- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #24.281
ama haksızlık buuu(
bende istiyorum tanışalım kaynaşalım hem ortak nokta bulabiliriz benim bir oğlum var ama ikinciyi denemeye başladık yani bende sizinle birlikte hamiş kalabilirim
düzenli olarak bir işe gitmesemde evden çalışıyorum yani yarı iş kadınıda sayılırım
aradım cnm benim tel internete kapalıymıs.eşim arıcak..
bizim haftasonumuz güzel geçti.bebeği gördük diğer yeğenimizi gördük. ev curcunaydı..çoluk çocuğa baya karışmışız biz hala yerimizde sayıyoruz..gerçi o çocukları görünce insanın hem çocuk yapası geliyor hem gelmiyor..
elinde sonunda olacak doğanın kanunu
Hatunlar akşama ne yemekleriniz var. Ben dün gece yaptım yemeklerimi.
Tavuk sote ve uzun zamandır yiyemediğimiz tereyağlı makarnaYanına cacık ve turşu çıkarırım oh mis gibi...
çok ilginç ya hattın kapalıdır o zaman telefondan olan bir sıkıntı değildir
ayarlardan WIFI açtın mı ?
yakında sendende güzel haber bekliyoruz..
ya biz hiç eşimle bebek işini konuşmayız. bizde bi gariplik mi var yoksa ikimizde şimdi olmayacağını bildiğimiz için mi konuşmuyoruz
Konuşmaya başlarsanız hemen yaparsınızBiz dün bebek beşiklerine bakarken içimiz eridi. Birde hafta sonu sabah ki ve öğlenki oturum arasında avm yi gezdim. Bir bebek mağazasına girdim. Eşimin iş yerindeki arkadaşı hamile ona bebek elbisesi aldım. Kendi çocuğum olsa neler alırdım. Kendimi zor zabdettim mağazanın içinde. Doğmamış bebeğime neler almak istedim bilemezsiniz Neyse akşam eşime gösterdim kendi çocuğum olunca ona neler alacağım babası diye konuşuyoruz öyle. Konuştukçada hevesleniyoruz
akşam arkadaşıma gidiyoruz yemeğe bugün rahatım
şimdiden acıktım akşam ne yicez acaba merak ettim arkadaşım da çalışıyo gerçi gidince birlikte hazırlayabiliriz ama akşamdan ön hazırlık yapmıştır kesin zaten çok güzel yemekler yapar farklı tatlar dener hep eli lezzetlidir ona ne zaman gitsem hem gözüm hem karnım fazlasıyla doyuyor
genelde ben oğlum olsun derim o kızım o muhabbet geçer ama ciddi ciddi şöyle yapalım şu zamanda olsun falan diye plan yapamıyoruz.
en son 2012 eylül ayında kesin yapacaktık.. sürekli şey diyor ama borcumuz olmasa şimdiye çoktan heves edip belkide yapmıştık.
herhalde o da benim gibi borcu takıyor fazla dillendirmek istemiyor.
Borçlar insanın elini ayağını bağlıyor ama sonuda yok ki borçların. Biri biter biri baslar.
haklısın canım ama bizim düşündüğümüz borç değil şuanda ( borç uzun vadeli kolay bitmez )
eşimin maaş durumu yani zaten şuanda maaşı çok az bebek olması bizim için çok risk.bir şekilde bakılır edilir mutlaka ama bu sefer ikimiz zorlanırız Allah korusun ilişkimiz bile yıpranır kaldı 3 ay zaten mayıs ayında sınav sonucu zaten belli olur..
İnsallah hayirlisiyla güzel haberler Alirsiniz.
Oh ne güzel zaten muhabbetle daha da tatlı olur o yemekler :)
Hanzade ozel msj aticam..benim basim midem bi garip.telide yaptim telden yaziyorum sukur..azcik yatiyorum
hem de ne muhabbet hepimiz birbirimizden gevezeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?