Eylül dostluğumuza burada devam (:

o zamanda bekar bayanlar işe zor girer belki sözleşme imzalatırlar şu kadar yıl bebek yapamazsın diye. havayolu firmalarında var galiba bu.

ama zaten evlenenler için böyle bi kanun var yapsalar önce onlara yapmaları gerekir evlenmeden zaten çocuk zor

yani evlilik planları filan sorulur belki. ona göre şu kadar süre çocuk yapma filan. artık işletmeler çok acımasız.

pazar günü ilk nefes diye bir program izledim kaya çilingiroğluun eşi sunuculuk yapıyor ve berbat bir sunucu

ilk 3 hafta bebekler terlemezmiş.
2 ay duru su ile yıkamak gerekliymiş.
Şampuan 3 aydan sonra kullanılmalı çünkü bebeğin derisinde onu koruyan bir madde varmış.

ilk defa duydu madem öyle neden dr.lar söylemiyo

ilk defa duydu madem öyle neden dr.lar söylemiyo

bilmem belki de öğrenmek istemiyoruz. şuanda başıma gelmediği için hiç araştırma gereği duymadım. ama çocuk düşündeüğümde daha da fazlasını öğrenmek için kitaplar okumayı düşünüyorum...
Dermatolog açıkladı sorulara cevap veriyor.
aslında mantıklı düşünürsek ilk aylarda şampuanlı yıkamamak aklıma gelirdi. mis gibi kokan çocuk yani
ama ter bezlerinin çalışmadığı gelmezdi.

bide bebek yağlarına gerek yok nomal saf zeytinyağı kullanın dedi bunu da biliyordum duymuştum. kendimde bile kullanıyorum
cildim inanılmaz kuru mesela çok işe yarıyor

Son düzenleme:
bu konuda ebru şallıyı tek geçerim
onun bebeklerine olan ilgisi bilgisi mükemmel
hiç hamilelik yada bebele ilgili kitap alıp okuyanınız varmı

evet saf z.yağı çok faydalı bunu biliyorum güneşlenirken de kullanırım

araştırmak lazım tabi ki ne iyiyse onu yapmalı
bebekler mis gibi kokuyo evet ama kusunca ve altına yapınca öyle olmuyolar

Dün bizde netten bebek odalarına bakıyorduk. Gözümüz hep pembe pembe beşiklere kaydı Ben bebek bakımıyla ilgili pek bir şey bilmiyorum. Allah tan annem alt katta, kayınvalidemde gelir artık bizim evde 3. dünya savaşı çıkar herhalde

bu konuda ebru şallıyı tek geçerim
onun bebeklerine olan ilgisi bilgisi mükemmel
hiç hamilelik yada bebele ilgili kitap alıp okuyanınız varmı

Bebeğim dergisini okudum bir kaç sefer ama sonra bıraktım.
hamilelik düşündüğümd okuyacağım bir çok kitap var

evet saf z.yağı çok faydalı bunu biliyorum güneşlenirken de kullanırım

araştırmak lazım tabi ki ne iyiyse onu yapmalı
bebekler mis gibi kokuyo evet ama kusunca ve altına yapınca öyle olmuyolar

Evet canım duru su ile yıkamak lazım yada sıvıyaş pamuk ile

aman Allah korusun ya benimde en büyük korkum bu yönde. :18:
iki dünür çok iyi anlaşır ama ya sorun olursa diye de düşünmüyor değilim
inşallah şirin bir kızınız olur o zaman

bebek konusunda kendime çok güveniyorum tek başıma yapabilirim

daphnecim iş başa düşünce sen de mükemmel bi anne olursun bence

Ben biraz bencilimdir. Nasıl olacak bilemiyorum. İnşallah becerebilirim bu annelik işini. Gerçi erkek kardeşimede bakmışlığım var ama tabi o zaman şartlar daha farklıydı.

bende kesinlikle yaparım diyorum
ama sonra iş sadece bebek bakmak değil ki onu düşününce içim sıkılıyor valla.
ev işi yemekler falan filan arkadaşa gidiyoruz 2 dk yatıyor ya altını pisletiyor yada acıkıyor sıpa
mutlaka bir iş çıkıyor ilk 6 ay yemek yapamıyormuşsun.

geçen jelo ile konuştuk oda hiç kolay olduğnu anlatmıyor valla.

yoksa sırf çocuk olsa ev işlerini başkası yapsa 3 üz bile bakarım

kızlar çalışıyor olmamız bize pratiklik kazandırdı bence hafta 1 günüm var fıstık gibi evimize yetişiyoruz bebekle birlikte evde olursak o uyudukça ara ara yavaş yavaş yapıcaz yapanlar nasıl yapıyoben bunlardan hiç korkmuyorum kendimizi inş.toparlarsak hemen bebek yapmak istiyorum çok kolay olduğunu tabi kii söylemiyorum ama gözümüzde büyütmeye gerek yok

bunu düşününce bile zamanı ilerletiyorum.
şuanda tek beklediğimiz eşimin iş durumu nisan ayında sınavı var olurda kazanırsa 2013 sonuna doğru yaparız diye düşünüyorum.
ama sonra diyorum kendi kendime biraz daha zamanı var
ben meslea doğumdan sonra 10 gün annem 10 gün kv kalsın sonra gitsin diyenlerdendim. istemem kendim hallederim diyordum.
ama ilk 4 ay için kimse olur diyemiyor bebekli arkadaşlara soruyorum da o zaman gelsin ikisine de gitmeyin diye yalvarırsın diyor
en azından sen bebekle ilgilenirken onlar ev işlerini yapacaklar diye söylüyorlar. bide bizim gelen gidende hiç bitmez eminim.

şimdi öyle yaparım böyle yaparım diyorum ama bakalım o zaman gelince neler olacak.

hanzade sen çocuk yapmak için ne bekliyorsun ev kredisi dışında borcunuz falan mı var ?
krediyi beklersen çünkü seninde 8 yılın var eşinin işi zaten iyi.

hanzade sen çocuk yapmak için ne bekliyorsun ev kredisi dışında borcunuz falan mı var ?
krediyi beklersen çünkü seninde 8 yılın var eşinin işi zaten iyi.

ev kredisi dışında da borçlarımız var canım eşim müdürlük sınavını geçti ama hala müdür olması için bekliyoruz açık olması lazım yerleşmesi için 1-2 aya inş. olur o zaman baya rahatlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…