Eylül dostluğumuza burada devam (:

hadi gözün aydın cnm, ben geçen hafta gtmştm kalp atışı daha yoktu, bana bi ay sonra gel dedi, ben sık gtmek istemiyorum zaten hastaneler bni çk geriyo her zmn:26:

Sağol canım, haklısın aslında her dr. gittiğimde ister istemez stres yapıyorum..Şimdi bana 2 hafta zor geçer.. Sen nasılsın?

Git eve uzat ayaklarını keyif yap. Bu gün benim içinde sıkıcıydı. 5 kişi ile görüşmemiz vardı. 4 ü alındı işe ama hala başım ağrıyor. Topicte sessiz. Stres atamıyorum

Evet ya yazıyorduk, okuyorduk zaman geçiyordu.. Eve gidince hemencecik duşa girip, sonra cumburlop yatağa atıcam kendimi..

Sağol canım, haklısın aslında her dr. gittiğimde ister istemez stres yapıyorum..Şimdi bana 2 hafta zor geçer.. Sen nasılsın?

ben hastane kapısından girerken bacaklarım titrer çocukluğumdan beri:18:

çk şükür cnm ya bi ara mide gazım vardı her sabah süt içiyodum onu kesince kurtuldum bilememişim şimdi göğüslerde hassasiyet var, uykuda dönüp duruyorum. bulantım yk bi sıkıntım yk. Bi uyku hali var ki sormaa uyuyorum pasoo..kendimi hiç bu kdr tembel hissetmemiştim.

ben geldim gelip benim üzerimde stresinizi atabilir siniz kızlar

Son düzenleme:

o tembellik bende de var, hiç bişey yapmadan sürekli yatasım var..

ahsenciim nasıl üzüldüm ya okurken, kıyamam ya minicik yavrunun burnuna, burun pompaları varmış bebeklerin burun tıkanıklarını açmak için, nerden duyduğumu hatırlamıyorum ama bir araştır istersen canım. doktorlar hep öyle insanı bir anda en kötüsüne hazırlamak için pat diye söylüyorlar, benim annemgilde iki kardeşimde de yaşadılar aynı sözleri.. çok kötü zamanlardı. Allah daha beterinden korusun sağlık sıhhat versin..

ayyy jelonun bebiişi doğmuuuuuş... bugün aklımdaydı hep.. fotolarını sabırsızlıkla bekleyeceğim.

benim iki kursum birden var çok yoğun oluyorum kızlar. gece giriyorum ama kimse olmadığı için artık gece yazmayacağım, gündüz girdiğinizde görürsünüz diye yazıyorum ama yine uğramıyor yazmıyor oluyor adım cevap verende olmuyor çünkü

valla ben çalışıyorum bu hafta fena yoğun burası

evde bir sürü iş var dolap komple inip katlanıcak sonra ütü var bana artık kücük gelenler ayrılacak

iş çok vaficim

senin mini fasulye nasıl annesi

akşam beyazları yıkadım bugünde renkli yıkıcam 2 makina ayrıca bol miktarda ütü var yapılacak özellikle gömlek ağırlıklı ama eşim erken geliyo bugün ütü yapamam birlikte vakit geçiririz

Kolay gelsin canım sana, benim minik fasulye beni çok halsiz bırakıyor..işler yoğun değil, evde de sürekli yatıyorum, 15 dk iş yapıyorum, 1 saat dinleniyorum..

Allahtan eşim yardım ediyor, 3. aydan sonra normale dönermişim, umutla bekliyorum..

ama evde yiyecek bşy yok ne yapsam gelmedi aklıma fırında patates ve tavuk pirzola mı kızartsam yanına salata bakiim eşimin başka fikri yoksa

landfloves canım arada geceleri yazıyosun evet ama sohbet etmek gibi olmuyo özlüyoruz canım

bende de mısır çorbası ve bulgur pilavı var.. Yanına da eşime söyliycem gelirken ızgara köfte alsın, hiç halim yok çünkü..

ben eşim gelince hiç iş yapmıyorum gidip yanına yatıp tv izliyorum anne ördek ve yavru ördek gibiyiz o nereye ben oraya bazen wc kapısından bile bekliyorum sanırım çok özlüyorum:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…