- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #23.741
ahsen ; kuzu normale dönmüş çok sevindim. inşallah bir daha böyle şeyler yaşamazsınız
sen nasılsın iyi misin tempoda yorgun kalmışsındır
aman aman inş. yaşamayız canım ya kimse yaşamasın çok zor
ben iyiym çok şükür ama yyorgunluk hala geçmedi sinir bozukluğu var üzerimde bir de
sürekli bağırıp çaığırıyorum acayip hassasım
kızlar merabalaarr
fırsat bulunca geldim, berra iyileşti bayagı bayagı çok şükür
kakasını pek rahat yapamıyor o da geçer inş
çok okuyamadım göz atabildim sadece
çitlenbik canım geçmiş olsun, bence sevinmelisin çünkü varikosel çok basit bir operasyonla tedavi olunan bişey. Operasyondan kısa bir süre sonra yüzde doksan dokuz bebeğniz olacaktır çünkü sperm sayısını ve hızını etkileyen önemli bi faktör bu. Bazı erkeklerin yapısal olarak spermleri düşk oluyor bunun tedavisi yok, öle olsaydı işiniz daha zor olurdu. Yine de şükredin ki tedavisi olan bir probleminiz var
aydasu sen başka bir doktora göründün mü plesanta previa için. 13. haftalarda bende de bu problem vardı ama sonra normale döndü. Yaşın daha çok genç, previa 30 yaş üstünde görülür genelde. Eğer varsa da çok sorun etme, bebeğine ya da sana bir zararı yok. normal doğum yapamazsın sadece.
Hamileliğin verdiği duygusallıktandır. Yoksa melis biliyor bizi kızlar
Bu arada similla sana ne zamandır soracağım ama hep unutuyorum. Siz ne iş yapıyordunuz? Şirketi taşımanız falan gerekmişti ya merak ettim bende.
selam kızlar
Ahsencim çoookk ççook geçmiş olsun rabbim berroşunun sağlığına kavuştursun inş.sende kendini üzme geçer gider bebekler hasta olur iyilerşir allah beterinden korusun bütüünn bebişleri.
benm canım sıkkın buaralar eşimde varikosel var büyük ihtimal şuan hasta olduğundan testleri yaptıramıyorz ama buhafta bi dr.a gitti varikosel var gibi gözüküyo demiş.ameliyat olması gerekcek heralde.bu enaz 6ay daha bekliceğimizin işareti oluyoherşeyin hayırlısı allahtan tabi neolcağını bilemeyiz ama netten araştırdığım kadarıyla enaz 6ay gibi bizaman geçmesi gerekiyomuş ameliyattan sonra.eşimde çok üzülüyo onun yanında üzüntmü belli edince.kimseyle de konuşamıyorum işlerden bunaldım biyandan da bu şeylere kafayı yormak beni çok bunalttı..buaralar size pek yazamazsam beni anlayın olur mu..
Hu hu ben geldim kızlar vee iş görüşmem çok iyi geçti salı başlıyorum ziraat mulakati söylemedim ona da gireyim hakkımda hayırlısı oh sırtımdan bi yük kalktı sanki finans uzmanı ne demekse onu oldum hanzade senin iş gibi bacım bütün bankalar cariler bende allah yardimcim olsun mübarek cuma günü
şimdi smillayla konuştum çok kıskandım annesinin yazlığına gitmiş urlaya oohhh kebap
o gelmeden ben haber vereyim dedikodu yapayım dedim
Gırdım canım bu resmın cekıldıgı gun ıkılı test yaptırdım ama doktor soylemedı bırsey, cok erken dedı, bıdaha kı kontrol de 17. haftada...
Sorma canım ya bır haftadır hastanelerdeyım...
Bu sene tayınımız cıkıyor bızım onu durdurmak ıcın doğumun tam tayıne denk geldıgıne daır heyet raporu almamız gerekıyordu, muayene olmadıgım bolum kalmadı psıkıyatrı dahıl
pazartesı son gun emnıyete teslım etmemız ıcın fakat dun ogrendık kı son ımzayı atacak olan doktor tatıle berlıne gıtmıs 7 sınde gelecekmıs, o kadar caba bosa gıttı yanı moralımız cok bozuk bu yuzden, ha sımdı de bı ıhtımal emınyetten ek sure ıstıycez ama ne olur bılmıyorum...
Hepsını gectım aslında bu muayene sırasında cok cıddı bırsey ogrendık...
Ben de plesanta prevıa varmıs...
Plesenta cok asagıdaymıs, ve bu erken doğuma cok sıddetlı kanamalara, anne ölümlerıne kadar gıdebılen cok cıddı bır rahatsızlıkmıs...
Taktır Rabbımın, Allah yardımcımız olsun bakalım...
smilla nerdesinnnnnnnnnnnnn kaçtın mı kızzzzzzzzzzzzzzz
hbr bekliyoz senden köy hayatı bitmedi mi
Ne tembel oldunuz kızlarUyanın artııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkk
ben bu hafta çok yoğunum ama yine de burdayım
günaydın kızlar..
Çabuk geçen bir hafta olur umarım, çünkü hiç çalışasım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?