Eylül dostluğumuza burada devam (:

Hamileden beter oldum ya uyku uyku aylarca düzgün uyumadım acısını çıkartıyo bünye akşam annem teyzemler bize geldi çok oturmadılar hasta ziyareti diye
kocam evde ders çalışıyo tv kapattı ses yok evde :/ bende örgüyu aldım elime
bana gelin diyeceğim ama bana ancak yaza evim size çok ters günler uzun olsun ki eve geç gitmeyin mehmet ali yi çok sevmem ama üzüldüm geçen yıl galiba tedavi için bir süre haberlere ara vermişti

kızlar hamileliğinizi karanlıkta geçirmeyin sakın.. gün ışığı almanız lazımmış.. anne derisinden içeri giren çok küçük miktarda ışık, gözün içindeki damarların gelişiminin kontrol edilmesi için gerekliymiş.. fareler üzerinde deney yapmışlar karanlıkta hamilelik geçiren farelerin yavruları az görüyormuş gözleri bozukmuş

zahter evdeyken öyle oluyor insan, ev temiz işim yok gücüm yok aman kalkıp napacam diyorum yatakta sıcacık olunca tabi.. biraz daha durayım derken bi bakıyorum uyumuşum 2 saat daha geçmiş

sen ne örüyordun? ben şimdi çorap örmeye başladım, çok kolay bir model vardı arkadaşımda bir hevesle yapıyorum. akşam tv izlerken falan güzel oluyor.. hatta misafirliğe gittiğimizde de yanımda götürüyorum orda da yapıyorum

KIZLAR bana da gelebilirsiniz eğer isterseniz ..

bugün yoğunum sinir oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ay ben hiç örgüden anlamam daha önce okulda lif filan örmüştüm bi de atkı o kadar model filan çıkaramam hayatta zaten hiç yapmak için vaktim olmadı ki hep çalıştığım için
landfloves senin makina örtünü çok beğendim

valla bana herşey uyar bana da gelebilirsiniz ben de istediğiniz yerde gelebilirim yeter ki zamanı uysun

ank1986 sadece okuyucu yazamıyosun biliyorum neyse katılman da güzel bizi ihmal etmiyosun en azından

Bebek battaniyesi hala bitmedi landflowes

kime yapıyosun o battaniyeyiiii? rengi neee? kendi bebişine mi yoksa?

bende model hiç bilmem hanzade, ters,düz haroşe birde tığla yapmayı biliyorum.. bunlardan bile birçok şey yapılabiliyor daha önce atkı yaptım, geçen yılda bulaşık bezi yazpmıştım herkese hediye yapmıştım hala kullanıyorlar çok sağlam çıktı.. kazak ceket vs de yaptım ama kolları yakaları falan hep anneme yaptırdım.. yada o yanımdayken sürekli sorarak yaptım.

valla bana herşey uyar bana da gelebilirsiniz ben de istediğiniz yerde gelebilirim yeter ki zamanı uysun

Banada her şey uyar. Yer zaman mekanı söyleyin gelirim.

madem size heryer uyar, o zaman buraya bekliyorum kızlar sizi... zaman; ne zaman isterseniz. mekan; siz gelin ben sizi havaalanından veya otogardan alırım

Kendime daha çok var canım bilmem öyle başladım duruma göre ya saklarım yada güzel olursa satarım :)

landfloves biz şimdi erken rez.bakıyoruz yeri gelmişken söyliim side de bi otel var grand pearl beach netten baktık güzel duruyo fiyat olarak çok uygun hem çünkü bu sene oteller pahalı deniz 350 m. mesfe varmış o biraz düşündürüyo tabi ama senin fikrin var mı biliyo msn bu oteli bu sene uçakla değil muhtemelen arabayla gelicez öyle görünüyo yanına gelmem daha kolay yani inş.

Kendime daha çok var canım bilmem öyle başladım duruma göre ya saklarım yada güzel olursa satarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…