Eylül dostluğumuza burada devam (:

selam bebişleeeerrr..
ahsencim hayretle ve büyük üzüntüyleokudum yazdıklarını ne gerizekalıdoktor anne babanın psiklojisini hiçmi düşünmüyolar. Şükürki berramızın korkulcak bişeyi yokmuş işallahçabucak toparlanır. böyle aptal insanlarda doktorluk yapıyolarya sinir oluyorumne hale gelmişsindir tahmin edebiliyorum ahsencim. dediğin humana çayınıda alayım bari. sürekliemziriyorumzaten memede uyumayıçok seviyo ama illaki mamada lazım doyması için.

benim oğluşda kabız oldu dün bütün gün kaka yapamadızorlandı zorlandı yapamadı ağladı hep. bugün yaptı da hep beraber rahatladık.

jelonun doğumu olmuştur dimi kızlar geçmişi tam okuyamadım daha

Oldu canım. Sağlığı iyiymiş. 3.300 kg, bol saçlı, tembel bir bebekmiş. Annesini emmeye bile üşeniyormuş.

çok mu zor ya :26::26::26::26::26:

özdencim zor tabikiama çok güzel. onun canı yanınca seninde yanıyo dün o tuvaleti yapamadıkça ağladı ıkınıyo onunla bir benmde canım acıyo. geceleri uyanıyoruz mecburen zor ama iyiki var. yüzüne baktıkça bakasımvar. bide artık konuşuwerince laf dinliyo oyy kuzum benim

Yeni fotograflarını bekliyoruz....

Bende koca bebeğin karnını doyurdum geldim
pingum sana da geçmiş olsun şu gaz ne zor bişe bebek için arkadaşımın oğluda öyle 40i çıkınca düzelir dedi doktor ama aynı resmen morariyo çocuk damlası var sende çok zor olursa iste bitkiselmis zararı yokmuş

Bende koca bebeğin karnını doyurdum geldim
pingum sana da geçmiş olsun şu gaz ne zor bişe bebek için arkadaşımın oğluda öyle 40i çıkınca düzelir dedi doktor ama aynı resmen morariyo çocuk damlası var sende çok zor olursa iste bitkiselmis zararı yokmuş

pingucum eminim yapıyosun ama batuşa bol bol egsersiz yaptırın bacaklarını karnına doğru filan daha kolay yapar öyle

valla hatırlayamadım o oteli canım. artık yavaş yavaş unutmaya başladım zaten nerdeyse 1 senedir otel gezmiyorum. bu sefer tek mi geleceksiniz peki? bide her yıl aynı şekilde tatil yapmak sıkmadı mı sizi? siz gezmeyi yeni yerler görmeyi sevmiyormusunuz kuzum? gidin karadenize yunan adalarına egeye nebilim gezilecek görülecek bir sürü yer var.. ama herkesin tatil anlayışı farklı gerçi.. biz burda sürekli denizle iç içe olunca tatilde gezmeyi seviyoruz.

jelonun bebeğini merak ediyorum, ne zaman gelecek acaba? facesi olsaydı oraya tlfdan atardı hemen fotoyu yaaa...

ay cildiracamm teldn girdigm icin sayfalari bazen acmiyo.
jelo dogurmus sira bana geldi. massallah ege bebege. bende artik uyku diye bisey kalmadi oglusum hic rahat vermiyo yarin kontrol war heyecanliyim.

ayy bana kalsa tur istiyorum daha önce de bahsetmiştim burda ama kocamı ikna edemiyorum bu sene ben ısrar edesem gideriz diyodum ama arkadaşlar da teklif etti birlikte gidelim diye çok iyi anlaşıyoruz onlarla muhtemelen birlikte gidicez
eşime göre turla gezince tatil olmuyo tatil deyince 5 yıldızlı otelde yiyip içip yatacak dinlenecek
ne o öyle rehberin peşinde koyun gibi gezicek miyiz diyo sabahın köründe kaldıracaklar diyo bakalım ne olacak

jelo dogurmus sira bana geldi. massallah ege bebege. bende artik uyku diye bisey kalmadi oglusum hic rahat vermiyo yarin kontrol war heyecanliyim.

bekle az daha yaaaaaa şubata var daha sık dişini yada ver biraz ben taşıyım rahat et

jeloonun bebeğini ben de merak ediyorum bir an önce gelebilse de paylaşsa bizimle

sofiiiiiş hoşgeldiiiiiiiinnnn.. ay karnın burnunda dedikleri oluyosun sen dimi şimdi yaa son zamanlarının fotosu yok mu? eklesene ya tlfdan oluyomu bilmiyorum gerçi..
hadi bakalım sırada sen varsın çok az kaldı, sağlıklı kolay doğumlar dilerim canım

bende telden girdiğimde cevap yazamıyorum birde çok yavaş açılıyor sayfalar baya kasıyor, site çok büyük boyutlu olduğu için... aslında face, msn gibi telefon uygulaması olsa ne iyi olur.

hanzade kusmedim canim
ha bu arada ahseni ve berrosu merak ettim, aradim. hastanedelerdi dr yatis vermis annesiyle konustum moralleri bozuktu berrayi kuveze alacaklarmis gelenlerdn virus kapmis yavrucum banada nasihatta bulundu saolsun yanina pek kimseyi yaklastirma diye. insallah bi an once iyilesir ya cok üzuldum. allah acil sifalar wersin

evde net yok ki iş yerinde sınırsız indirip evde izlerim diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…