- Konu Sahibi landfloves
-
- #23.681
Aaaaa,jelo da gelmiş :)
Hoşgeldin... Okudun mu seninle ilgili başıma geleni
Chitlenbik,çok geçmiş olsun canım.Allah dermansız dert vermesin,mutlaka herşey yoluna girecek.Herşeyin hayırlısı...
jeloooooooooooooooooooooo
geldim daphnenasilsin gecmisi okumadim cepten girdigim icin zor oluyor :13:
Hosgeldin canım. Bebis nasıl? Alışabildin mı anneliğe
Hosbulduk canim , bebis cok iyi keyfi yerinde memnun hayatindan alti kirlendiginde birde aciktiginda uyaniyor bunun disinda uyuyor butun gun misil misil konusuyorum pasama dinliyor bakiyor guluyor dunyanin en guzel anlarini yasiyoruz ,bu arada bende 14kg verdim 60kgdayim kaldi 5 kg oda gobekte 1 veya 2 aya veririm gibi
Ne güzel jelomm öp kokla paşanı benm içinde..yanlız maşallh ya nasıl okadar hızlı kilo verebildinsüperrsin
Hosbulduk canim , bebis cok iyi keyfi yerinde memnun hayatindan alti kirlendiginde birde aciktiginda uyaniyor bunun disinda uyuyor butun gun misil misil konusuyorum pasama dinliyor bakiyor guluyor dunyanin en guzel anlarini yasiyoruz ,bu arada bende 14kg verdim 60kgdayim kaldi 5 kg oda gobekte 1 veya 2 aya veririm gibi
Kızlar az önce annem aradı.Kuzenime gitmişler.Sivas'tan annesi yani yengem gelmiş.Ölen amcamın eşi.Babamlar alıp eve götürecekler,kuzenimde gidecek ama benide istiyorlar sıkılır diye...
Akşam eşime söyledim,hiç düşünmeden git dedi,kafanı dinle biraz dedi,ama gülerek.Şaşırdım.Birazda şebekliğe getirdim hayrola beni göndermek mi istiyorsun sen ne yapacaksın falan.Git git dedi,anahtarı sabah alırım dedi.Sabah dedim anahtarı almıyomusun,hemen git dedim diye gidecekmisin diyor.Öyle oyalanıp durdu,bişey söyleyecekmişte söyleyemiyor yada soramıyormuş gibi,sonra gitti.
Annemde aradı işte,evinde kavga ettiğimiz kuzen bu,arkadan bas bas bağırıyor hep onun dediğimi olacakmış,tavrını koysun ben gidiyorum desin diyor :)
Eşimide korka korka aradım ama telefonu kapalıydı,çekmiyor sanırım.Var mı bunda bi hayır?
eftalya eşin kaç yaşında
hiç olgun bir insan tavrı yok ne öle git diyip sonra ağız değiştirmek iyice kukla edecek seni
valla kızma ama eşine çok sinir oluyorum
eftalya eşin kaç yaşında
hiç olgun bir insan tavrı yok ne öle git diyip sonra ağız değiştirmek iyice kukla edecek seni
valla kızma ama eşine çok sinir oluyorum
Hu hu ben geldim kızlar vee iş görüşmem çok iyi geçti salı başlıyorum ziraat mulakati söylemedim ona da gireyim hakkımda hayırlısı oh sırtımdan bi yük kalktı sanki finans uzmanı ne demekse onu oldum hanzade senin iş gibi bacım bütün bankalar cariler bende allah yardimcim olsun mübarek cuma günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?