Eylül dostluğumuza burada devam (:

Birincisi aramızda ev hanımlarıda var. Hanzadenin açıkladığı gibi ortak noktamız aynı ayda evlenmemiz. Öyle dışarıdan her gelen anlayamaz bizi. Uzun süredir yazışıyoruz. Yazışmanın ötesinde yüzyüze görüşüyoruz. Sanırım bu daha açıklayıcı olmuştur. Çok istiyorsan sende kendine yeni bir topik açabilirsin.

çok ilginç ya hattın kapalıdır o zaman telefondan olan bir sıkıntı değildir
ayarlardan WIFI açtın mı ?

yakında sendende güzel haber bekliyoruz..

ya biz hiç eşimle bebek işini konuşmayız. bizde bi gariplik mi var yoksa ikimizde şimdi olmayacağını bildiğimiz için mi konuşmuyoruz

Hatunlar akşama ne yemekleriniz var. Ben dün gece yaptım yemeklerimi.
Tavuk sote ve uzun zamandır yiyemediğimiz tereyağlı makarna Yanına cacık ve turşu çıkarırım oh mis gibi...

(( evet diğeride çok açıklayıcıydı ama bi şansımı deniym dediydim çok şeker yazışmalarınız vardı çünkü imrenmiştim
nise tamamdır kızlar zahmet edip cevap yazdığınız için teşekkür ederim
size uzunnnnn yıllar mutluluklar dilerim

Hatunlar akşama ne yemekleriniz var. Ben dün gece yaptım yemeklerimi.
Tavuk sote ve uzun zamandır yiyemediğimiz tereyağlı makarna Yanına cacık ve turşu çıkarırım oh mis gibi...

akşam arkadaşıma gidiyoruz yemeğe bugün rahatım

Konuşmaya başlarsanız hemen yaparsınız Biz dün bebek beşiklerine bakarken içimiz eridi. Birde hafta sonu sabah ki ve öğlenki oturum arasında avm yi gezdim. Bir bebek mağazasına girdim. Eşimin iş yerindeki arkadaşı hamile ona bebek elbisesi aldım. Kendi çocuğum olsa neler alırdım. Kendimi zor zabdettim mağazanın içinde. Doğmamış bebeğime neler almak istedim bilemezsiniz Neyse akşam eşime gösterdim kendi çocuğum olunca ona neler alacağım babası diye konuşuyoruz öyle. Konuştukçada hevesleniyoruz

şimdiden acıktım akşam ne yicez acaba merak ettim arkadaşım da çalışıyo gerçi gidince birlikte hazırlayabiliriz ama akşamdan ön hazırlık yapmıştır kesin zaten çok güzel yemekler yapar farklı tatlar dener hep eli lezzetlidir ona ne zaman gitsem hem gözüm hem karnım fazlasıyla doyuyor

genelde ben oğlum olsun derim o kızım o muhabbet geçer ama ciddi ciddi şöyle yapalım şu zamanda olsun falan diye plan yapamıyoruz.
en son 2012 eylül ayında kesin yapacaktık.. sürekli şey diyor ama borcumuz olmasa şimdiye çoktan heves edip belkide yapmıştık.
herhalde o da benim gibi borcu takıyor fazla dillendirmek istemiyor.

akşam arkadaşıma gidiyoruz yemeğe bugün rahatım

Oh ne güzel zaten muhabbetle daha da tatlı olur o yemekler :)

ay bide yemek var dimi yaaaa
sabahtan beri borç alacak diye beynim sulandı
sanırm en pratik çorba makarna bende fasulye turşusu var. bol soğanlı tereyağlı kavurma yaparım. eşim onu haşlanmış patatesle yer. bide onu haşlarım yeter.

Borçlar insanın elini ayağını bağlıyor ama sonuda yok ki borçların. Biri biter biri baslar.

Borçlar insanın elini ayağını bağlıyor ama sonuda yok ki borçların. Biri biter biri baslar.

haklısın canım ama bizim düşündüğümüz borç değil şuanda ( borç uzun vadeli kolay bitmez )
eşimin maaş durumu yani zaten şuanda maaşı çok az bebek olması bizim için çok risk. bir şekilde bakılır edilir mutlaka ama bu sefer ikimiz zorlanırız Allah korusun ilişkimiz bile yıpranır kaldı 3 ay zaten mayıs ayında sınav sonucu zaten belli olur..

Son düzenleme:

İnsallah hayirlisiyla güzel haberler Alirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…