- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #24.261
ev kredisi dışında da borçlarımız var canım eşim müdürlük sınavını geçti ama hala müdür olması için bekliyoruz açık olması lazım yerleşmesi için 1-2 aya inş. olur o zaman baya rahatlarız
daphne zahter niye yazmıyosunuz
ahsen jeloo sofiş pingu nasıllar acaba
gerçi pingu yazdı ama ahsen girmiyo hiç sanırım
smilla da geldi okudu ama yazmadı
slm kızlar..
biri bana bu tlf dan internete nasıl gireceğimi anlatsın lütfeennnn
vodafone dan bağlancam ama internet ayarlarını bulamadım ki netten
vodafone ara teleon ayarlarını iste
bu topiğin öncesi de var biz çok eskiyiz hepimiz ortak özelliği var aynı yıl aynı ayda evlendik bütün düğün hazırlıklarımız birlikte yaptık şimdi de birlikte devam ediyoruz birbirimizin herşeyini biliyoruz paylaşıyoruz diyebilirim hatta sanal ortamı aştık günler düzenliyoruz yani kurulu bir düzenimiz var arkadaşlar adına söyliim bugün herkes yoğun olduğu için ben bekçilik yapıyorum
smilla artık senden de bebiş haberi alırız inş.yeni bir ikoncan gelir
bu topiğin öncesi de var biz çok eskiyiz hepimiz ortak özelliği var aynı yıl aynı ayda evlendik bütün düğün hazırlıklarımız birlikte yaptık şimdi de birlikte devam ediyoruz birbirimizin herşeyini biliyoruz paylaşıyoruz diyebilirim hatta sanal ortamı aştık günler düzenliyoruz yani kurulu bir düzenimiz var arkadaşlar adına söyliim bugün herkes yoğun olduğu için ben bekçilik yapıyorum
napiim yol ben de olmasam yol geçen hanına dönücez topiğimiz ilgi çekiyo hep konuklar geliyo siz yoksunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?