- Konu Sahibi landfloves
-
- #23.801
biz bu ay düzenli yapamadık araya birşeyler girdi ertelendi fln..bakalım artık kısmet..
ay similla ya
neler girdi araya
eşimde bana diyor ki ovulasyan ne zaman bende dedim ki 12 şubat iyi o zaman ben 12 şubata kadar her gün yaparım tutar biri
benimki de can yuh artık diyemedim tabi
dün kaş göz yapıyor bana
merhaba kızlar..herkese iyi haftalar...
anlaşıldı herkesin bebek zamanı gelmiş baksanıza
benim için bugün temel atma günü...karar verdim ve başladım..Artık bende diyetteyimm
şuan yeşilçayımla yazıyorum size :126:
merhaba kızlar..herkese iyi haftalar...
anlaşıldı herkesin bebek zamanı gelmiş baksanıza
benim için bugün temel atma günü...karar verdim ve başladım..Artık bende diyetteyimm
şuan yeşilçayımla yazıyorum size :126:
Speedy canım ben de mekiğe başladım gibi... Düzenli şekilde yapmaya çalışıyorum yani... Hafif göbek bölgemde sorun var da
Aynen canım en etkilisi ve en çabuk etki göstereni 2 gündür yapıyorum göbüşüm az toplandı gibi... Hemen yatmadan önce geçiriyorum ayaklarımı koltuğun altına 20 mekik tamamdır... Şimdilik 20 ile başladım sonra 30- 50 gider...
bende egzersiz indirdim uygulama akşamları evde yapacağım. kilo vermesem de toparlanmak istiyorum.
hareketsiz kalıyorum her gün işten eve evden işe en fazla yürümem 30 dakika olsun sabah 15 akşam 15 falandır işte
vayy terem, allah kolaylık versin.İnşallah kısa zamanda kilo verebilirsin. Bende başlasam fena olmayacak. İyice kilo aldım. Ama seviyorum yemek yemeği, çok zor karar vermek.
mart gibi başlıyım diyorum ben diyete :) Baharla birlikte,yürüyüş yaparım
canım kk da lesslie 4mil,8 mil fln var diyet topiclerindeyd sanırım videosu.youtube da var.o süpper bir şey gerçekten..[/I][/B][/CENTER]
ben geçen yıl diyetle birlikte onu yaptım 1 ayda 7 kg verdim..üstelik öle ölüm orucu gb de değildi diyetim..
dengeli beslendim sadece..sende vericeksin inanmak yeter..
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
dediğim egzersiz bu hem yapanların yorumlarıda yazıyor..ben vücudumu çok toparlamıştı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?