.kırmızı kurdelanıda tak.fotolarda mis anne..çok güzel..çarşamba bir bebiş daha geliyor.

Tam senlik değil mi? Oh mis gibi çocukta yaparım makyajda

Sağolun kızlar ya kimseyle ilgilenemedim bugün sezeryan güzelliği süslen puslen mis gibi daphne merak ettim canım teyze olacak miyiz yine

Ay bende merak ediyorum ne yalan söyleyeyim

Jeloooommm heyecan doruktadir artık. 9 ay bitti çabucak. Çarşambadan sonra evladın kollarında olacak :)

Artık heyecan başladı canım,oğluşuma kavuc-şucam hayırlısıyla,çabucak geçti hamilelik inanki anlamıyorsun
Çarşamba mis kokulumla uyuycam inşallah son iki gece daha onsuz yatıcam

Evet hazırlıklı oluyorsun saçın makyajın,saçımı yaptırıcamda bakalım ağrım sızım çok olmazsa makyajımıda yaparım öyle fotomuz olur oğluşumla,
Kırmızı kurdelamızıda takıcaz,çarşambaya ne kaldı simillacım,
Hadi artık sizden bekliyoruzz

Artık heyecan başladı canım,oğluşuma kavuc-şucam hayırlısıyla,çabucak geçti hamilelik inanki anlamıyorsun
Çarşamba mis kokulumla uyuycam inşallah son iki gece daha onsuz yatıcam

2 gün sonra koynunda olacak mis kokulu.. Biz burda sabırsızlanıyoruz, seni düşünemiyorum

2 gün sonra koynunda olacak mis kokulu.. Biz burda sabırsızlanıyoruz, seni düşünemiyorum

Saol vafim,inşallah mis kokulumu koynumda uyutmama az kaldı teyzesii
Heyecan var ama çok değil şimdilik çarşamba sabahına saklıyorum
Senin hamileliğinde inşallah tez zamanda huzurla geçerde bebişini kucağına alırsınn

Akşam nöbetini devraldım

Doktora gittim bugün kontrole.Yine ek olarak uyku ilacı verdi doktor.Eşine bir sor,evlilik ve aile danışmanlığı var,isterseniz oraya yönlendireyim sizi ayrı olarak dedi.Eşim kabul eder mi hiç,yok dedi...

Dün getirdiğimizden beri bir köşede duran koşu bandımı,salon çok büyükmüş gibi salonun başköşesine taşıdık,45 dakika yürüyüş yaptım.Bu sırada eşimde alışveriş sitelerini dolaştı,bi kaç parça arabayla alakalı şeyler aldı.Sende seç dedi.Ve bende twister aldım bi donla birlikte

Hele eşime ne demeli.Gitti titreşimli prez... aldı yaaa.Allahıııııımmm
Aklıma Özden geldi

Daphne bende merak ettim şimdi test sonucunu.Heyecanla yarını bekliyorum bende herkes gibi...

Yine negatif ama esime göre bebis var. Sabah hastaneye gidip kan testi yaptıracağım

hala adet olmaman ilginç ama ben de bayagı heyecan yapmıştım
geç döllenme falan olabilir

kan sonucu kesin cevabı verecek yarına kadar sabredelim

kızlar ben de bütün gün daphneden haber almak için girdim çıktım sadece yazamadım
berra çok hasta. O kadar dikkat etmemize ragmen gelen gidenden şifa kaptı ve nezle oldu
zaten yeni yeni toparlanmıştı çocugum
çok moralim bozuk
üç gün çok önemliymiş, Allah korusun zaturiyeye dönüşme ihtimali var
ben o ihtimali hiç düşünmeden olmayacağına inanarak deli gibi emziriyorum sıfır uykuyla

atlatalım bir an önce dua edin nolur

Kızlar selam

öncelikle ahsen ve zahter çok geçmiş olsun...
Speedy teelefonun hayırlı olsun canım.

Ahsen'cim sana bir sorum olacak.bu aralar saclarım dökülmeye başladı kan testi yaptırdım.fazla olmamakla birlikte demir eksikliği sınır bi değerde çıktı.Nasıl takviye yapmalıyım benimle paylaşır mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…