Eylül dostluğumuza burada devam (:

diğer kızlar ne yaptı acaba doğum yapanlar jelo ve ocwnys ne durumda kilo verdiler mi çatlakları var mı ? falan filan işte.

selam kızlar biz geldiiiik

sabahtan seminerim vardı şimdi evimizdeyiz.bebişim bugün çok uslu hiç üzmedi annesini maşallah

dün pastamdan yemeyi canım hiç istememişti malum asla tatlı bişey yiyemiyorum şimdi azıcık tadına baktım harikaymış mmm ama sadec 2 çatal yiyebildim.inş hep böyle tatlı yiyemem

günaydın herkese
gene topiği ben açtım hihi
sofişim geçmiş olsun. inş iyileşir paşan.
miracle nice senelere artık bebişinle

Miracle dogum gunun kutlu olsun cnm nice guzel saglikli yaslar dilerim.
Spedy evt bende ole yaptm.
Bugun evdeyim bende yatakta kestireyim biraz..

Canımmmm doğum gnün kutlu olsunnn :) bebişinle ve kocişinle nice güzel yaşlara inşallahhhh :) hep mutlu ol emi mck

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarım iyiki varsınız iyi ki sizleri tanıdım.

kızlar ya şu cinsiyet konusu meraktan çatlatıyo beni 25 inde randevu çatlayacağım galiba o zamana kadar

merhabalar kızlar, kaç gündür çok yoğundum, gündüzleri kurslar akşamlarıda ya bize arkadaşlar geldi ya biz gittik.. hep hazırlık koşturmaca. bu akşam eşimle başbaşayız artık, kaç gündür çok geç yatıyorduk bide.. bu akşam oturup ders çalışacam..

geçmişi okumadım, sizler nasılsınız? var mı çalışmaları sonuç verenler? yeni hamile haberleri falan?

Zahterciğim çok hoş bir süpriz. İnsan beklemediği bir anda gelince çok mutlu oluyor...
insan kocasının duygusuz olduğunu düşününce çok garip oluyor

erkek bebeklerde gaz daha çok olurmuş.

3 yıl önce malum yerin hemen üstünde kocaman et beni gibi bişey çıkmıştı tanıdık bi bayan kadındoğumcuya gösterdim hemen yat ufacık bişeyle alayım dedi, aman yarabbim nasıl kandırmış beni koterle oyarak çıkardı et parçasını et beni değil kıl dönmesiymiş nasıl kocana bişey çıktı görseniz şok olurdunuz. Resmen oydu etimi ama ben o kadar acıya rağmen dişimi sıktım ufacık bir ah dedim o kadar, işlem bitince sen bu acıya dayandıysan çoook rahat normal doğum yaparsın demişti. Ki ben kan görünce ayılıp bayılan eli kesilince fenalık geçiren uzlama bi bayanım Kısmet olursa sezeryan yaparım ama dayanamam

kızlar 14 şubat planlarınızı alalım bakalım

bizim bi planımız yok şahsen ben kutlamayı da düşünmüyorum. doğum günü evlilik yıldönümü bize özel ama sevgililer günü uydurulmuş bir gün gibi geliyor bana, bizimle alakası olmayan bir gün yani..

aramızda grafiker olan kimdi?

benim eşim..
landfloveshoşgeldin tatlım. çok yoğunsun. bebişimin son halini ekledim bak bakalım büyümüşmü teyzesi

yerim ben senin o oğlunu yeriiim, maşallah cin gibi bakıyor, büyümüş büyümüş, yüzü değişmiş gibi hatta, çok tatlı çooooook.. bu yaz manisa turgutluda düğün var, pek gidesim yok, hani geçende nişana gitmiştik o kişilerin işte.. ama gelirsem bu sefer kesin gelecem senin yanınada..

aslında siz hala smillayla falan nasıl buluşmadınız şaşırıyorum, yakınsınız aslında, istanbulda farklı yakalarda oturanlardan bile daha rahat görüşebilirsiniz

miracle doğum günün kutlu olsun canım, nasılsın? uzun zamandır görüşemiyoruz, görüşelim yahu bir ara

akşama karnıyarık yapacağım, içini hazırladım, patlıcanları soyup kızartmam gerekiyor.. birazdan kalkarım sanırım, yanına daa sarımsaklı salatalıklı orjinal cacıııııkk

Son düzenleyen: Moderatör:
hanzadee tebrik ve teşekkür ederim, topiğimizin savunmasını güzel yapmışsın :)) ben olsam ilkinde hadi güzelce yazdım, ama ikincide banane ama gibi lafı gördüğümde kendimden geçer neler derdim bilemiyorum, tutamazdım malesef kendimi, sonrada al başına belayı.. ya laf duellosuna girerdik ya birileri arka çıkar olay büyürdü ya banlanırdım.. benim olmadığım iyi olmuş.

sen kocanın çalıştığı hergün güzel güzel yemekler hazırla, adamcağız bu hafta evde zamanında akşam yemeğini yiyecek, yemeğin yok, cık cık cıkkkk

valla sorma dün arkadaştaydık bşy hazırlayamadım geç geldik gece
bugün gidince beraber hazırlarız artık acaba diyorum patates biber mi kızrtsam saarmısaklı domatesli sos kahvaltılık biz hiç kahvaltı yapmıyoruz çünkü özledim yarın için de yemek yaparım

birileri tarafından beğenilmesi hoş tabi topiğimizin ama çok istekliydi kırmadan söylemeye çalıştım sonra daphne yazdı eğer gıcıklığına yazmaya devam eden biri olsaydı ben de içimdeki çingeneyi dışarı vururdum emin ol şansını zorladı ama olmadı işte bu kaçıncı daha da çok olacaktır zaten

bende bu arada aşağıdaki manava gittim dereotu marul ıspanak aldım. Akşama dereotlu pırasa çorbası yumurtalı ıspanak kavurması salata(veya cacık landflowers dedi canım çekti) tatlı olarakta eşimden fırın sütlaç istemeyi düşünüyorum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…