Eylül dostluğumuza burada devam (:

Sen zaten buranın bekçisi oldun kuzucuğum....

Nasıl gidiyor hamilelik vafim. Gözün bebek elbiselerine, beşiklere takılıyor mu?

Çok tembel oldum ya, kızıyorum kendime.. H.sonu yattım hep, biraz efor sarfetsem kalbim çarpmaya başlıyor, yoruluyorum hemen

Gözüm kaymasına kayıyorda bişey alamadığım için fazla takılmıyorum yoksa aklım kalıyor

Sen nasılsın canım, h.sonu ders çalışacaktın, sınavına ne kadar kaldı?

Bende ders bile çalışırken tv karşısında çalışıyorum. Öyle daha iyi anlıyorum Ne zaman getirecekler yenisini. İnşallah çok bekletmezler.

Yok canım ya nerede gezdik tozduk....

Ahsencim berroşun toparlanmasına çok sevindim, sende dikkat et kendine, bak berroşta iyleşti at üstünden gerginliğini..

Vafı teyzesı buyuduk bız yaaa
O resım 3 hafta oncesıne aıt nerdeyse sımdı daha da komacan olmustur sıpam...

Vafım...
Bu haftalarda halsızlık yorgunluk bırsey yapmak ıstememe o kadar normal kı hıc ben tembel oldum deme...
Sana su kadarını soyleyım 4 aydır ılk kez dun evı supurdum, o gucu buldum kendımde...
ilk gunden berı esım yapıyordu ama cok sukur bu haftalarda artık kendımı daha enerjık hıssedıyorum...
Sen de haftalar ılerledıkce enerjını toplayacaksın kuzum...
Bulantıların yemek yemene engel oluyor mu yoksa sadece halsızlıkle mı sınırlı?

mıracle de gelsın artık gırmedı epeydır...

hanzade kac gun tvsız kalcagınız bellı mı?
Evde netın olsaydı cok eksıklıgını hıssetmezdın de sımdı bıraz zorlayabılır...
Aslında bunu avantaja da cevırebılırsın belkı erken yatar uykunu alırsın kız fena mı

Bende gündüz değil ama akşam arıyorum tv.yi, inşallah çabuk getirirler tv.nizi hatta istediğiniz model getirirlerse daha süper olur

Bende ders bile çalışırken tv karşısında çalışıyorum. Öyle daha iyi anlıyorum Ne zaman getirecekler yenisini. İnşallah çok bekletmezler.

yenisi kesin değil canım aynısını getirebilirler eşimin uyanıklığı işte yenisiyle değiştirmeye çalışıyo ama bunun için arıza olduğunu kabul etmesi lazım firmanın tv nin bşyi yok ki öyle yayınla alakalı olabilir

4 aylık oldu kuzu ya maşallah ona
İnşallah canım ya bende 3 ayın bitmesini bekliyorum, böyle olunca mutsuz oluyorum çünkü..
yemek yemek bulantımı artırmıyor ama benim yiyesim yok ağzımda sürekli ekşi bir tat, yemek yerken bile yoruluyorum, yemeğin sonuna doğru çarpıntım oluyor niyeyse..

merhaba kızlar ,

iyi haftalar herkese ,

ilaçlarım bitti malum biz temel atma çalışmalarına başladık

hatta biraz emrivaki oldu ama neyse

Evet vafım 4 aylık olduk bıle zaman cıdden cok cabuk gecıyor...
Sukur kı sen de genel bır halsızlık durumu var, ay neler var canım ya sudan bıle mıdesı bulanıyor kımı hamılelerın, cok sukur sen de yasamadın oyle zorluk... Kuzusu yıne de annesını cok uzmuyor

merhaba kızlar ,

iyi haftalar herkese ,

ilaçlarım bitti malum biz temel atma çalışmalarına başladık

hatta biraz emrivaki oldu ama neyse

özden hadı hayırlı ugurlu olsun
sen de sahalara cıktın artık her an gol beklıyoruz

buanbuan nasılsın canım ?

kızlar annemin bi komşusu vardı benim çeyizim eve sığmadığı için o evinde saklamıştı hem de büyük parçalar bulaşık mak.tencere kolileri tabak kolileri kaşıklar yatak örtüsü...kimse yapmaz yani bunu ben de bi hediye alırım diye düşünüyodum ama evinde eksik bşy tepit edememiştim şimdi buldum ona arnica merlin aldım c.tesi günü 1 tane de anneme aldım bu hafta içi götürücem kadına umarım işine yarar
ben de kendime istiyorum ama dün şöyle bşy duydum fakirin ki daha iyiymiş galiba biraz fiyatı farklı acaba fakir mi alsam kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…