Eylül dostluğumuza burada devam (:

Dün gece eşimle ve ailesiyle (ki ailesi dediğim benim amcam oluyor biliyorsunuz) çok kötü kavga ettik.kuzenimde kaldık annemle,şimdi hala oradayız.eve gideceğim ama ne olacak bilmiyorum.akşam babamda bize gelecek...

Paylaşmak istedim sizlerle.ayrıntılıda yazamıyorum,telden giriyorum çünkü...

bekle az daha yaaaaaa şubata var daha sık dişini yada ver biraz ben taşıyım rahat et
ah ne guzel olur su 20 guncuk tasisan

hosbuldun canim. sorma resmen karnimburnuma degecek nerdeyse foto cekerimde nasil koycam ki., dedign gibi sitenin mobil uygulamasi olsa guzel olurdu..

efteyacım üzüldüm sebebini bilmiorum ama umarım hemen arayı düzeltirsiniz hbr bekliyoruz canım

eftelyacım bende çok üzüldüm, kavganın nedeniyle ilgili hiçbir fikrim yok ama araya ailelerin girmiş olması çok can sıkıcı.. eşinle aranda olan bir kavga mı büyüdü yoksa ailelerle olan birşey nedeniyle mi eşinle kavga ettiniz?

inşallah sakince oturur konuşur ve bir çözüm yolu bulursunuz canım.

ah ne guzel olur su 20 guncuk tasisan

hosbuldun canim. sorma resmen karnimburnuma degecek nerdeyse foto cekerimde nasil koycam ki., dedign gibi sitenin mobil uygulamasi olsa guzel olurdu..

neyse sen karnının bu hallerinin bol bol fotolarını çek de bilgisayar bulduğun bir zaman eklersin.. belki bebişinle beraber eklersin.. eşin nerde şimdi döndü mü ankaraya?

yine akşam için ne pişirsem derdi var

ben taze fasulye pişirmeyi düşünüyorum. yanına pirinç veya bulgur pilavı yaparım.

dünki domatesli makarna planım son dakika hamburgere döndü.. evde hamburger etimiz vardı bol malzemeli yaptım. yanınada patates kızarttım fanta ile yedik.. evde hazır hamburger etlerinden bulunması iyi oluyor kızlar çözünmeden de pişiriyorsunuz zaten, tavsiye ederim, acil durumlar için süper

Son düzenleyen: Moderatör:

ben de bulunduruyorum hazırda ama çok tüketmiyoruz geç saatte acıkınca ya da bi yerden gelince yiyoruz ama iyi oluyo

eşim tokum dedi..

ama 18:30 da gelecek bn acıkırım o zmna..buzlukta dolmam var onu pişirim bari pek de sevmem ama pratik olucak cnm bişi yapmak istemiyo kiiiii

kızlar ahsenle konuştum şimdi, çok kötüydü ağlıyordu hastanedelermiş, berra bebek antibiyotik tedavisine başlamış ama bir düzelme yokmuş henüz.. süt ememiyormuş.. ahsen çok üzgündü onu öyle gördükçe daha da kötü oluyor.. lütfen hepimiz dua edelim, eminim dualarımız ulaşacaktır.

benim de plan değişti annem aradı çorba yapmış bi de tavuk haşlayıp suyuna da bulgur pilavı yapıyomuş en sevdiğim şey bu akşam da yırttım hadi yine iyiyim

çk üzüldüm cnm ya minişler antibiyotiğe biraz daha geç cvp veriyo sanırım geçen bi arkadaş da da aynı şeyler oldu hatta onlar 2gün hast. da yattılar sonra il dışına büyükşehire gttiler ama dr. iyileşme başlamış sabredin demiş Allah acil şifalar versin inş. çk zor bi durum

Çok üzüldüm ya berra çabuk iyileşir inşallah aramaya korkuyorum şimdi ağlarım bende iyice moral bozmayim galiba adet olacağım dengesizlik var üstümde bugün

bebeklerin cinsiyeti kaç haftalıkken bellli oluyor?

ilk sayfadaki listeye hamilelerimiz listesini yapmıştım ya, orda capon var mesela ama hiç gelmediği için cinsiyeti belli mi durumu nedir ne değildir bilmiyorum.. doğum yapsada haberimiz olmayacak zaten sanırım. Biz burdaki sohbetlerimizden dolayı orda bir liste yapmıştık ve düğün hazırlıklarından sonra hala kopmayanların buluştuğu bir ayrı topikte açtık.. burdaki arkadaşlığımız çok farklı bak hamile bile olsa karnı burnunda sofişimiz pingumuz ahsenimiz jelomuz geldi son durumlarını yazdı, doğumda olduğu saatleri bile biliyorduk. hala tlfdan dahi olsa gelip bir iki satır bişiler yazıyor sofiş, en azından merak etmememiz için durumlarını söylüyorlar...

eğer caponu ordan kaldırırsam ki bence biz burdaki sohbetlerden dolayı orda bir liste yapmıştık, o zaman sevgili daphneciğim hala ilk 10'u kaçırmamış olacaksın. siz ne diyorsunuz?

ama bir yandanda herkesin durumu müsait olmayabiliyor işyerinde giremiyorlar evde net olmuyor falan.. haksızlık etmekte istemiyorum... bilemedim ben onu..

ben de herkesin katılmasını istiyorum hareket istiyorum ama olmuyo capon bi ara katılıyodu ama bi süredir gelmiyo biraz daha bekleyelim bence gelmezse o zaman sileriz belki fırsatı olmuyodur imkanı var mı yok mu bilmiyorum

miracle sağolsun son mesajını bulmuş... böyle yazmış ben unutmuşum kızlar.. caponum kusura bakma 20'sinde ankaraya döndüğünde bekliyoruz o zaman seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…