Eylül dostluğumuza burada devam (:

İstediğin gibi ağırlamış olursun bu sefer, menü güzel, meze olarak bi z.yağlı bide yoğurtlu bi salata yapabilirsin bence..

Evet barbunya veyoğurtlu havuç yapabilirim.

daphnecim menü çok güzel tam benlik

Menümde senden esintilerde var hanzadeciğim

Banada yara varmış gibi geldi. Bir dr a görün derim.

Benim eşim Ardahanlı gerçekten ete çok düşkünler, yazın Ardahana gittiğimizde dedesi bizim için koyun kesmişti, sabah akşam yiyebilirler bence..

Sebze yemeklerini bile etli yapıyorlar.

canım arkadaşımın başına geldi geçen yıl yara vardı ilaçla tedavi oldu ilk gittiği doktor yanlış teşhis koymuştu daha tathlil sonuçlarını almadan kansersin büyük ihtimal çocuğun da yok yazık artık olmaz filan demiş 1 hafta sürdü sonuçları alması ve 1 hafta zehir oldu herkese ama tabiki öyle bşy yokmuş sadece yara varmış o da ilaç tedavisiyle geçti yakmaya gerek bile kalmadı doktora git mutlaka önemli bşy yoktur ama bu tür doktorlara kimse denk gelmez inş. senin de belki yara vardır orda zamanında gidersen ilaçla önlemini alırsın

yok yok sen 40 günden sonra onuda alıp çıkarsın gezmeye, sende o potansiyeli görüyorum canım

bir ihtimal eşime diyorum bazen 40 ını tophanede yaparız falan diye oda korktu benden galiba ondan çocuk falan düşünmüyor gerçi onunda gezmekten yana şikayeti yok

kızlar çok teşekkür ederim gerçekten..benim aklıma hiç yara fln gelmemişti..
kadın doğuma gitmek midemi bulandırıyor ya kızlar sadece ben mi böyleyim bilmiyorum..tamam herkes çekinir fln ama
bide bende tiksinti var..bildiğiniz kusacak gb oluyorum muayenede..

günaydın canlar...

dün gece dünyanın en zor gecesini geçirdim.

dün akşam canım portakal istemişti.yarım portakal yedim

o da bi çok hamile bayanda şişlik ve mide yanması yaparmış.

gece karnım 8 aylık hamile gbi şişti taş gibi oldu.midem acayip yandı

gece 2-3 saat ya uyudum ya uyumadım

bi de dün gece burada acayip dolu yağdı yerler kar yağmış gibi bembeyaz oldu.arabaların tavanları bile yamulmuş.

neyse sabah olunca çıkardım da rahatladım azıcıkta uyudum annecimde bi kahvaltı hazırladı.daha iyiyim şükür.

galiba rabbim gece uyanık olmaya şimdiden alıştırıyo beni çünkü ben uykuya çok düşkünümdür.

miracle canım nasılsın bugün

çok saol vafim asıl sen nasılsın?dün buhar yaptın mı gece rahat uyudun mu ara ara papatya çayı içmeyi ihmal etme kuzum.

terem ağrı sızı acı da oluyorsa muhtemelen yara vardır malum ben yaşadım.ve donduruldu çok şükür geçti tekraren olursa doktora görün canım.bazen tahriş olduğu içinde kanama olabiliyor.

ee diğer hatunlar siz nasılsınız?

Miracle bu analık ne zor bir iş canım ya. Karnında taşırsın ayrı, doğurursun ayrı, büyütürsün ayrı, evlenip yuva kurar ayrı sıkıntı. Allah sağlık versin evlatlarınıza. İyiki annenin yanındasın.

miracle sağol canım ya bakıcam eğer dediğin gb olursa doktora giderim..
sana da çok çok geçmiş olsun canım ya..inşallah bulantıların tez zamanda geçer ya çok zordur gerçekten..
evini naptın temziletebildin mi?

Kuzum ya inşallah biran önce geçer bu bulantıların..

Akşam benimde uykum kaçtı bir sıkıntıyla uyandım, kulaklarım çınlıyordu..Biraz dolandım evde, sonra salonda uyumuşum, eşimde sabaha karşı uyandırdıda tekrar yatağıma geçtim.. Burun tıkanıklığım biraz daha iyi, en azından artık ağzımdan nefes almak zorunda kalmıyorum..

hiç sorma daphnem ama biliyo musun hiç isyan etmiyosun hiç kızmıyosun güzel güzel babası da bende konuşuyoruz "bebeğim yapma böyle üzme anneni" diye sakin sakin...

günaydın

similla nerelerde acaba

kaçtımı ki :)

sana da günaydın hoşgeldin özdn (senin smilla için yazdığın kaçtı mı ki sorunu kaçtım ki okuyup sana kaçak dedim canım kusura bakma uykusuzluk işte mazur gör :)

tamam canım ihmal etme ama.çok saol canım.inş öyle olur bakalım.

valla ev olduğu gibi duruyo temizlikçi bayan çağırsak hiç içime sinmeyecek o yüzden pazar günü annem ve eşim temizleyecekler

evi düşününce bile acayip midem bulanıyo

Son düzenleme:
ben de duydum beyin ölümü gerçekleşmiş ama oğlu twit atmış ölmedi yoğun bakımda diye bence beyin ölümü gerçekleştiyse zaten ümit yok artık yakınları konduramadığı için tabii ölmedi hala diyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…