Eylül dostluğumuza burada devam (:

Benmi hamilelikten alıngan oldum yoksa benim kaç gündür yazdıklarımı artık hiç kimse görmüyormu?
Zor bela güccük güccük yazıları telden görmeye çalışıyorum yazıyorum kimseden tık yok artık okuyucu takılmak en iyisi.

aşk olsun niye alınıyosun canım olur mu öyle şey

Oyy yerim ben miniğini gerçekten çok garip önceki yaşadıklarım şoktu sanırım bebişimi gördükten sonra daha idrak eder oldum, zamanda çok çabuk geçmeden keyfini çıkarmak istiyorum hamileliğimin..Hatta o göbeğimi hoplatma zamanlarını dört gözle bekliyorum

Selamlar gözümü ancak açabildim gece goruncemle ikiye kadar oturduk film izledik konuştuk uykum yok dedi bende oturdum uykusunu alsın diye de erken kalkmadim şimdi kahvaltı yaparız bugünde bizde eşim göndermiyo hemen

Melisciğim olur mu hiç öyle şey. Genel olarak forumda bir durgunluk var zaten. O yüzdendir. Bazen benim yazdıklarımada cevap gelmiyor ama özel bir tavır olarak algılamıyorum. Sende öyle düşünme sakın...

meliscim hepimizi kış çarptı sanırım,öyle düşünme sakın.. bazen sabah bi günaydın diyorum sonra okuyup bişey yazamıyorum, midem kötü, kolum kalkmıyor

İnşallah kısa sürede hepimiz bu rehaveti üstümüzden atıcaz..

anaaaa mls küstü gitti arada oluyo böyle şeyler mlscim daha önce başka arkadaşlar da böyle düşünmüştü ama bazen herşeye yazamıyoruz mesela ben aşağıda hep görünürüm ama simge halinda duruyo arada bakıp saya yenileyip aceleden en sondakini görüp ona yazabiliyorum hatta yazarken de 10 kere belki aşağı indiriyorum müdür filan geçiyo diye ben msj ı ekleyene kadan 10 kişi daha yazmış oluyo bazen sonra dönüp geçmişi okumaya çalışıyorum
ama bugünlerde ciddi anlamda durgunluk var

Ben anlayamadım bir kaç gün ısrarla yazdım yok olmaz öyle şey diye hani kendimle ilgili birşey yazdımmı illa kmse yazmak zorunda değil dedim ama bende yorum yapıyorum cvplarımada tık yok:) en iyisi fazla kasmamak:)
Öpüyorum herkesi.

ooo çok sert

valla bu ara kimse topikle pek ilgilenemiyor

yada yazılanlar arada kaynayıp gidebiliyor

ben coğu kez selam verip gitmek durumunda kalabiliyorum

ama kasten aa melis geldi kacın demiyordur kimse

alınma sen kuzucum bak bir süre gelmedin herkes seni merak etti

tünaydın kızlar.

oo melis her yazılana cevap verilmeyen isyan ederse kimse kalmaz burda emin ol..kimseye karşı asla artniyet yokki..bu açıklamayı sana yapmamız lazım yaa yapma nolur

Hamileliğin verdiği duygusallıktandır. Yoksa melis biliyor bizi kızlar

Bu arada similla sana ne zamandır soracağım ama hep unutuyorum. Siz ne iş yapıyordunuz? Şirketi taşımanız falan gerekmişti ya merak ettim bende.

Mls ya küsme bize hepimizin mesajları gidiyo arada

hanzade bugün bir iş görüşmem var muhasebe için ne maaş istiyorsun derseler ne diyeyim sizin yeni başlayanlar ne alıyo sorması ayıp

Mls ya küsme bize hepimizin mesajları gidiyo arada

hanzade bugün bir iş görüşmem var muhasebe için ne maaş istiyorsun derseler ne diyeyim sizin yeni başlayanlar ne alıyo sorması ayıp

canım sektöre işverene ve yapacağın işe bağlı ne yapacaksın benim yanımdaki kız tecrübesiz burda öğreniyo ön muhasebe yapıyo 1000 veriyoruz ona ama diğer yanımda çalışan kız da tecrübesizdi ilk benim yanımda çalıştı 1 yıl burdan çıkınca 1250 ile başladı gittiği yerde şimdi yılbaşı zammıda almıştır

vay be hanzade sen öğret yolla onlar bide gittikleri yerde yılbaşı zammı alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…