- Konu Sahibi landfloves
-
- #24.401
günaydın herkese
gene topiği ben açtım hihi
sofişim geçmiş olsun. inş iyileşir paşan.
miracle nice senelere artık bebişinle
ben google playdan indirdim ücretsiz 1 yıl sonunda 1,80 TL yıllık ücreti var canım..
Merhaba canım
çok üzüldüm ya hasta olmasına hastalık her hastanede inanılmaz yaygındır kontrole bile gtse minicik bünyesi var hemen kapmış..
inşallah önemli bişey yoktur. bugün yine arauacağım seni inşallah ulaşabilirim merak ettim şimdi dr ne zaman giderin acaba
miracle ;iyiki doğmuşsun dün benimde yiğenimin doğum günüydü. bundan sonra Allahın izniyle herşey bebeğinizle daha güzel geçecek
Miracle dogum gunun kutlu olsun cnm nice guzel saglikli yaslar dilerim.
Spedy evt bende ole yaptm.
Bugun evdeyim bende yatakta kestireyim biraz..
günaydın
miracle iyi ki doğdun canım eşinle bebişinşe ve tüm sevdiklerinle nice mutlu yıllara...
sofişim geçmiş olsun canım sanırım bütün çocuklar böyle şeyler yaşıyo üzme kendini sütün gerilemesin bebişinin ihtiyacı var çünkü
Miracle nice mutlu yıllara canım. Sofişim geçmiş olsun. Sıkma hiç canını kuzucuklar böyle işte. Henüz çok küçük oldukları için daha çabuk hastalanıyorlar. Çabucak iyileşir inşallah.
Bu arada herkese günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Tünaydınlar kızlar bir yandan kahvaltımı yapıp bir yandanda size bakayım dedim.
Sofis çoook geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşir bebişkomuz.
Hanzade sana da çok geçmiş olsun canım.
Vafi kızların dediği gibi minoset azda olsa iyi gelir ilacını içip evde güzelce dinlen tatlım.
Miraclemmmm doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice nice mutlu senelere...
Canımmmm doğum gnün kutlu olsunnn :) bebişinle ve kocişinle nice güzel yaşlara inşallahhhh :) hep mutlu ol emi mck
miraclecim doğum günün kutlu olsun canım. bundan sonraki doğumgünlerinde kuzucuğun yanında olucak işallah
sofişcim geçmiş olsun sakın üzülme biliyosun batuşda 3 gün yattı yoğunbakımda ama şimdi hiçbişey çok şükür. onun senin sütüne ihtiyacı var. Allah şifa versin.
Ahsenciği arayamıyorum kontörüm yok akşam babamdan arayayım onu da işallah berracık bidaha hiç hasta olmaz. insanın çocuğuna bişey olunca kahroluyomuş yaaa.
kızlar hepinizi özlüyorum yaaa muhabbetlerden geri kalıyorum.
pingum çatlak var mı karnının fotosunu koyar mısın rica etsem
insan kocasının duygusuz olduğunu düşününce çok garip oluyorZahterciğim çok hoş bir süpriz. İnsan beklemediği bir anda gelince çok mutlu oluyor...
zahtercim eşinin sürprizi harika çok düşünceli yeni işini tebrik etmiş ne güzel maşallah
speedy valla sürekli gelsin hiç gitmesin dersin. tabi her bebek aynı değil benimki aktif bi bebek. uykusu mesela düzensiz sürekli pışpış istiyo filan. bidegaz problemi var. yanından ayrılıp yemek filan yapmak pek mümkün değil. ama 1 ay anneler olması şart mutlaka bence.
kızlar 14 şubat planlarınızı alalım bakalım
aramızda grafiker olan kimdi?
landfloveshoşgeldin tatlım. çok yoğunsun. bebişimin son halini ekledim bak bakalım büyümüşmü teyzesi
ayy bnim akşama yemeğim yok üstelik kocam erkenci bu hafta hep
sen kocanın çalıştığı hergün güzel güzel yemekler hazırla, adamcağız bu hafta evde zamanında akşam yemeğini yiyecek, yemeğin yok, cık cık cıkkkk
hanzadee tebrik ve teşekkür ederim, topiğimizin savunmasını güzel yapmışsın :)) ben olsam ilkinde hadi güzelce yazdım, ama ikincide banane ama gibi lafı gördüğümde kendimden geçer neler derdim bilemiyorum, tutamazdım malesef kendimi, sonrada al başına belayı.. ya laf duellosuna girerdik ya birileri arka çıkar olay büyürdü ya banlanırdım.. benim olmadığım iyi olmuş.
kızlar telefon nosu 7443 olan kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?