- Konu Sahibi landfloves
-
- #22.201
İstediğin gibi ağırlamış olursun bu sefer, menü güzel, meze olarak bi z.yağlı bide yoğurtlu bi salata yapabilirsin bence..
daphnecim menü çok güzel tam benlik
Banada yara varmış gibi geldi. Bir dr a görün derim.günaydın kızlarr
daphane menün süper olmuş gerçekten..
ege bebekte doğmuş maşallahjeloya geçmiş olsun..bebişiyle bir ömür sağlıkla mutlulukla yaşasınlar
ocways canım çok geçmiş olsun berra için dua ediyorum her bebek için de..tez zamanda sağlına kavuşsun inşallah..
dün eşimin izin günüydü öğlen bir çıktık gecenin bi körü geldik çok yorulmuşum ya..
kızlar inanılmaz indirimle var heryerde kaçırmayın derim..bende çok istediğim ama bulamadığım taç vardı onu aldım..
1erkek1kadında zeynep takıyordu tavşan gb kulakları var onu çok seviyordum buldum hemen aldım..
bide kızlar bişi sorucam
dün ilişkide benden kan geldi neden olabilir ilk defa böyle birşey oldu..:26:
Benim eşim Ardahanlı gerçekten ete çok düşkünler, yazın Ardahana gittiğimizde dedesi bizim için koyun kesmişti, sabah akşam yiyebilirler bence..
günaydın kızlarr
daphane menün süper olmuş gerçekten..
ege bebekte doğmuş maşallahjeloya geçmiş olsun..bebişiyle bir ömür sağlıkla mutlulukla yaşasınlar
ocways canım çok geçmiş olsun berra için dua ediyorum her bebek için de..tez zamanda sağlına kavuşsun inşallah..
dün eşimin izin günüydü öğlen bir çıktık gecenin bi körü geldik çok yorulmuşum ya..
kızlar inanılmaz indirimle var heryerde kaçırmayın derim..bende çok istediğim ama bulamadığım taç vardı onu aldım..
1erkek1kadında zeynep takıyordu tavşan gb kulakları var onu çok seviyordum buldum hemen aldım..
bide kızlar bişi sorucam
dün ilişkide benden kan geldi neden olabilir ilk defa böyle birşey oldu..:26:
yok yok sen 40 günden sonra onuda alıp çıkarsın gezmeye, sende o potansiyeli görüyorum canım
bir ihtimal eşime diyorum bazen 40 ını tophanede yaparız falan diye oda korktu benden galiba ondan çocuk falan düşünmüyorgerçi onunda gezmekten yana şikayeti yok
miracle canım nasılsın bugün
günaydın canlar...
dün gece dünyanın en zor gecesini geçirdim.
dün akşam canım portakal istemişti.yarım portakal yedim
o da bi çok hamile bayanda şişlik ve mide yanması yaparmış.
gece karnım 8 aylık hamile gbi şişti taş gibi oldu.midem acayip yandı
gece 2-3 saat ya uyudum ya uyumadım
bi de dün gece burada acayip dolu yağdı yerler kar yağmış gibi bembeyaz oldu.arabaların tavanları bile yamulmuş.
neyse sabah olunca çıkardım da rahatladım azıcıkta uyudum annecimde bi kahvaltı hazırladı.daha iyiyim şükür.
galiba rabbim gece uyanık olmaya şimdiden alıştırıyo beni çünkü ben uykuya çok düşkünümdür.
çok saol vafim asıl sen nasılsın?dün buhar yaptın mı gece rahat uyudun mu ara ara papatya çayı içmeyi ihmal etme kuzum.
terem ağrı sızı acı da oluyorsa muhtemelen yara vardır malum ben yaşadım.ve donduruldu çok şükür geçti tekraren olursa doktora görün canım.bazen tahriş olduğu içinde kanama olabiliyor.
ee diğer hatunlar siz nasılsınız?
günaydın
similla nerelerde acaba
kaçtımı ki :)
Miracle bu analık ne zor bir iş canım ya. Karnında taşırsın ayrı, doğurursun ayrı, büyütürsün ayrı, evlenip yuva kurar ayrı sıkıntı. Allah sağlık versin evlatlarınıza. İyiki annenin yanındasın.
günaydın
similla nerelerde acaba
kaçtımı ki :)
miracle sağol canım ya bakıcam eğer dediğin gb olursa doktora giderim..
sana da çok çok geçmiş olsun canım ya..inşallah bulantıların tez zamanda geçer ya çok zordur gerçekten..
evini naptın temziletebildin mi?
kızlar mehmet ali birand ölmüş duydunuz mu
daha gecen hafta abuk sabuk hber sunuyordu
kaçması için daha erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?