Eylül dostluğumuza burada devam (:

hımm güzel olur, pazar günleride mi kahvaltı yapmıyorsunuz peki?

çok teşekkür ederim canım..

valla öyle oldu malum ben 3 haftadır annemdeyim sende çok yoğunsun baya ara verdik o yüzden bakalım 2 gündür evimdeyim şimdilik mutfaktan birşey yeme ve yemek yapma konusu dışında hiçbişeyim yok yiyeceğim şeyler ya oturma odasında ya da çocuk odasına koydummutfak olursa asla yiyemiyorum su damacanamız koridordo duruyo

ayy karnıyarık ne süper olurdu hemde cacıkla

buzlukta kızarmış patlıcan olmasına rağmen çıkarıp pişemiyorum

sen nasılsın baya yoğunmuşsun bu ara misafir falan bizde uzun süre üzerine evimizde yalnız kalıcaz akşam yeni evli gibi

ben bu menüyü eşime söylesem eve gelmez, eve geldikten sonra görse evden kaçar gider ikisinide hiç sevmiyor, ıspanağı yoğurtlayıp falan zorla yediriyorum, yanına başka yemek yapıyorum falan az bişey yiyor hatır gönülle yalvara yalvara. ikisini aynı gün yapsam dediğim gibi olur, hele helede yumurtalı.. boşayabilir de beni belki

ayyyy canın mı istediiii :26::26: araba var sende, hemen başlasam yapmaya yarım saate falan biter atla gel arabayla sanada verecem, bak çok ciddiyim beklicemm. gelirmisin demiyorum gel al tamam mıııııı

ahahahahhah çok güldüm landflowers, ama çorbada asla pırasa tadı olmuyor ilk yaptığımda eşim inanmadı içinde pırasa olmasına ki pek sevmez oda. Ama ıspanak ımmmmm bayıla bayıla yeriz otomatiğe taktım bir hafta pazı bir hafta ıspanak yapıyorum

ayyyy canın mı istediiii :26::26: araba var sende, hemen başlasam yapmaya yarım saate falan biter atla gel arabayla sanada verecem, bak çok ciddiyim beklicemm. gelirmisin demiyorum gel al tamam mıııııı

kuzummmmm kıyamam ay yok benim canım isteme gibi durumlarım daha başlamadı belki önüme konulsa yiyemem bile.

hem çok istesem annem hemencik yapıverir.böyle söylemen bile çok mutlu etti beni ama ciddiyim canımın istemesi gibi bi durumum yok malesef canım..

valla hemen koştum patlıcanlarımı soyup tuzlu suya koydum bile, biraz beklesin varsa acısı çıksın.. ama ben çok ciddiyim sen evinde değilmisin zaten.. kızlar bizim miracle ile evlerimiz çok yakın, görüyomusunuz ama gelmiyor.. canın istedi senin istedi, ne biliyosun belki aşerdin?

ıspanak çorbasını hiç duymamıştım, ama mesela bende kabak çorbası yapıyorum (eşim kabağıda pek sevmez) bilmeyen tadından hayatta anlamaz ama eşim biliyor ya içinde kabak var, yemiyor beyfendi.. ıspanakla benimde pek aram yoktur, yılda bir veya iki defa yaparım oda vitaminini alalım diye.. ama ıspanağı severim sadece yoğurtlu olarak tabii. yumurtalı kıymalı veya böreğini hayatta yiyemem..

bloga eklerim resmini ve tarifini yaparsın sende sonrada eşinin yorumunu yazarsın bize

kuzum yaa vallahi canım istemedi diyorum ya bak şimdi düşününce hiç canım istemiyor.

seni görmeye gelirim inş başka bigün ama inan canım istemediii nolur inan banaaaa

kuzum yaa vallahi canım istemedi diyorum ya bak şimdi düşününce hiç canım istemiyor.

seni görmeye gelirim inş başka bigün ama inan canım istemediii nolur inan banaaaa

iyi bakalım hadi inandımm... o zaman beklesin padılcanlar tuzlu suda, eşimin gelmesine yakın yaparım, benim fırın çok hızlı pişiriyor zaten..

haftayada stajım olabilir ama ondan sonraki hafta boşum.. veya cmt staj olmazsa eğer bi cmt de görüşebiliriz.

miracle ben olsam giderdim hatta yemeğimi yer öyle dönerdim

ah hanzadem ah eskiden olsa valla dediğini yapardım ama inan canım hiiç bişey yemek istemiyo ki kaldı ki yemek için değil landflovesimi görmek için yine giderim de eşimin gelmesine az kaldı gittiğimden bişey anlamayız ki

AZ önce müdür birşey yapayım diye iş verdi 5 dk sonra aradı ne biçim bankacısın niye bitmedi diye şok oldum.

Landfloves cnm bende isterdim elifle gorusmeyi ama aramizda heralde en az 130 km vardir..
Benim sizdeki numarami artik kullanmicam.ozdenin o tanimadigi noyu kullaniyrm.size msj atarim
Pingum.okadar gunden sonra insan heyecan yapar heraldr.ilk defa gibi.neyse kazasiZ belasiz halletmissiniz..hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…