- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #23.761
günaydın kızlar..
Çabuk geçen bir hafta olur umarım, çünkü hiç çalışasım yok
Sen zaten buranın bekçisi oldun kuzucuğum....
Nasıl gidiyor hamilelik vafim. Gözün bebek elbiselerine, beşiklere takılıyor mu?
c.tesi eve gittim arkamdan babam geldi eşim aramış onu tv.için servis gelecekti evde tek olduğum için babamı göndermiş 5 dk.sonra kapı çaldı eşimin babası aynı sebeple bizdeydi eşim arayınca ikisi de dışardaymı biri gelmezse diğeri gelir diye aramış eşim ikisi de dayanamamış gelmiş sonra servis geldi tv.yi aldı aslında bi sorun yok tv de sanırım yayından kaynaklı bazen hafif gölge gibi oluyo renklerde onu da herkes farketmiyo eşim farkediyo tabi bu işte olduğu için amacı tv.yi yenisiyle değiştirtmek tabi bizim tvnin 0 ı yok artık piyasada aynı serinin bi üst modeli 3 boyutlu oluyo bakalım olacak mı??? ama tv mizi seviyodum yaa samsungun en iyi serisiymiş zaten şimdi bi süre tvsiz kaldım can sıkıcı
Çok tembel oldum ya, kızıyorum kendime.. H.sonu yattım hep, biraz efor sarfetsem kalbim çarpmaya başlıyor, yoruluyorum hemen
Gözüm kaymasına kayıyordabişey alamadığım için fazla takılmıyorum yoksa aklım kalıyor
Sen nasılsın canım, h.sonu ders çalışacaktın, sınavına ne kadar kaldı?
vafim sen işyerine söyledin mi artık bebişi
Yok canım ya nerede gezdik tozduk....
c.tesi eve gittim arkamdan babam geldi eşim aramış onu tv.için servis gelecekti evde tek olduğum için babamı göndermiş 5 dk.sonra kapı çaldı eşimin babası aynı sebeple bizdeydi eşim arayınca ikisi de dışardaymı biri gelmezse diğeri gelir diye aramış eşim ikisi de dayanamamış gelmiş sonra servis geldi tv.yi aldı aslında bi sorun yok tv de sanırım yayından kaynaklı bazen hafif gölge gibi oluyo renklerde onu da herkes farketmiyo eşim farkediyo tabi bu işte olduğu için amacı tv.yi yenisiyle değiştirtmek tabi bizim tvnin 0 ı yok artık piyasada aynı serinin bi üst modeli 3 boyutlu oluyo bakalım olacak mı??? ama tv mizi seviyodum yaa samsungun en iyi serisiymiş zaten şimdi bi süre tvsiz kaldım can sıkıcı
kızlar ben çıkıyorum bana boılbol dua edin olurmu öpüyorum hepinizi görüşürüz
Bende ders bile çalışırken tv karşısında çalışıyorum. Öyle daha iyi anlıyorumNe zaman getirecekler yenisini. İnşallah çok bekletmezler.
Vafı teyzesı buyuduk bız yaaa
O resım 3 hafta oncesıne aıt nerdeyse sımdı daha da komacan olmustur sıpam...
Vafım...
Bu haftalarda halsızlık yorgunluk bırsey yapmak ıstememe o kadar normal kı hıc ben tembel oldum deme...
Sana su kadarını soyleyım 4 aydır ılk kez dun evı supurdum, o gucu buldum kendımde...
ilk gunden berı esım yapıyordu ama cok sukur bu haftalarda artık kendımı daha enerjık hıssedıyorum...
Sen de haftalar ılerledıkce enerjını toplayacaksın kuzum...
Bulantıların yemek yemene engel oluyor mu yoksa sadece halsızlıkle mı sınırlı?
mıracle de gelsın artık gırmedı epeydır...
hanzade kac gun tvsız kalcagınız bellı mı?
Evde netın olsaydı cok eksıklıgını hıssetmezdın de sımdı bıraz zorlayabılır...
Aslında bunu avantaja da cevırebılırsın belkı erken yatar uykunu alırsın kız fena mı
merhaba kızlar ,
iyi haftalar herkese ,
ilaçlarım bitti malum biz temel atma çalışmalarına başladık
hatta biraz emrivaki oldu ama neyse
merhaba kızlar ,
iyi haftalar herkese ,
4 aylık oldu kuzu ya maşallah ona
İnşallah canım ya bende 3 ayın bitmesini bekliyorum, böyle olunca mutsuz oluyorum çünkü..
yemek yemek bulantımı artırmıyor ama benim yiyesim yok ağzımda sürekli ekşi bir tat, yemek yerken bile yoruluyorum, yemeğin sonuna doğru çarpıntım oluyor niyeyse..
merhaba kızlar ,
iyi haftalar herkese ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?