Eylül dostluğumuza burada devam (:

ahsen ; kuzu normale dönmüş çok sevindim. inşallah bir daha böyle şeyler yaşamazsınız

sen nasılsın iyi misin tempoda yorgun kalmışsındır

ahsen ; kuzu normale dönmüş çok sevindim. inşallah bir daha böyle şeyler yaşamazsınız

sen nasılsın iyi misin tempoda yorgun kalmışsındır

aman aman inş. yaşamayız canım ya kimse yaşamasın çok zor

ben iyiym çok şükür ama yyorgunluk hala geçmedi sinir bozukluğu var üzerimde bir de
sürekli bağırıp çaığırıyorum acayip hassasım

kendine de dikkat et canım sen iyi ol sağlıklı ol ki berroşumuzda iyi olsun

Ahsen cok sevındım berranın ıyı olmasına...
Aramak ıstedım hep ama hassasım zaten kalkar aglarım senın de moralını bozarım dıye cesaret edemedım...
Neyse kı kuzucugumuz ıyı cok sukur...

Canım bana bu teshısı kendı doktorum koymadı, devlet hastanesıne baska bırsey ıcın gıtmıstım o soyledı, 15 gun sonra kendı doktoruma kontrolum var o zaman ona da sorucam, sımdılık tanı ıcın bıle cok cok erken oldugu ıcın moral bozuklugu yapmamaya calısıyorum hersey Allah tan...
Bak sana da demısler yukarı cıkmıs zamanla...
Evet normal yapamazmısım yukarı cıkmazsa ve asla alttan muayene ettırme baska yerde de dedı

Oleeeyyy berra iyi olmuş çok çok sevindim ahsen iyiki haber verdin meraktaydım, bundan sonra ana kız bakrsınız birbirinize :)

slm kızlar.hanzadenin dediği gibi yazlıktayım.adı yazlık ama köyde gibiyim :) kalın kalın giyindim çapa yaptım,toprak taşıdım,budama yaptım..şimdide kömür sobasında sıcacık oturuyoruz,üstünede çay koyduk..yemekelri bile sobanın üstünde yaptık..köy hayatı gibi arada iyi oluyor

biz işgüvenliği ölçümleri yapıyoruz cnm.periyodk kontroller,gürültü,aydınlatma ölçümleri gibi..

cnm çok geçmiş olsn birkaç doktora gidin mutlaka..tedaviden sonra inş kavuşursunuz hemen bebişe..

hayırlı olsn cnm ii oldu bu senin için..e hani bu ist da maaşlar çok yüksekti nerde bu sölenen maaşlar?

şimdi smillayla konuştum çok kıskandım annesinin yazlığına gitmiş urlaya oohhh kebap
o gelmeden ben haber vereyim dedikodu yapayım dedim

kızzzzz

cnm benim 20.haftada konacak bir tanıyı erken koymuş dur bakalım daha çok erken.inş herşey güzel gidecek hiç bozma moralini

günaydın kızlar

ahsen çok şükür atlattınız canım allah bi daha göstermesin özledik seni

smilla ne güzel ya yakın olsa ben de gelirdim valla köylü güzeli seni

sniperelit sen niye haftada 1 kere girebiliosun

Günaydın millet,

Ahsen berranın iyi olmasına çok sevindim. Aydasum senin bebişte bayağı büyümüş Yakında teyze demeye başlar
Kızlar bu arada dün cem yılmaz a gittik. Hep belden aşağaydı. Eşinizden başka kimseyle gitmeyin derim.

Similla öğleden sonra konuştuğumuz gibi o şeyi kontrol et. Anladın sen onu

Bu arada hafta sonu hiç ders çalışamadım. Bol bol gezdik. izmirden arkadaşlar gelmişti onlarla takıldık. 2 gün boyunca doğru düzgün eve girmedik. Sınav öncesi stres attım

günaydın kızlar
heryerim ağrıyor. dün havayı güzel görünce ağvaya gittik. tabi motorla gittik. bir saatlik yol 3 saat sürdü. etrafı seyrederek gittik. gün batışını izledik. geri geldik. ama bayagı yorulduk. bugün o büyük gün mülakatım var. biraz bişeler okumaya geldim. gece heyecandan hiç uyuyamadım ben.

gunaydın daphnem...
evet buyudu elma sekerım teyzesı
Sen de sınav oncesı stres atmıssın ıyı gelmıstır...
Ben gıremıyorum yıne sınava bbu sene gectı benım ıcın malesef...
Esım sınav gunlerı full calısıyor ben de tek cıkamıyorum evden bas donmesınden...

Smılla suan ben de o sobalı yerde bı koseye kıvrılmak ısterdım doğrusu...

smilla nerdesinnnnnnnnnnnnn kaçtın mı kızzzzzzzzzzzzzzz
hbr bekliyoz senden köy hayatı bitmedi mi

smilla nerdesinnnnnnnnnnnnn kaçtın mı kızzzzzzzzzzzzzzz
hbr bekliyoz senden köy hayatı bitmedi mi

köy dedinde dün yolumuz hep gebzenin köylerindendi. ay ne güzel yerlerya. mis gibi hava. herkesin kapısı odun dolu. bütün evlerden soba dumanı tütüyor. allah hepsine yakacak yiyecek versin. şehir hayatını yaşatmasın. öyle bi ev girip tanrı misafiri diyesim geldi.

c.tesi eve gittim arkamdan babam geldi eşim aramış onu tv.için servis gelecekti evde tek olduğum için babamı göndermiş 5 dk.sonra kapı çaldı eşimin babası aynı sebeple bizdeydi eşim arayınca ikisi de dışardaymı biri gelmezse diğeri gelir diye aramış eşim ikisi de dayanamamış gelmiş sonra servis geldi tv.yi aldı aslında bi sorun yok tv de sanırım yayından kaynaklı bazen hafif gölge gibi oluyo renklerde onu da herkes farketmiyo eşim farkediyo tabi bu işte olduğu için amacı tv.yi yenisiyle değiştirtmek tabi bizim tvnin 0 ı yok artık piyasada aynı serinin bi üst modeli 3 boyutlu oluyo bakalım olacak mı??? ama tv mizi seviyodum yaa samsungun en iyi serisiymiş zaten şimdi bi süre tvsiz kaldım can sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…