Eylül dostluğumuza burada devam (:

biz bu ay düzenli yapamadık araya birşeyler girdi ertelendi fln..bakalım artık kısmet..

ay similla ya

neler girdi araya

eşimde bana diyor ki ovulasyan ne zaman bende dedim ki 12 şubat iyi o zaman ben 12 şubata kadar her gün yaparım tutar biri

benimki de can yuh artık diyemedim tabi

dün kaş göz yapıyor bana

insan yorgun oluyor dışarda oluyor dimi ama

merhaba kızlar..herkese iyi haftalar...
anlaşıldı herkesin bebek zamanı gelmiş baksanıza

benim için bugün temel atma günü...karar verdim ve başladım..Artık bende diyetteyimm
şuan yeşilçayımla yazıyorum size :126:

bende egzersiz indirdim uygulama akşamları evde yapacağım. kilo vermesem de toparlanmak istiyorum.
hareketsiz kalıyorum her gün işten eve evden işe en fazla yürümem 30 dakika olsun sabah 15 akşam 15 falandır işte

vayy terem, allah kolaylık versin.İnşallah kısa zamanda kilo verebilirsin. Bende başlasam fena olmayacak. İyice kilo aldım. Ama seviyorum yemek yemeği, çok zor karar vermek.

mart gibi başlıyım diyorum ben diyete :) Baharla birlikte,yürüyüş yaparım

Speedy canım ben de mekiğe başladım gibi... Düzenli şekilde yapmaya çalışıyorum yani... Hafif göbek bölgemde sorun var da

Akis dediysem de öyle saldım çayıra mevlâm kayıra değil tabi ama önlem aksak bile çok kişi biliyorum hamile kalabiliyo onu dedim yada bir gece kaza kurşunu Kim bilir
ben mülakat yerine geldim ama kimse yok anam yarım saat var daha

Aynen canım en etkilisi ve en çabuk etki göstereni 2 gündür yapıyorum göbüşüm az toplandı gibi... Hemen yatmadan önce geçiriyorum ayaklarımı koltuğun altına 20 mekik tamamdır... Şimdilik 20 ile başladım sonra 30- 50 gider ...

çok güzel bende her gün 20 mekik çekiyim uygulama da gösterdiklerini de 10 ar kez yapsam süoer olur akşam belimi ölçeceğim öyle başlamayı düşünüyorum farkı görmem lazım

yediklerime de dikkat edeceğim. pilav makarna artık hiç yemeyeceğim işyerinde doğru düzgün yemek gelmiyor diye mecbur azcık bile olsa pilav yemek zorunda kalıyorum.

bugün öğlen salata yedim bide halley aldım 1tane de onu yedim

Son düzenleme:
canım kk da lesslie 4mil,8 mil fln var diyet topiclerindeyd sanırım videosu.youtube da var.o süpper bir şey gerçekten..
ben geçen yıl diyetle birlikte onu yaptım 1 ayda 7 kg verdim..üstelik öle ölüm orucu gb de değildi diyetim..
dengeli beslendim sadece..sende vericeksin inanmak yeter..

buancım evet başladım inanıyorum başarıcam..daha önce yaptım yine yaparım biliyorum..dengeli beslen canım ve egzersiz yap yada hareket et..
ben formül budur..yani en azından benim metabolizmam böyle reaksiyon veriyor

ya kiloyu artık öyle dert etmiyorum 54 kiloyum vermesem bile hiç farketmez ama dediğin diyete bakarım.
göbek eritmesi zor bölge yediklerime de dikkat etmem lazım tabiki de

Ah ahh öğrenciyken her akşam düzenli mekik çekerdim 50-100... Hatta bi kız durup durup ille de sana bişey sorcam diyordu... Okuldan çıkışta sormuştu "bi gram göbeğin yok ne yapıyorsun"muş sorusu Mekik bende çok etkili oluyo bi de yazın güneşlenmek... Kilom 58 olmuş ama kiloya çok takılmıyorum göbek kısmımda zaten daha çok... Yalnız kocam çok iştahlı önünden kapacaklar gibi hom hom yemek yiyor Silip bi de süpüren cinsinden... Çok komik yaa hızlı hızlı yumuk yumuk ellerini bura bura yiyor...bazen onu görünce benim de iştahımın açıldığını farkediyorum... İşte belki de biraz da ondan böyle ya... Ama şu minik göbek giderse biraz daha zayıflarım

daphne bak herkes temel atmalara başladı siz başlamadınız mı kuzummm

Ay saçmaladım çıktım yada ne bileyim adam direk çocuk sordu düşünmüyorum dedim hiç öyle bakanlar filan sormadı evinden ızmit ne kadar sürüyo dedi taşınırım dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…