Eylül dostluğumuza burada devam (:

2,5 saat var canım aramızda. kardeşim orda okuyoya yanına gitmediğim için çok kızıyo gitsem kesin görüşürdük. artık haziranda mezuniyetine gidersek işallah seninlede görüşürüz.

hadi yaa var mı o kadar? anladım canım, burdan alanya kadarmış demekki.

ayy pingu ne heyecan yaşamışsınızdır demi? gerçi burda kızlar yazmıştı galiba dikerken eskisinden daha dar bile yapıyorlarmış.. geçenlerde bende bunu düşünmüştüm neye göre dar yapacaklar ki, bide öncesinde soruyorlar mı acaba isteğe bağlı mı? ben darlaştırmalarını istemem önce bi bakarız ona göre belki sonra yapılır heheheeee

merhaba kızlar herkes iyidir umarım..annem hala hastanede bugün 1 haftamız bitti..dengem şaştı..hergün hastanedeyim..
ev aldı başını gidiyor..akşamları eşim süpürüyor ben siliyorum.o kendi wc sini yıkıyor bende benimkini..
inanılmaz yorgunum ama annem iyi olsun değer..

miracle canım doğum günün kutlu olsunn..ailenle nice sağlıklı huzurlu güzel yıllara
pinguu maşallah bebişineee ya koca adam olmuş sıpaspor hareketlerinizde hayırlı olsun

kızlar bunu biliyomuydunuz?
"Guinness Rekorlar Kitabı'na göre 18. yüzyılda Rusya'da bir çiftçi olan Feodor Vassilyev'in ilk eşi toplamda 69 çocuk doğurdu."

geçen hafta kim milyoner olmak isterde çıkmıştı, şıklarda 39, 49, 59 ve 69 vardı, en küçük şıkkı duyunca bile şok olmuştum ki meğer 69 muş.. tek bir kadın bu kadar çocuğu nasıl doğurabilmiş inanılmaz.. ve 82 yaşında ölmüş kadın, bayada yaşamış yani.

valla kadını yeni yeni tanıyorum çok sert asabi birisi ama öyle bi tepki hiç beklemedim.
bağırıp çağıramam deneme süresindeyim. ama beni girdiğim işlerde böyle en ufak bişe yapamazsam ne biçim bankacısın bankayı nasıl becerdin lafına sinir oluyorum. ben oraya 4 yılımı verdim. 6 ay eğitim aldım. nasıl çalıştığımı bi allah bi ben bilirim. burda 1 haftadır varım. ne öğrenyrsam kendi kendime.
hanzade biliyor sürekli soru soruyorum ona.
valla sesimi çıkarmadan duymuyorum. ziraati bekliyorum ben.

kızlaaar iyi akşamlar hepinize ben çıkıyorum kocacığımın gelmesine yarım saat-45 dak falan var, gecikecekmiş biraz... bu kadar tembellik yeter gideyimde yapayım yemeğimi..

biz zorunlu mesaideyiz.
tabi mesai ücreti yokmuş onuda öğrendim. kocama çikolata jesti için yemek yapacaktım yalan oldu.

similia yazmayı unutmuşum ewet çok heyecanlıydı en son 32. haftadaydık:) 3 ayı geçmiş
Oo baya olmus yaa.yazik kocanada neyse darisi dierlerinin basina
Terem cim nezaman cikacak annen.birde neyi var kusurs bskma atlamisim sanirim

Yaw bankaci olunca beklentide yukselmis nieki.zormu bankaci olmak ondanmi...parayida ona gore veriyomuki yuksek performans bekliyo

Kocam gelmedi hals.tarhana corbasi yapiyrm

ben cok cok cok cok kotuyum nolur dua edın bana
bekarken böbreklerımden taş dusurmustum
ıkı gundur ölüyorum agrıdan ama bunun oldugunu anlamamıstım ara ara gecıyordu bugun cok sıddetlı tuttu saatlerdır aglıyorum
esım ıste gece de yok
yarın doktora gıdıcem dua edın bana bebegım ıyı olsun
annelık cok tuhaf

geçmiş olsun canım kaç gündür yoksun ...
annen iyi olsunda ev işini de halledersin üzülme

canım seni neden hala ziraate çağırmadılar.. eşimin arkadşaları ön görüşmeye gitti 2. kez hemde ..
eşim kazanamadı o ayrı kendi banka sınavını bekliyor :26:

-----------------------------------------------

dün eve gittim mutfak seramiklerini sildim yağ çöz ile yerleri sildim. sonra salona geçtim koltukları değiştirdim bu arada tuzlu muffin yaptım. ( pek beğenmedim ) internette önüme çıkan ilk tarifi yapınca öyle oluyor sanırım.
saat 10:30da eşim geldi 1 saat oturduk direk yattık. ikimizde yorulmuşuz böyle erken yatınca sabah sanki daha yorgun uyanıyorum

kk da sapıttı 2 gecelikli kadın çıktı yanlarda millet sapık sanacak

Günaydın kızlar, aydasu geçmiş olsun. Kötü bir şey yoktur inşallah.Kızlar dün banyo ve lavoboları temizledim. Tozları aldım. Bu günde her yeri kaldırıp silip süpüreceğim. Sonrada koltuklarımı silmeyi planlıyorum. Yarında giysi dolabı ve diğer çekmecelerimi temizlerim. Cumaya bir şey yapmayacağım. Cumartesi mutfak dolapları, cam, kapı ve avizeleri temizlemeyi planlıyorum. Perdeleride yıkayacağım. Evim mis gibi olacak haftaya Diğer hafta adapazarına gideceğiz kuzenimin nişanı var.

günaydın kızlar

aydasu geçmiş olsun canım inş.önemli bşy yoktur

sizin diğer düğün ne oldu canım

tesekkur ederım kızlar...
Suan agrım azaldı bebegımı de goreyım daha ıyı olucam...
Oyle berbat kı bu bobrek agrısı 3 doğum yapılır dıyorlar o agrıyla gorucez bakalım...

daphne sen yazdıkca kalkıp benım evı temızleyesım geldı o kadar berbat oldu kı heryer ama o gucu bulamıyorum kendımde, yataga uzanınca bıle ayy perdelerı yıkasam koltukları sılsem mutfagı parlatsam dıyorum ama bı yemek yapıyorum nefes nefese kalıyorum, ozendım sana, sen de cok yorma kendını...

kızlar günaydın forumu açtım ama bişe yazamadım size
çoook işler karıştı
speedy ilk görüşmeyi yaptık canım sizinkiler banko asistanı içinmi görüşmeye gitti. netten baktım. ilk görüşmeler türkye genelinde nisan sonu bitecek. ancak ikinci görüşme ozaman olacak.
aydasu geçmiş olsun. ah ah ben o taşlardan çekiyorum hala berbat bi ağrı.
daphne benimde dolapların içi kalk gidelim diyo. baharı bekliyorum kazakları kaldırmak için.

günaydın kızlar

aydasu geçmiş olsun canım inş.önemli bşy yoktur

sizin diğer düğün ne oldu canım

Gitmedik ona.

Sen yat totonun üzerinde ne temizliğiymiş. Evin yakın olsaydı gelirdim sana. Ben temizlik yapmayı çok seviyorum. Tüm enerjimi atıyorum. Temizliğin üzerine duş alıp tv karşısında uyuklamak gibiside yok tabi

benim de ütü yapmam ve dolaplarımı çekmecelerimi yeniden bi düzenlemem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…