- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #23.641
Allah Allah çok pis gaza geldim. Bir tane zeynep oda olmaz yaman yapacağız artıkın
İnşallah önümüzdeki bir kaç ay içinde alacak güzel haberleri
Allah Allah çok pis gaza geldim. Bir tane zeynep oda olmaz yaman yapacağız artıkın
artık ne çıkarsa kabulumuzsağlıkla gelsin yeter
inşallah canım, haberini bekliyoruz
belki ikimizin de zeynep i gelir inş.adaş olurlar kanki olurlar belli mi olur
Benmi hamilelikten alıngan oldum yoksa benim kaç gündür yazdıklarımı artık hiç kimse görmüyormu?
Zor bela güccük güccük yazıları telden görmeye çalışıyorum yazıyorum kimseden tık yok artık okuyucu takılmak en iyisi.
Vafi anlamadan bak nasılda büyücek hemencecik geçiçek o zamanlar hele birde ufaktan alışverişler başladımı ooo senden keyflisi yok o bulantılar, halsizlikler, bel ağrıları hepsi geçicek 3 aydan sonra gerisi çok rahat:)
Dün akşam bizde eşimle konuşuyorduk fındık kadardı cetvelde cm leri hesaplıyorduk şimdi göbeğimi hoplatıyor :))
Benmi hamilelikten alıngan oldum yoksa benim kaç gündür yazdıklarımı artık hiç kimse görmüyormu?
Zor bela güccük güccük yazıları telden görmeye çalışıyorum yazıyorum kimseden tık yok artık okuyucu takılmak en iyisi.
Ben anlayamadım bir kaç gün ısrarla yazdım yok olmaz öyle şey diye hani kendimle ilgili birşey yazdımmı illa kmse yazmak zorunda değil dedim ama bende yorum yapıyorum cvplarımada tık yok:) en iyisi fazla kasmamak:)
Öpüyorum herkesi.
Mls ya küsme bize hepimizin mesajları gidiyo arada
hanzade bugün bir iş görüşmem var muhasebe için ne maaş istiyorsun derseler ne diyeyim sizin yeni başlayanlar ne alıyo sorması ayıp
Mls ya küsme bize hepimizin mesajları gidiyo arada
hanzade bugün bir iş görüşmem var muhasebe için ne maaş istiyorsun derseler ne diyeyim sizin yeni başlayanlar ne alıyo sorması ayıp
canım sektöre işverene ve yapacağın işe bağlı ne yapacaksın benim yanımdaki kız tecrübesiz burda öğreniyo ön muhasebe yapıyo 1000 veriyoruz ona ama diğer yanımda çalışan kız da tecrübesizdi ilk benim yanımda çalıştı 1 yıl burdan çıkınca 1250 ile başladı gittiği yerde şimdi yılbaşı zammıda almıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?