Eylül dostluğumuza burada devam (:

hanzade bencede işine yarayacak biri lazım sana. ben bile burda boş otursam içim huzursuz oluyor. çalışmak için geldim diyorum.
işte bir haftam geçti özet olarak burda iş öğretmeye kimsenin niyeti yok. işi bilen sadece iş yapan kişiler lazım.

dur daha 1 hafta oldu belki onlar da yoğunluktan gösteremiyodur sen yine onları sıkıştır iş versinler sana yapmadan alışılmıyo çünkü ama öğrenirsin bir kaç ay sabretmen lazım

daphne siz hala başlamadınız mı çalışmalara ya huuuuu

Yok canım ya. Doktora gitmem lazım. Patronda bu ara asabi sağolsun. Nasıl izin alacağım bilemiyorum. Bu arada senin bu elemana sinir oluyorum. Boşu boşuna para alıyor oturduğu yerden.

Zahter hemen pes etme. Onlar öğretmiyorsa sen sor. Boş oturduğun zaman o çalışıyorsa benimde yardım edebileceğim bir şeyler var mı de. Birk kaç kere sorduktan sonra ister istemez kendini rahatsız hissedip sana iş verecektir zaten. İlk işe başladığım yerlerde ben hep böyle davranarak işi öğrendim. Bazen insanları senin dürtmen gerekebiliyor. Belki onlarda seni deniyorlardır.

Son düzenleme:
sürekli soruyorum zaten. bekle iki dk filan diyorlar bi bakmışım akşam olmuş. sonra kendisi işliyor yada yapıyor. ben boş oturmuş oluyorum. hayır sonra iş yapmıyorum diye işten çıkartırlarsa diye tedirginim. artık kısmet bakalım.
bu muhasebede niye iki hesap tutarlarki resmi gayriresmi
hiçbiri birbini tutmuyo

Hanzade ; ilk kez birisi anneme benzetti. gençlik haline benzeten oldu ama çok eski kadınlar annemin o halini bilenler yani..
genelde halama yada kızına benzetirler. masa oturanlar onlar albümde

daphnecim başla sen çalışmalara turp gibisiniz bence bak vafi gitmeden tutturdu

vafi bşy demiyolar ne güzel ben dakikamda geldiğim halde laf söylüyolar daha erken gel diye iş başı saatinden önce gelinecekmiş

vafi bşy demiyolar ne güzel ben dakikamda geldiğim halde laf söylüyolar daha erken gel diye iş başı saatinden önce gelinecekmiş

Biraz kılıfına uyduruyorum birazda işler yoğun olmadığında bizde 1 saat sorun olmuyor..

Sizin işyerini zati hiç anlamıyorum, sürekli ordasın hala sana nasıl laf söylüyorlar, diğer kız kafasına göre takılıyor ona niye birşey demiyorlar?

ne güzel valla bazen bu yıldırma politakasını bende düşünüyorum ama daha erken diyorum..
tamamen çıkartılmak istediğimde inşallah

Yok yaw yıldırma politikası yapmıyorum Ama iyi fikir, bende doğumdan sonra tüm izinlerimi kullandıktan sonra tazminatımı alıp ayrılmak istiyorum, o zaman yaparım

biliyosunuz ki benim fikrimde o yönde bebekle birlikte kendimi kovdurucam inş.

Yok yaw yıldırma politikası yapmıyorum Ama iyi fikir, bende doğumdan sonra tüm izinlerimi kullandıktan sonra tazminatımı alıp ayrılmak istiyorum, o zaman yaparım

bnu bende istiyorum işte ama tazminatımı verin çıkıyım diyemem ilerisi için bana güzel fikir oldu

evlenmek nasıl doğanın kanunuysa bebek de aynı şekilde aslında böyle bi yasa çıksa iyi olur bebek yapar çıkarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…