- 21 Kasım 2010
- 2.712
- 1.152
- 373
- Konu Sahibi landfloves
-
- #22.301
ah ne guzel olur su 20 guncuk tasisanbekle az daha yaaaaaa şubata var daha sık dişiniyada ver biraz ben taşıyım rahat et
sofiiiiiş hoşgeldiiiiiiiinnnn.. ay karnın burnunda dedikleri oluyosun sen dimi şimdiyaa son zamanlarının fotosu yok mu? eklesene ya tlfdan oluyomu bilmiyorum gerçi..
hadi bakalım sırada sen varsın çok az kaldı, sağlıklı kolay doğumlar dilerim canım
bende telden girdiğimde cevap yazamıyorum birde çok yavaş açılıyor sayfalar baya kasıyor, site çok büyük boyutlu olduğu için... aslında face, msn gibi telefon uygulaması olsa ne iyi olur.
ah ne guzel olur su 20 guncuk tasisan
hosbuldun canim. sorma resmen karnimburnuma degecek nerdeyse foto cekerimde nasil koycam ki., dedign gibi sitenin mobil uygulamasi olsa guzel olurdu..
yine akşam için ne pişirsem derdi var
ben taze fasulye pişirmeyi düşünüyorum. yanına pirinç veya bulgur pilavı yaparım.
dünki domatesli makarna planım son dakika hamburgere döndü.. evde hamburger etimiz vardı bol malzemeli yaptım. yanınada patates kızarttım fanta ile yedik.. evde hazır hamburger etlerinden bulunması iyi oluyor kızlar çözünmeden de pişiriyorsunuz zaten, tavsiye ederim, acil durumlar için süper
ben de bulunduruyorum hazırda ama çok tüketmiyoruz geç saatte acıkınca ya da bi yerden gelince yiyoruz ama iyi oluyo
chenn tamamdır
herkese selam kızlar geldim gidiyorum sizlere pek katılamadım ama aklım hep sizde elimden geldiğince bingöllerden sizi takip edeceğim ocak 20 gibi ankaraya tekrar geleceğim doğum için o zamana ladar yine katılmaya çalışacağım hepiniz allaha emanet olun ve kendinize çooook iyi bakın bingölden caponu unutmayınn öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?