- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #24.421
kızlar telefon nosu 7443 olan kim
valla sorma dün arkadaştaydık bşy hazırlayamadım geç geldik gece
bugün gidince beraber hazırlarız artık acaba diyorum patates biber mi kızrtsam saarmısaklı domatesli sos kahvaltılık biz hiç kahvaltı yapmıyoruz çünkü özledim yarın için de yemek yaparım
hımm güzel olur, pazar günleride mi kahvaltı yapmıyorsunuz peki?
miracle doğum günün kutlu olsun canım, nasılsın? uzun zamandır görüşemiyoruz, görüşelim yahu bir ara
akşama karnıyarık yapacağım, içini hazırladım, patlıcanları soyup kızartmam gerekiyor.. birazdan kalkarım sanırım, yanına daa sarımsaklı salatalıklı orjinal cacıııııkk
bende bu arada aşağıdaki manava gittim dereotu marul ıspanak aldım. Akşama dereotlu pırasa çorbası yumurtalı ıspanak kavurması salata(veya cacık landflowers dedi canım çekti) tatlı olarakta eşimden fırın sütlaç istemeyi düşünüyorum...
çok teşekkür ederim canım..
valla öyle oldu malum ben 3 haftadır annemdeyim sende çok yoğunsun baya ara verdik o yüzden bakalım 2 gündür evimdeyim şimdilik mutfaktan birşey yeme ve yemek yapma konusu dışında hiçbişeyim yok yiyeceğim şeyler ya oturma odasında ya da çocuk odasına koydummutfak olursa asla yiyemiyorum su damacanamız koridordo duruyo
ayy karnıyarık ne süper olurdu hemde cacıkla
buzlukta kızarmış patlıcan olmasına rağmen çıkarıp pişemiyorum
sen nasılsın baya yoğunmuşsun bu ara misafir falan bizde uzun süre üzerine evimizde yalnız kalıcaz akşam yeni evli gibi
ben bu menüyü eşime söylesem eve gelmez, eve geldikten sonra görse evden kaçar giderikisinide hiç sevmiyor, ıspanağı yoğurtlayıp falan zorla yediriyorum, yanına başka yemek yapıyorum falan az bişey yiyor hatır gönülle yalvara yalvara. ikisini aynı gün yapsam dediğim gibi olur, hele helede yumurtalı.. boşayabilir de beni belki
kızlar telefon nosu 7443 olan kim
ayyyy canın mı istediiii :26::26: araba var sende, hemen başlasam yapmaya yarım saate falan biter atla gel arabayla sanada verecem, bak çok ciddiyim beklicemm. gelirmisin demiyorum gel al tamam mıııııı
kuzummmmm kıyamam ay yok benim canım isteme gibi durumlarım daha başlamadı belki önüme konulsa yiyemem bile.
hem çok istesem annem hemencik yapıverir.böyle söylemen bile çok mutlu etti beni ama ciddiyim canımın istemesi gibi bi durumum yok malesef canım..
ahahahahhah çok güldüm landflowers, ama çorbada asla pırasa tadı olmuyor ilk yaptığımda eşim inanmadı içinde pırasa olmasına ki pek sevmez oda. Ama ıspanak ımmmmm bayıla bayıla yeriz otomatiğe taktım bir hafta pazı bir hafta ıspanak yapıyorum
ıspanak çorbasını hiç duymamıştım, ama mesela bende kabak çorbası yapıyorum (eşim kabağıda pek sevmez) bilmeyen tadından hayatta anlamaz ama eşim biliyor ya içinde kabak var, yemiyor beyfendi.. ıspanakla benimde pek aram yoktur, yılda bir veya iki defa yaparım oda vitaminini alalım diye.. ama ıspanağı severim sadece yoğurtlu olarak tabii. yumurtalı kıymalı veya böreğini hayatta yiyemem..
valla hemen koştum patlıcanlarımı soyup tuzlu suya koydum bile, biraz beklesin varsa acısı çıksın.. ama ben çok ciddiyim sen evinde değilmisin zaten.. kızlar bizim miracle ile evlerimiz çok yakın, görüyomusunuz ama gelmiyor.. canın istedi senin istedi, ne biliyosun belki aşerdin?
kuzum yaa vallahi canım istemedi diyorum ya bak şimdi düşününce hiç canım istemiyor.
seni görmeye gelirim inş başka bigün ama inan canım istemediii nolur inan banaaaa
miracle ben olsam giderdim hatta yemeğimi yer öyle dönerdim
AZ önce müdür birşey yapayım diye iş verdi 5 dk sonra aradı ne biçim bankacısın niye bitmedi diyeşok oldum.
AZ önce müdür birşey yapayım diye iş verdi 5 dk sonra aradı ne biçim bankacısın niye bitmedi diyeşok oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?