Eylül dostluğumuza burada devam (:

Evet canım ya yinede şükrediyorum halime, en azından işe gelemeyecek kadar kötü olmuyorum..

o ne ki

bu arada kızlar sadece benim sayfamda mı bilmiyorum ama ekranın sağ köşesinde kucak kucağa çiftler var

özdn hadi hayırlısı canım önümüzdeki ay haberler senden artık...

Süpermiş. Taze anne aday adayımız hoşgeldin diyelim o zaman.

özdn hadi hayırlısı canım önümüzdeki ay haberler senden artık...

kocam hafta sonu 30 yaşına ve sanırım 30 yaş bunalıma girdi yavrumu görseniz ben artık baba olmak istiyorum dedi

canına tak etmiş belli ki

Aydasu hoş geldin, maşallah bebişimiz baya büyümüş.Allah nazarlardan sakladın.

Zahter yeni işin hayırlısı olsun.daim olsun bol kazançlı olsun.

Melis senin bebişte büyümüş maşallah.Facebookta bende ekli değilsin galiba. Ben foto falan görmedim

ahsen ; berroş iyileşmiş çok sevindim.Moralini hep yüksek tut. inşallah bir daha böyle şeyler yaşamazsınız.

Chitlenpic; çok geçmiş olsun canım. Moralini bozma, sen öle diyince bende netten baktım biraz. Kolay bi operasyon galiba.
Eşinede üzüldüğünü belli etme canım.allahın izniyle sağlıklı bebişiniz olur inşallah.

Siyah deniz, eviniz hayırlısı olsun canım.Allah içinize sindirsin.Kısa zamanda borçları ödeme kolaylığı olsun.

vaficim, bol bol yat ki bebişimiz kendini toparlasın. yorma sakın kendini. evde naz niyaz yap biraz.

Özden ataga geçti galiba.Güzel hbrlerini bekliyoruz.

merhaba ;

yakında 2011 eylül gelinleride hamile olmayan kalmayacak en atak topik olacaksınız valla.
ozdn similla daphne hadi hepinize hayırlı günler diliyorum inşallah en kısa sürede sırası ile güzel haberlerinizi alırız

Vafi ; bu ayların böyle uyuşuk geçtiğini okumuştum inşallah düzelirsin en kısa sürede hatta 4. ayda da inanılmaz bir enerji olurmuşi

Ay yolda heyecan bastı bari çene yapayım
özden yazık adama ya inşallah istediğiniz gibi olur canım
akşam eşimin aile dostu birinin oğlunun nişanı vardı orda çocuklar koştur koştur oynuyo baktım eşim hevesli hevesli bana bakıyo belli bir yaşta hepsi istiyo demek ki

Selam kızlarr...

Ahsencikk berroşun iyileşmesine çok sevindik canım... Geçmiş gitmiş olsun... Sen şimdi biraz yorgunluktan filan asabisin herhalde ama bebişin kollarında dinlenince biraz geçer yorgunluk

Zahter iş görüşmen hayırlı olsun canım... Hayırlı haberlerle gel inşallah...

Özden hadi hayırlısı bakalım... Haberlerini bekliyoruz... Benim kocam daha 27 yaşında 30 yaşına gelip de bebek de bebek demesine daha çok var Ben isterken o istemedi daha çok yeniyiz filan dedi şimdi de o istiyor ama ben daha zamanı var diyorum Geçen yıl bu aralar bi çok istemiştim her gün bebek de bebek diye... Hani derler ya içinize bi bebek isteği düşünce yakıp kavuruyor diye... Şu an öyle bi istek hissetmiyorum... Sigarayı da bırakmam lazım Haftasonu ne güzel 2 gün içmemiştim dün akşam yine aldım... Yapacak bişey yok baktım yapılacak işler çok şu an o aşamayı kaldıramıcam...

İzmir'den koskocaman selamlarrr :)

Ben memlekete geldiğimden beri geziyorum kızlar. her sabah tatilden 1 gün daha eksildi diye üzülüyorum

ben istiyor muyum istemiyor muyum onu bile bilmiyorum ama eşim isteyince akan sular duruyor oda haklı tüm arkadaşları baba oldu o kaldı ,

zaten hemen olacak diye bişey yok sanırım

Evet kızlar haklısınız arada nankörlük edesim tutuyor
Eşim de bebek istiyor. Çok büyük sorumluluk ben hazır değilim.
Benim de içime bir istek gelse ne güzel olur.

Ya aslında biz istiyoruz yada istemiyoruz hazır değiliz filan kendimizi kandırmak gibi birşey allah bizim hazır olup olmadığımıza karar veriyo ve nasip ediyor o yüzden akışına bırakalım gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…