- Konu Sahibi landfloves
-
- #23.781
Evet vafım 4 aylık olduk bıle zaman cıdden cok cabuk gecıyor...
Sukur kı sen de genel bır halsızlık durumu var, ay neler var canım ya sudan bıle mıdesı bulanıyor kımı hamılelerın, cok sukur sen de yasamadın oyle zorluk... Kuzusu yıne de annesını cok uzmuyor
kızlar annemin bi komşusu vardı benim çeyizim eve sığmadığı için o evinde saklamıştı hem de büyük parçalar bulaşık mak.tencere kolileri tabak kolileri kaşıklar yatak örtüsü...kimse yapmaz yani bunu ben de bi hediye alırım diye düşünüyodum ama evinde eksik bşy tepit edememiştim şimdi buldum ona arnica merlin aldım c.tesi günü 1 tane de anneme aldım bu hafta içi götürücem kadına umarım işine yarar
ben de kendime istiyorum ama dün şöyle bşy duydum fakirin ki daha iyiymiş galiba biraz fiyatı farklı acaba fakir mi alsam kendime
o ne ki
bu arada kızlar sadece benim sayfamda mı bilmiyorum ama ekranın sağ köşesinde kucak kucağa çiftler var
Süpermiş. Taze anne aday adayımız hoşgeldin diyelim o zaman.
Evet vafım 4 aylık olduk bıle zaman cıdden cok cabuk gecıyor...
Sukur kı sen de genel bır halsızlık durumu var, ay neler var canım ya sudan bıle mıdesı bulanıyor kımı hamılelerın, cok sukur sen de yasamadın oyle zorluk... Kuzusu yıne de annesını cok uzmuyor
özden hadı hayırlı ugurlu olsun
sen de sahalara cıktın artık her an gol beklıyoruz
buanbuan nasılsın canım ?
özdn hadi hayırlısı canım önümüzdeki ay haberler senden artık...
İzmir'den koskocaman selamlarrr :)
Ben memlekete geldiğimden beri geziyorum kızlar. her sabah tatilden 1 gün daha eksildi diye üzülüyorum
Selam kızlarr...
Ahsencikk berroşun iyileşmesine çok sevindik canım... Geçmiş gitmiş olsun... Sen şimdi biraz yorgunluktan filan asabisin herhalde ama bebişin kollarında dinlenince biraz geçer yorgunluk
Zahter iş görüşmen hayırlı olsun canım... Hayırlı haberlerle gel inşallah...
Özden hadi hayırlısı bakalım... Haberlerini bekliyoruz... Benim kocam daha 27 yaşında 30 yaşına gelip de bebek de bebek demesine daha çok varBen isterken o istemedi daha çok yeniyiz filan dedi şimdi de o istiyor ama ben daha zamanı var diyorum Geçen yıl bu aralar bi çok istemiştim her gün bebek de bebek diye... Hani derler ya içinize bi bebek isteği düşünce yakıp kavuruyor diye... Şu an öyle bi istek hissetmiyorum... Sigarayı da bırakmam lazım Haftasonu ne güzel 2 gün içmemiştim dün akşam yine aldım... Yapacak bişey yok baktım yapılacak işler çok şu an o aşamayı kaldıramıcam...
İzmir'den koskocaman selamlarrr :)
Ben memlekete geldiğimden beri geziyorum kızlar. her sabah tatilden 1 gün daha eksildi diye üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?