Eylül dostluğumuza burada devam (:

Bence yapalım bir organizasyon dışarıda güzel bir yerdede yemek organizasyon yapabiliriz.benim artık ses sistemim 3d tv de var :)))) film de seyredebiliriz

sonra benim evlatlarıma gösteceksin demi o fotoları senin anan böyle bir kadın dı diye

heeee hatta benim oğlum olucak senin kızını almak istiycek, o zaman çıkarıcam fotoları

olmaz oğluşum bak onun anası böyle bi kadın, onun kızını almam diye kaynanalık yapcam

yemeğimi yedim geldim

mercimek çorbası
patates püresi
kadınbudu köfte

vardı bugün menüde

hoşbuldum hanzadeciim, nasılsınız kızlar ben geldiiim...

daphne menün çok güzel bence, revaniyi mandalinalı veya portakallı yapmanı tavsiye ederim :))

ayyy miracle dün geceki yağmur neydi öyle yaaa, cama vuruyordu güm güm güm diye, ama ben çok severim yağmurda uyumasını :)))
sanada çok geçmiş olsun bugün uyu biraz bari, azcık uykuyla duruyormuşsun.

ben mehmet ali birandı hiç sevmem, haber saatlerinde eşime kızardım değiştir şu adamı diye, taraflı haber sunması ve bazı görüşleri nedeniyle.. eşimde bana mesaj atmış gözün aydın diye, üzüldüm yinede tabii.. ölmemiş henüz ama ölürsede Allah rahmet eylesin.

landfloves akşamdan beri burda da yağmur yağıyodu ama şimdi bşy yok işe gelip giderken olmasın da gece yağın daha iyi ya

kızlar anneme bugün için cerrahpaşadan randevu almıştım kadıncağız o kadar yol gitti randevu görünmüyomuş sadece sonuçlarını almıştı filmlerini gösterecekti bakmamışlar randevu yok diye geri dönmüş yaa önceki gece eşim yanımda aldı hoparlör açıktı ben de duydum saat 9,50 ye verdiler nasıl oluyo anlamadım

landfloves akşamdan beri burda da yağmur yağıyodu ama şimdi bşy yok işe gelip giderken olmasın da gece yağın daha iyi ya

evet evet gündüz yağmasın.. işe giden gelenler var, her ne kadar ben evde olsamda

şu an dersteyim aslında dinlemiyorum, bakalım testleri nasıl geçecem :26:

aynısı benimde başıma geldi..anneme randewu aldım netten sabah gittik bakıyorum listeye adı yok.mhrs sisteminde böyle olabiliyor demez mi bide görevli
cinnet geçirecektiim resmen..en iyisi her randevu aldıktan sonra randevu geçmişinden randevuyu kontrol etmek canım..seninde aklında bulunsun..

Hiç öyle yapmamıştım landflovers ama değişik ve güzel olacağına eminim. Hanzade bence sistemlerinde hata var. Çıktısını alsaydın keske.

bende anneme randevu almıştım ama hastanenin adını yanlış söylemişim, onlarda sabahın köründe gitmiş başka bir hastanede beklemiş, neyseki babam hemen ayıkmışta hemen diğerine gitmişler yetişmişler. tabi bu tamamen benim yüzümden, araba olmasaydı randevuya yetişemezlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…