Eylül dostluğumuza burada devam (:

daphne zahter niye yazmıyosunuz

ahsen jeloo sofiş pingu nasıllar acaba
gerçi pingu yazdı ama ahsen girmiyo hiç sanırım

smilla da geldi okudu ama yazmadı

Son düzenleme:
benim oda yoğun bugün.sürekli biri gidip geliyor.ekranı tam yazmak için kaldırıyorum geri atıyorum :)
ben bebek olduğu zaman birkaç saat bile olsa ev işi yapmaya birilerini tutacağım inş. yada kardeşime kuzenime harçlık filan verip yaptırmayı planlıyorum. yoksa yetişmek mümkün değil.bende derin dondurucu var. hamileyken artık onu dldurabildiğim kadar yiyecek doldurup bir süre rahat ederim diye planlıyorum. pratik tatlı yemek mantı filan. idare ederiz inş.

slm kızlar..

biri bana bu tlf dan internete nasıl gireceğimi anlatsın lütfeennnn

vodafone dan bağlancam ama internet ayarlarını bulamadım ki netten

oooo ne güzel dostluklar kurulmuş arkadaşlıklar pekişmiş... anladığım kadarıyla uzun zamandır yazışıyorsunuz ve sanırım çalışan bayanlardan oluşuyorsunuz beni aranıza almazsınız herhal demi hem ben ev hanımıyım yani uzun zamandır ev hanımıyım bebiş yaptım ayrıldım işimden bi moda dergisinde çalışıyordum ama evde oturmak çok rahat geldi bida o sitresli ortama dönesim gelmiyo

bu topiğin öncesi de var biz çok eskiyiz hepimiz ortak özelliği var aynı yıl aynı ayda evlendik bütün düğün hazırlıklarımız birlikte yaptık şimdi de birlikte devam ediyoruz birbirimizin herşeyini biliyoruz paylaşıyoruz diyebilirim hatta sanal ortamı aştık günler düzenliyoruz yani kurulu bir düzenimiz var arkadaşlar adına söyliim bugün herkes yoğun olduğu için ben bekçilik yapıyorum

vodafone ara teleon ayarlarını iste

aradım cnm benim tel internete kapalıymıs.eşim arıcak..

bizim haftasonumuz güzel geçti.bebeği gördük diğer yeğenimizi gördük. ev curcunaydı..çoluk çocuğa baya karışmışız biz hala yerimizde sayıyoruz..gerçi o çocukları görünce insanın hem çocuk yapası geliyor hem gelmiyor..

elinde sonunda olacak doğanın kanunu

ne o kimse olmayınca misafirlerlemi muabbete başladın

smilla artık senden de bebiş haberi alırız inş.yeni bir ikoncan gelir

napiim yol ben de olmasam yol geçen hanına dönücez topiğimiz ilgi çekiyo hep konuklar geliyo siz yoksunuz

kız smilla şu işi halledebildin mi canım ya bşy gerekiyo mu sabah sordum ama görmedin sanırsam

ama haksızlık buuu (
bende istiyorum tanışalım kaynaşalım hem ortak nokta bulabiliriz benim bir oğlum var ama ikinciyi denemeye başladık yani bende sizinle birlikte hamiş kalabilirim
düzenli olarak bir işe gitmesemde evden çalışıyorum yani yarı iş kadınıda sayılırım

Çok güzel açıklamışsın balımmmm

napiim yol ben de olmasam yol geçen hanına dönücez topiğimiz ilgi çekiyo hep konuklar geliyo siz yoksunuz

Ah kıyamam topiğimizin bekçiliği sana mı kaldı birazdan bende geliyorum bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…