Eylül dostluğumuza burada devam (:

vay be hanzade sen öğret yolla onlar bide gittikleri yerde yılbaşı zammı alsın

beni yanına alsana organizasyon işi çok keyiflidir eminim hep derdim kendime tam bana göre meslek öyle şeyleri çok seviyorum tabi iş olarak yapınca nasıl olur sen daha iyi bilirsin ne zamandan beri bu işi yapıyosun direkt bu işe mi başladın sen başka mesleklerde çalıştın mı

özdn dert topiclerinden beri gel kuzum kendine eziyet etme takma kafana herşey güzel olacak inan bana...

özdn dert topiclerinden beri gel kuzum kendine eziyet etme takma kafana herşey güzel olacak inan bana...

insan başına gelince anlıyor bu topikte ne kadar çok beyin ameliyatı olan varmış ,

haklısın hanzade biraz kendimi çekmem lazım artık bu sağlık konularından düşündükçe düşünüyorum

yok canım ben bekarken ilaç firmasında çalışıyordum ama bu yer avrupa yakasında idi evlenince bana çok uzak geldiği için iş değiştirdim

benim işim içim tecrübe isteyen bir iş ama ben torpille girdim bu işe firma sahibi ablamın çok yakın bir arkadasının eşi

aslında çok keyifli ama bir okadarda yorucu mesela bir organizasyon olunca sen sabah 6 da o mekanda olup herşeyı kontrol etmen insanları yönlendirmen gerekiyor onlar oynuyor yemek yiyiyor eğleniyor sen bir kenarda izliyorsun

ilaç sektörü de güzel kuzenlerim var çalışan gayet iyiler

ilaç sektörü de güzel kuzenlerim var çalışan gayet iyiler

evet oda güzel ama evlenince pek güzel olmuyor ,

hoş bu sektörde evliye göre değil

mesela bir iş arkadasım şimdi amerikada kongre için bekar olduğu için o gitti ofisten , evli olunca birçok seyden yırtıyorsun aslında ama yinede iş olunca gecen gündüzün yok

selam kızlar
Ahsencim çoookk ççook geçmiş olsun rabbim berroşunun sağlığına kavuştursun inş.sende kendini üzme geçer gider bebekler hasta olur iyilerşir allah beterinden korusun bütüünn bebişleri.

benm canım sıkkın buaralar eşimde varikosel var büyük ihtimal şuan hasta olduğundan testleri yaptıramıyorz ama buhafta bi dr.a gitti varikosel var gibi gözüküyo demiş.ameliyat olması gerekcek heralde.bu enaz 6ay daha bekliceğimizin işareti oluyo herşeyin hayırlısı allahtan tabi neolcağını bilemeyiz ama netten araştırdığım kadarıyla enaz 6ay gibi bizaman geçmesi gerekiyomuş ameliyattan sonra.eşimde çok üzülüyo onun yanında üzüntmü belli edince.kimseyle de konuşamıyorum işlerden bunaldım biyandan da bu şeylere kafayı yormak beni çok bunalttı..buaralar size pek yazamazsam beni anlayın olur mu..

canım benim 2013 ne uğursuz bir yılmış böle üzülme sakın bebek vaktş zamanı gelince elbet olur bu bahseetin hastalık nasıl bişey hiç duymadım ben

çitlenbik canım çok geçmiş olsun..tek doktorla yetinmeyin canım farklı doktorlara da görünün..Allah herşeyin hayırlısını istiyoruz..demekki hayırlı olan böyle olması..lütfen sende böyle düşün

chitlenbic geçmiş olsun canım üzülme herşeyde vardır bi hayır hepsi geçecek

citlenbik bak forumda varikosel ameliyatı sonunda hamile kalanlar biraz bak istersen oraya moral olur

Hep öyle avutuyorum kendimi herşeyde bir hayır var diye..zamanı mutlaka gelicek elbettee ama beklemesi sabretmesi zor b,şeymiş.topikleri okuyorum çoğu ameliyat sonucu hamile kalmışlar bilmiyorum daha dr.tam kesin bişi demedi ama bikaç dr.a daha gitcez araştırcaz hemen 1 dr.a güvenmicez.19 gün sonrada benm randevum var bide ben bakılıcam ikimiz aynı anda tedavi olalım

çiko allahın izniyle bebişini kucağına alınca bugünleri unutacaksın canım

ahsen de gelmiş berra bebekte iyiymiş

mutlu haber alalım mutlu haber verelim bu topikte keşke hep

canım forumda o kadar sonuç alan var ki yeni hamile kalanlar olmuş..netten de baktım en hızlı olumlu sonuç alınan tedaviymiş.
olumlu düşün ve herşey olumlu olsunn
okuduklarım arasında aklımda kalan meryem suresini okumayı öneriyorlar..sende oku canım onu bi yandan..

Chitlenbik hic canını sıkma kuzum ben nere baktım şimdi bu ameliyatta basarı oranı cok yükselmiş. İnşallah seneye bu vakitler seninde gobusunde bebisin olacak😊

İnşşşşaallahh kızlar inşallh hep olumlu düşünüyorum ama an geliyo insan umutsuzluğa düşüyo

Aaaaa,jelo da gelmiş :)

Hoşgeldin... Okudun mu seninle ilgili başıma geleni

Chitlenbik,çok geçmiş olsun canım.Allah dermansız dert vermesin,mutlaka herşey yoluna girecek.Herşeyin hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…