- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 39
- Konu Sahibi landfloves
-
- #23.661
vay be hanzade sen öğret yolla onlar bide gittikleri yerde yılbaşı zammı alsın
özdn dert topiclerinden beri gel kuzum kendine eziyet etme takma kafana herşey güzel olacak inan bana...
beni yanına alsana organizasyon işi çok keyiflidir eminim hep derdim kendime tam bana göre meslek öyle şeyleri çok seviyorum tabi iş olarak yapınca nasıl olur sen daha iyi bilirsin ne zamandan beri bu işi yapıyosun direkt bu işe mi başladın sen başka mesleklerde çalıştın mı
yok canım ben bekarken ilaç firmasında çalışıyordum ama bu yer avrupa yakasında idi evlenince bana çok uzak geldiği için iş değiştirdim
benim işim içim tecrübe isteyen bir iş ama ben torpille girdim bu işe firma sahibi ablamın çok yakın bir arkadasının eşi
aslında çok keyifli ama bir okadarda yorucu mesela bir organizasyon olunca sen sabah 6 da o mekanda olup herşeyı kontrol etmen insanları yönlendirmen gerekiyor onlar oynuyor yemek yiyiyor eğleniyor sen bir kenarda izliyorsun
ilaç sektörü de güzel kuzenlerim var çalışan gayet iyiler
selam kızlar
Ahsencim çoookk ççook geçmiş olsun rabbim berroşunun sağlığına kavuştursun inş.sende kendini üzme geçer gider bebekler hasta olur iyilerşir allah beterinden korusun bütüünn bebişleri.
benm canım sıkkın buaralar eşimde varikosel var büyük ihtimal şuan hasta olduğundan testleri yaptıramıyorz ama buhafta bi dr.a gitti varikosel var gibi gözüküyo demiş.ameliyat olması gerekcek heralde.bu enaz 6ay daha bekliceğimizin işareti oluyoherşeyin hayırlısı allahtan tabi neolcağını bilemeyiz ama netten araştırdığım kadarıyla enaz 6ay gibi bizaman geçmesi gerekiyomuş ameliyattan sonra.eşimde çok üzülüyo onun yanında üzüntmü belli edince.kimseyle de konuşamıyorum işlerden bunaldım biyandan da bu şeylere kafayı yormak beni çok bunalttı..buaralar size pek yazamazsam beni anlayın olur mu..
selam kızlar
Ahsencim çoookk ççook geçmiş olsun rabbim berroşunun sağlığına kavuştursun inş.sende kendini üzme geçer gider bebekler hasta olur iyilerşir allah beterinden korusun bütüünn bebişleri.
benm canım sıkkın buaralar eşimde varikosel var büyük ihtimal şuan hasta olduğundan testleri yaptıramıyorz ama buhafta bi dr.a gitti varikosel var gibi gözüküyo demiş.ameliyat olması gerekcek heralde.bu enaz 6ay daha bekliceğimizin işareti oluyoherşeyin hayırlısı allahtan tabi neolcağını bilemeyiz ama netten araştırdığım kadarıyla enaz 6ay gibi bizaman geçmesi gerekiyomuş ameliyattan sonra.eşimde çok üzülüyo onun yanında üzüntmü belli edince.kimseyle de konuşamıyorum işlerden bunaldım biyandan da bu şeylere kafayı yormak beni çok bunalttı..buaralar size pek yazamazsam beni anlayın olur mu..
çiko allahın izniyle bebişini kucağına alınca bugünleri unutacaksın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?