Eylül dostluğumuza burada devam (:

Canım hastalığı bilmiyorum ama çok geçmiş olsun inşallah iyi olur herşey yoluna girer sen içini ferah tut dua et

Aaaaa,jelo da gelmiş :)

Hoşgeldin... Okudun mu seninle ilgili başıma geleni

Chitlenbik,çok geçmiş olsun canım.Allah dermansız dert vermesin,mutlaka herşey yoluna girecek.Herşeyin hayırlısı...

eftelya canım okudum yazdigini tebessumle isim benzerligi olmus guzel bir ani olmus oldu
giremiyorum nete evdeki netin kotasi dolmus ancak cepten girdim merak ettim sizleri Chitlenbik gecmis olsun canim insallah kisa zamanda iyilesucek esin bebisiniz olucak uzulme esine destek ol canimsin,
kizlar durgunlasmissiniz hayirdir kis rehaveti sanirim kota yenilensin daha cok girerim
pasami doyurdum uyuyor uykusunda guluyor o kadar hosuma gidiyorki mutlu bir bebek olmasi
Allah isteyen herkese versin

Hosgeldin canım. Bebis nasıl? Alışabildin mı anneliğe

Hosbulduk canim , bebis cok iyi keyfi yerinde memnun hayatindan alti kirlendiginde birde aciktiginda uyaniyor bunun disinda uyuyor butun gun misil misil konusuyorum pasama dinliyor bakiyor guluyor dunyanin en guzel anlarini yasiyoruz ,bu arada bende 14kg verdim 60kgdayim kaldi 5 kg oda gobekte 1 veya 2 aya veririm gibi

Ne güzel jelomm öp kokla paşanı benm içinde..yanlız maşallh ya nasıl okadar hızlı kilo verebildin süperrsin

Ne güzel jelomm öp kokla paşanı benm içinde..yanlız maşallh ya nasıl okadar hızlı kilo verebildin süperrsin

chitlenbik teyzesinin yerine oper koklarim, ege ye arkadas bekliyoruz senden haberin olsun yaza gelicek insallah bekliyoruz canim, bol bol emziriyorum birde yatmadim oyle evde hareket halindeydim yedigime ve su icmeme dikkat ediyorum hepsi bu insallah dahada vericem ama emzirdigim icin hep biseyler yiyirum azar azar

Maşallah seninde bir şeyin kalmamış. Çok özendim şu anda

Kızlar az önce annem aradı.Kuzenime gitmişler.Sivas'tan annesi yani yengem gelmiş.Ölen amcamın eşi.Babamlar alıp eve götürecekler,kuzenimde gidecek ama benide istiyorlar sıkılır diye...

Akşam eşime söyledim,hiç düşünmeden git dedi,kafanı dinle biraz dedi,ama gülerek.Şaşırdım.Birazda şebekliğe getirdim hayrola beni göndermek mi istiyorsun sen ne yapacaksın falan.Git git dedi,anahtarı sabah alırım dedi.Sabah dedim anahtarı almıyomusun,hemen git dedim diye gidecekmisin diyor.Öyle oyalanıp durdu,bişey söyleyecekmişte söyleyemiyor yada soramıyormuş gibi,sonra gitti.

Annemde aradı işte,evinde kavga ettiğimiz kuzen bu,arkadan bas bas bağırıyor hep onun dediğimi olacakmış,tavrını koysun ben gidiyorum desin diyor :)

Eşimide korka korka aradım ama telefonu kapalıydı,çekmiyor sanırım.Var mı bunda bi hayır?

eftalya eşin kaç yaşında

hiç olgun bir insan tavrı yok ne öle git diyip sonra ağız değiştirmek iyice kukla edecek seni

valla kızma ama eşine çok sinir oluyorum

eftalya eşin kaç yaşında

hiç olgun bir insan tavrı yok ne öle git diyip sonra ağız değiştirmek iyice kukla edecek seni

İkimizde aynı yaştayız,27.Hatta ben 2 ay büyüğüm ondan...

Gören aklı başında,olgun,ciddi biri diyor ama gelin siz bana sorun onun olgunluğunu...

eftalya eşin kaç yaşında

Ne yalan söyleyeyim bende sinir oluyorum eşine. Dalga geçiyor sanki. Sen onun kölesi değilsin ki eftelya. Nasıl sabrediyorsun bilemiyorum. Allah dağına göre kar verirmiş derler ya sizinkide o misal.

Hu hu ben geldim kızlar vee iş görüşmem çok iyi geçti salı başlıyorum ziraat mulakati söylemedim ona da gireyim hakkımda hayırlısı oh sırtımdan bi yük kalktı sanki finans uzmanı ne demekse onu oldum hanzade senin iş gibi bacım bütün bankalar cariler bende allah yardimcim olsun mübarek cuma günü

hadi hayırlısı olsun canım sevindm havalıymış finans uzmanı hesap kitap senden sorulur artık umarım hakkını verirler canım hadi kolay gelsin

Valla iş alanımız aynı galiba bunlar madeni yağ işi yapıyo bilmediklerimi sorarım sana :) eftalya benim gibi evde basit oyalanmak için birşeyler yapsan kafan dağılır

hello kızlarrrr 2 gündür giremedim dün annemlerdeydik bugünde bu saate kadar hazırlık yaptım akşama misafirlerim var,
kremalı kereviz çorbası
fırında patates köfte
domatesli pilav
baklava yufkasında sebzeli börek
havuç tarator
kırmızı biber slatası
mısırlı mevsim salatası
çiğ köfte
tatllı yapmadım gelirken getirirler heralde
bu arada ev aldık kızlarRabbim ödeme kolaylığı verir inşallah... Pazartesi tapu ve kredi işlerini halledeceğiz. Benden haberler böyle...
Jelo gelmiş ahsen gelmiş hoş gelmişler sefa getirmişler iyi haberlerini okudukça çooook sevindim. Chitlenbic sizede geçmiş olsun canım iyi haberler yakında merak etme canımmmmm

merhaba hanımlaaaar, kursumdan geldim akşamda eşimin annesigile gidecekmişiz yemek derdim yok bugün.. ben şimdi geçmişi okuyayım..

bi yere kaybolmayın haaa geliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…