Eylül dostluğumuza burada devam (:

ay hanzade bekarken ne saten gecelikler aldım belki 20 takım var hiç birini giymedim doğru düzgün reglim bitsin giyiyim hoş giysem cıkaramam sanırım aygaz tüp gibiyim

bilg.sorun oldu koptum bi ara neyseki burdayım yine

evet ben de aldım bir sürü ama hala giymediklerim var kızım giymeye sıra gelene kadar olaya giriyoruz anacım sen en iyisi giyin iyi aklıma getirdin bugün ben de giyiniyim yine uykusuz her gece lerden bi gece olsun napiim alıştım uyumamaya

fashionbysiu
günün çorbası
fashiononboard
lacintenel
yelizindunyası
nilertürk.net
aysstyle
ecemakar

uurböce senin dediğin modem heralde dimi?

Evet mobil modem olarak geçiyor ama küçük böyle telefon gibi bişey... Öyle bildiğimiz modemler gibi kutu gibi kocaman değil bu küçük telefon kılıflarından aldım bi de onun içinde duruyor...

özdn bi de senin kocan bu işin içinde kozmetik iç çamaşırı süs püs falan filan......

özdn bi de senin kocan bu işin içinde kozmetik iç çamaşırı süs püs falan filan......

yok sadece kozmetik satıyor don satmıyor çok şükür:)

don satsa fena kıskanırdım sanırım

bunun tangalısı var mı

gögüs büyük gösteren ciciklik var mı sorarlardı artık

göğsü büyük gösteren ciciklik
şimdi totoyu büyük gösteren slikonlu donlar yaygın :86:

Elektrik geldi telefonda net gitti çıldırmak istiyorum :) evim şahane var ona bakıyorum bugün elim kolum kalkmıyo şu romatizma ne kötü dün oturma odamın halisini sildim üstüne tuz biber oldu bugün aralarında silecektım ama yok iptalim

benim giymediğim kalmadı hemde hepsini biçok kez giydim..hatta yenilerini alasım var. ben çok seviyorum eşimi şaşırtmayı, çıldırtmayı

Ya sabah ne oldu biliyormusunuz.Rüyamda amcamları gördüm,buraya gelmişler.Babam,annem ve kardeşimde var.Amcamın suratı asık hepimize karşı.Herşey normalken bi anda diyor işte ben zaten hastayımda,beni öldüreceksiniz de,ölümüm normal olmayacak gibi şeyler söylüyor bana bakarak.Babamda konuşuyor ona karşı.En sonunda ben dayanamıyorum,amca sizde benim intihar etmemimi bekliyorsunuz (Bu sözleri telefonda konuşurken söylemiştim) SİZİNDE KIZINIZ VAR! diye bağırarak uyandım.Sanırım eşim duydu ve sordu kimin diye.Cevap vermedim.Emin değilim tabii sorup sormadığından.Ya bi de tam olarak duysaydı... Kendimden korkmaya başladım

eftelya bilinç altında olduğu için görüyorsun bu rüyayı bence.. aklına getirme öyle şeyler.

eftelya bilinç altında olduğu için görüyorsun bu rüyayı bence.. aklına getirme öyle şeyler.

Hadi rüyayı gördün,niye sesini çıkarıyorsun,sus işte.Deli gibi hissettim kendimi.
Amcamlada o günden beri hiç konuşmadık,üzerimde bir baskı hissediyorum.İçimden aramak gelmiyor hiç ama aramak zorunda hissediyorum kendimi nedense...

niye aramak zorunda olasın ki? o seni arasın merak etsin. kafana takma bile.. başka şeylerle meşgul ol, çalışmak istemiyorsan kurslara git, çok eğlenceli oluyor. belediyelerin kurs merkezleri oluyor ya yok mu sizin oralarda, kayıt zamanlarına bak int.den kaçırma bence.. bizide kaçırma

Kız sen var ya içimi çok rahatlatıyorsun
Geçen akşam eşimi annesi aradı,o gün sesini duymamışta merak etmiş.Niye hiç aramıyor demiş,eşimde bana kızıyor aramıyorum diye.Arayıp ne konuşayım ben artık o kadar yüz göz olduktan sonra... Kurslarada gitmek çok istiyorum ama tek başıma gidemiyorum.Keşke aynı yerde olsaydık senle

eşinin annesi nasıl biri peki? onunla aranızda kırgınlık oldu mu daha önce hiç? bide ayrıca aramak istemiyorsan eşine söyle annengili arayacağın zaman akşam evdeyken arada bende konuşayım de.. eşin arasın konuşsun arada birde sana versin nasılsınız iyimisiniz de halini hatrını sor tamam...

Eşimin annesimi
Biraz dedikodu seven,oğluyla kızına deli gibi düşkün,bu yüzden başka kimseyi gözü görmeyen biri işte.Amcam telefonda konuşurken arkadan sürekli konuşuyordu ama duyamıyodum pek... O gün zaten bana da ver telefonu dedim.Yengem hayırsız gibi bişey dedi

hımm o zaman dediğim gibi yap aramak istemiyorsan oğlu aradığında sende iste telefonu, bir iki muhabbet et.. aslında aradaki dengeyi koruması gereken eşin.. sevmiyorsan aramak zorunda değilsin eşinin idare etmesi gerekir. bazen eşimin annesigil yemeğe çağırıyor ben gitmek istemiyorum eşim hemen anne benim canım istemiyor akşam arkadaşlarımız gelecek veya maçım var falan deyip kendi istemiyor gibi yapıyor, ben söylemiyorum bile.

benim eşim de aynı model yorgunum işim var arkadaşım gelecek filan der beni arada bırakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…