Eylül dostluğumuza burada devam (:

Bu gün yine temizlik günüm. Öğle arasında bime uğrayacağım. Nar ekşisi ve salça alacağım. Bu gün indirim günü var.Birde eşimin tarağını kırmıştım ona tarak almam lazım. Dünde kemik suyuna çorba yaptım çok şahane oldu. Eşimde etlerini kemirdi Bir yarın olsa ya...

o etleri kemirme işini, benim eşim de seviyor

Haftaya cumartesi eşimin kuzeni ve nişanlısı bize gelecek. Bu bize 2. kez gelişleri yanlız daha önce kayınvalidem vardı O zaman nişanlı değillerdi.Evimin düzeni şaşmıştı yemekleri o yapmıştı tabi işten çıkıp arkasını temizlemekte bana düşmüştü. Neyse eşim ne zamandır çağıralım diyor bende haftaya gelsinler dedim.
Reyhanlı Yayla çorbası
Hanzadenin tavuk dolması
Salata
Ortaya kıymalı börek yapmayı planlıyorum
Meze çeşitleri (karar veremedim henüz)
Tatlı olarakta revaniyi düşündüm.

Son düzenleme:
Hamilelik şuan için bende eşittir tembellik

Hiç bişey yapasım kalmıyor, 5 - 6 dan sonra tüm enerjim bitiyor, sürekli yatasım var..

Sende ne var, ne yok?

CANIM benim yat boşver 9 ay bahanen var kimse neden yatıyorsun diyemaz
tabi dikkat et bu dönem en tehlikeli dönem biliyorsundur gerçi kendini yorma zor hareketler yapma
ağır kaldırma falan filan bana da kaynanalık yaptırma

benimde aynen iş ev bide sokak sokak gezme hala aynı moddayım bazen gez gez nereye kadar diyorum ama gezmeyince de sıkılıyorum

Merak etme, dikkat ediyorum kendime, kaynanalık yapamıycaksın

Pimpirikli oldum zati, ekstra şeyler yapmıyorum hiç..

Aman canım boşver gez, eşinde sende seviyorsunuz gezmeyi, evde oturman gereken zamanlar içinde şimdiden gezmiş olursun

iyi o zaman ilk 4 ay zor ve dikkat edilmesi gereken dönem ikinizde birbirinize dikkat edin

bakalım gittiği yere kadar artık normal insanlar gibi hafta içi eve gidiyim oturuyum falan diyemiyorum illa 2 gününü dışarı da geçecek işte neyse bu akşam evdeyiz

İstediğin gibi ağırlamış olursun bu sefer, menü güzel, meze olarak bi z.yağlı bide yoğurtlu bi salata yapabilirsin bence..

enerjine maşallah canım , ben hamile değilken bile senin kadar gezmeyi bünyem kaldırmazdı..

günaydın kızlarr
daphane menün süper olmuş gerçekten..
ege bebekte doğmuş maşallah jeloya geçmiş olsun..bebişiyle bir ömür sağlıkla mutlulukla yaşasınlar
ocways canım çok geçmiş olsun berra için dua ediyorum her bebek için de..tez zamanda sağlına kavuşsun inşallah..

dün eşimin izin günüydü öğlen bir çıktık gecenin bi körü geldik çok yorulmuşum ya..
kızlar inanılmaz indirimle var heryerde kaçırmayın derim..bende çok istediğim ama bulamadığım taç vardı onu aldım..
1erkek1kadında zeynep takıyordu tavşan gb kulakları var onu çok seviyordum buldum hemen aldım..

bide kızlar bişi sorucam
dün ilişkide benden kan geldi neden olabilir ilk defa böyle birşey oldu..:26:

Bayılıyor benim eşimde nasıl egeli ben anlamıyorum. Doğululardan daha fazla ete düşkün. Her gün et ve tavuk olsa hiç gıkı çıkmaz.

Benim eşim Ardahanlı gerçekten ete çok düşkünler, yazın Ardahana gittiğimizde dedesi bizim için koyun kesmişti, sabah akşam yiyebilirler bence..

enerjine maşallah canım , ben hamile değilken bile senin kadar gezmeyi bünyem kaldırmazdı..

BENDE şaşırıyorum :2: hamile olsam da değişmez herhalde. haftasonu zaten hiç evde oturmuyoruz geçte olsa mutlaka dolaşmaya çıkarız hafta da 2 günde annelere gidiyoruz 1 gün bize 1 gün kv deye 1 gün tophaneye gidiyoruz

anam beni eve bağlayacak tek şey çocuk onu da yaparsam sıkıntıdan duvarları kemiririrm herhalde

ohhhh sefanız olsun, iyi gezmişsiniz.. Bende kısa bir çizme almak istiyordum, bir bakim h.sonu..

Tam bilmemekle birlikte, acaba sende yara filan olmuş olabilir mi, kanaman olduğuna göre.. Çok önemli bişey olduğunu sanmıyorum ama, ihmal etmeden bir dr. görün canım..

yok yok sen 40 günden sonra onuda alıp çıkarsın gezmeye, sende o potansiyeli görüyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…