Eylül dostluğumuza burada devam (:

geçmişi okudum geldim, sizde tık yok.. bu ne yahu? niye kimse konuşmuyor? valla ben kurstan gelip hemen gidiyorum sonra bir sürü şey yazıyorum arka arkaya ama banada cevap yok.. ben yinede yazıyorum işte

zahterciim işin hayırlı olsun, çok sevindim, maaşını evle ilgili hiç bişeye harcamada kredini öde bitir bence.. inşallah bende bir işe girersem ilk işim öğrenim borcumu ödemeye başlamak olacak, af çıkar diye bekledim ama çıkmadığı gibi gittikçe faiz biniyor. bir an önce kurtulmalıyım.

chitlenbikçim inşallah başarılı bir ameliyat olur ve bebeğinize kavuşursunuz.. geç olsun güç olmasın çok dert etme

ula arkadaşlar neden sustunuzzzzzzz

yarın kocamın doğum günü amaaa biz ayrıyız bu sene konyada eşim

şimdi smillayla konuştum çok kıskandım annesinin yazlığına gitmiş urlaya oohhh kebap
o gelmeden ben haber vereyim dedikodu yapayım dedim

Siyah deniz eviniz hayırlı olsun
özden binle başlayalım dedi kadın duruma göre bakarız benim bu alanda çok tecrübem yok tamam dedim yemek servis filan onlardan para bana kalacak kıyafet rahat gördüğüm kadarıyla masrafımda yok şükür evet kredi yükümden kurtulmak istiyorum tez zamanda inşallah

ula arkadaşlar neden sustunuzzzzzzz

yarın kocamın doğum günü amaaa biz ayrıyız bu sene konyada eşim

Ah kıyamam balım. Ne zaman dönecek kocacığın?

selam herkeseeee.
ancak firsat bulup yazabildim kizlar. arayan sorsn, merak eden herkese cok tesekkurler:)

Hoşgeldin yeni anne

şimdi smillayla konuştum çok kıskandım annesinin yazlığına gitmiş urlaya oohhh kebap
o gelmeden ben haber vereyim dedikodu yapayım dedim

Oh lüküs hayat

Bende yemek yaptım gelin görümce el işi yapıyoruz bu akşam biber patlıcan dolması şehriye çorba muffın peynirli kabak tatlısı ve kapuska var ama kocam yok :)

canım geçenlerde bununla ilgili Hürriyet aile de okudum kadın öyle güzel anlatmış ki başından geçenleri ama sonuç çok iyiyid inşallah sizinde öyle olur
yaza gelecek desene bebiş Allahın izniyle

selam herkeseeee.
ancak firsat bulup yazabildim kizlar. arayan sorsn, merak eden herkese cok tesekkurler:)
Canım sana ulaşamıyorum 1 kez aradım bebek ağladı diye konuşamadık sonra yine arıyorum telefonun çalmıyor çekmiyor mu acaba ?

Zahter işine çok sevindim pazartesi mi başlayacaksın hayırlı olsun inşallah çok memnun kalırsın

Dün falcıya gittim ben kızlar çok güzel şeyler söyledi maddi açıdan mayıs ayında rahatlayacakmışız bu yıl yine çok yolumuz varmış yine gezicez demek tatilde
oğlun olacak dedi bu yılın sonunda ama bakalım mayısa eşin terfi edecek falan dedi

fala inanma onsuz da kalma demişler Önce Allah bilir tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…