- Konu Sahibi landfloves
-
- #22.281
selam bebişleeeerrr..
ahsencim hayretle ve büyük üzüntüyleokudum yazdıklarını ne gerizekalıdoktor anne babanın psiklojisini hiçmi düşünmüyolar. Şükürki berramızın korkulcak bişeyi yokmuş işallahçabucak toparlanır. böyle aptal insanlarda doktorluk yapıyolarya sinir oluyorumne hale gelmişsindir tahmin edebiliyorum ahsencim. dediğin humana çayınıda alayım bari. sürekliemziriyorumzaten memede uyumayıçok seviyo ama illaki mamada lazım doyması için.
benim oğluşda kabız oldu dün bütün gün kaka yapamadızorlandı zorlandı yapamadı ağladı hep. bugün yaptı da hep beraber rahatladık.
jelonun doğumu olmuştur dimi kızlar geçmişi tam okuyamadım daha
Oldu canım. Sağlığı iyiymiş. 3.300 kg, bol saçlı, tembel bir bebekmiş. Annesini emmeye bile üşeniyormuş.
hey maşallah iyi beslemiş jeloş bebişini :) Allahım hayırlı ömürler versin işallah yeni güzel ve zor bi hayat bekliyo onuda şimdi
çok mu zor ya :26::26::26::26::26:
özdencim zor tabikiama çok güzel. onun canı yanınca seninde yanıyo dün o tuvaleti yapamadıkça ağladı ıkınıyo onunla bir benmde canım acıyo. geceleri uyanıyoruz mecburen zor ama iyiki var. yüzüne baktıkça bakasımvar. bide artık konuşuwerince laf dinliyo oyy kuzum benim
landfloves biz şimdi erken rez.bakıyoruz yeri gelmişken söyliim side de bi otel var grand pearl beach netten baktık güzel duruyo fiyat olarak çok uygun hem çünkü bu sene oteller pahalı deniz 350 m. mesfe varmış o biraz düşündürüyo tabi ama senin fikrin var mı biliyo msn bu oteli bu sene uçakla değil muhtemelen arabayla gelicez öyle görünüyo yanına gelmem daha kolay yani inş.
valla hatırlayamadım o oteli canım. artık yavaş yavaş unutmaya başladım zaten nerdeyse 1 senedir otel gezmiyorum. bu sefer tek mi geleceksiniz peki? bide her yıl aynı şekilde tatil yapmak sıkmadı mı sizi? siz gezmeyi yeni yerler görmeyi sevmiyormusunuz kuzum? gidin karadenize yunan adalarına egeye nebilim gezilecek görülecek bir sürü yer var.. ama herkesin tatil anlayışı farklı gerçi.. biz burda sürekli denizle iç içe olunca tatilde gezmeyi seviyoruz.
ay cildiracamm teldn girdigm icin sayfalari bazen acmiyo.
jelo dogurmus sira bana geldi. massallah ege bebege. bende artik uyku diye bisey kalmadi oglusum hic rahat vermiyo yarin kontrol war heyecanliyim.
ay cildiracamm teldn girdigm icin sayfalari bazen acmiyo.
jelo dogurmus sira bana geldi. massallah ege bebege. bende artik uyku diye bisey kalmadi oglusum hic rahat vermiyo yarin kontrol war heyecanliyim.
kızlar film indirdiğiniz güvenilir site var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?