- Konu Sahibi landfloves
-
- #24.441
Landfloves cnm bende isterdim elifle gorusmeyi ama aramizda heralde en az 130 km vardir..
Benim sizdeki numarami artik kullanmicam.ozdenin o tanimadigi noyu kullaniyrm.size msj atarim
Pingum.okadar gunden sonra insan heyecan yapar heraldr.ilk defa gibi.neyse kazasiZ belasiz halletmissiniz..hehe
AZ önce müdür birşey yapayım diye iş verdi 5 dk sonra aradı ne biçim bankacısın niye bitmedi diyeşok oldum.
Landfloves cnm bende isterdim elifle gorusmeyi ama aramizda heralde en az 130 km vardir..
Benim sizdeki numarami artik kullanmicam.ozdenin o tanimadigi noyu kullaniyrm.size msj atarim
Pingum.okadar gunden sonra insan heyecan yapar heraldr.ilk defa gibi.neyse kazasiZ belasiz halletmissiniz..hehe
Oo baya olmus yaa.yazik kocanada neyse darisi dierlerinin basinasimilia yazmayı unutmuşum ewet çok heyecanlıydı en son 32. haftadaydık:) 3 ayı geçmiş
Terem cim nezaman cikacak annen.birde neyi var kusurs bskma atlamisim sanirimmerhaba kızlar herkes iyidir umarım..annem hala hastanede bugün 1 haftamız bitti..dengem şaştı..hergün hastanedeyim..
ev aldı başını gidiyor..akşamları eşim süpürüyor ben siliyorum.o kendi wc sini yıkıyor bende benimkini..
inanılmaz yorgunum ama annem iyi olsun değer..
miracle canım doğum günün kutlu olsunn..ailenle nice sağlıklı huzurlu güzel yıllara
pinguu maşallah bebişineee ya koca adam olmuş sıpaspor hareketlerinizde hayırlı olsun
valla kadını yeni yeni tanıyorum çok sert asabi birisi ama öyle bi tepki hiç beklemedim.
bağırıp çağıramam deneme süresindeyim. ama beni girdiğim işlerde böyle en ufak bişe yapamazsam ne biçim bankacısın bankayı nasıl becerdin lafına sinir oluyorum. ben oraya 4 yılımı verdim. 6 ay eğitim aldım. nasıl çalıştığımı bi allah bi ben bilirim. burda 1 haftadır varım. ne öğrenyrsam kendi kendime.
hanzade biliyor sürekli soru soruyorum ona.
valla sesimi çıkarmadan duymuyorum. ziraati bekliyorum ben.
merhaba kızlar herkes iyidir umarım..annem hala hastanede bugün 1 haftamız bitti..dengem şaştı..hergün hastanedeyim..
ev aldı başını gidiyor..akşamları eşim süpürüyor ben siliyorum.o kendi wc sini yıkıyor bende benimkini..
inanılmaz yorgunum ama annem iyi olsun değer..
miracle canım doğum günün kutlu olsunn..ailenle nice sağlıklı huzurlu güzel yıllara
pinguu maşallah bebişineee ya koca adam olmuş sıpaspor hareketlerinizde hayırlı olsun
valla kadını yeni yeni tanıyorum çok sert asabi birisi ama öyle bi tepki hiç beklemedim.
bağırıp çağıramam deneme süresindeyim. ama beni girdiğim işlerde böyle en ufak bişe yapamazsam ne biçim bankacısın bankayı nasıl becerdin lafına sinir oluyorum. ben oraya 4 yılımı verdim. 6 ay eğitim aldım. nasıl çalıştığımı bi allah bi ben bilirim. burda 1 haftadır varım. ne öğrenyrsam kendi kendime.
hanzade biliyor sürekli soru soruyorum ona.
valla sesimi çıkarmadan duymuyorum. ziraati bekliyorum ben.
Günaydın kızlar, aydasu geçmiş olsun. Kötü bir şey yoktur inşallah.Kızlar dün banyo ve lavoboları temizledim. Tozları aldım. Bu günde her yeri kaldırıp silip süpüreceğim. Sonrada koltuklarımı silmeyi planlıyorum. Yarında giysi dolabı ve diğer çekmecelerimi temizlerim. Cumaya bir şey yapmayacağım. Cumartesi mutfak dolapları, cam, kapı ve avizeleri temizlemeyi planlıyorum. Perdeleride yıkayacağım. Evim mis gibi olacak haftayaDiğer hafta adapazarına gideceğiz kuzenimin nişanı var.
günaydın kızlar
aydasu geçmiş olsun canım inş.önemli bşy yoktur
sizin diğer düğün ne oldu canım
tesekkur ederım kızlar...
Suan agrım azaldı bebegımı de goreyım daha ıyı olucam...
Oyle berbat kı bu bobrek agrısı 3 doğum yapılır dıyorlar o agrıyla gorucez bakalım...
daphne sen yazdıkca kalkıp benım evı temızleyesım geldı o kadar berbat oldu kı heryer ama o gucu bulamıyorum kendımde, yataga uzanınca bıle ayy perdelerı yıkasam koltukları sılsem mutfagı parlatsam dıyorum ama bı yemek yapıyorum nefes nefese kalıyorum, ozendım sana, sen de cok yorma kendını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?