Eylül dostluğumuza burada devam (:

miraclecim doğum günün kutlu olsun canım. bundan sonraki doğumgünlerinde kuzucuğun yanında olucak işallah

sofişcim geçmiş olsun sakın üzülme biliyosun batuşda 3 gün yattı yoğunbakımda ama şimdi hiçbişey çok şükür. onun senin sütüne ihtiyacı var. Allah şifa versin.

Ahsenciği arayamıyorum kontörüm yok akşam babamdan arayayım onu da işallah berracık bidaha hiç hasta olmaz. insanın çocuğuna bişey olunca kahroluyomuş yaaa.

kızlar hepinizi özlüyorum yaaa muhabbetlerden geri kalıyorum.

zahtercim eşinin sürprizi harika çok düşünceli yeni işini tebrik etmiş ne güzel maşallah

speedy valla sürekli gelsin hiç gitmesin dersin. tabi her bebek aynı değil benimki aktif bi bebek. uykusu mesela düzensiz sürekli pışpış istiyo filan. bidegaz problemi var. yanından ayrılıp yemek filan yapmak pek mümkün değil. ama 1 ay anneler olması şart mutlaka bence.

haklısın canım o zaman gelsinde anneme yapışırım gitme diye

40. gün bitti şimdi yine kanama değilde akıntı geliyo arada. ay internette filan okumuştum çok acıyo diye karnım ağrıdı stresten ama ağrı eşiğimmi yüksek nedir çok az acıdı hemen geçti

çok dayanıklısın maşallah severim böyle insanları mızmız değilsin

40. gün bitti şimdi yine kanama değilde akıntı geliyo arada. ay internette filan okumuştum çok acıyo diye karnım ağrıdı stresten ama ağrı eşiğimmi yüksek nedir çok az acıdı hemen geçti

epey uzun sürüyormuş 50 gün süreni bile duymuştum ya .
ilkinde de belki kastığın ve stres yaptığın çin bile acmış olabilir.. ne güzel canım buda geçti.
maşallah valla çatır çatır doğurdun acı eşiğin yüksek inşallah benimde öyledir keşke testi falan olsa

valla tatlım beni hep mızmız bilrdi çevremdekiler ama öle değilmişim kanıtladım bişey olmıycak diye bi cesaretlenince hiçbişeycik olmuyo kendini kasınca acıyo kesinlikle.

valla benim de çok dayanıklı olduğumu düşünüyolar tam tersi olmasın özellikle eşim çok güveniyo gücüme ve dayanıklılığıma
arkadaşlarla konuşunca doğumdan filan hep normal doğum istiyolar illa yapıcaz bi aksilik olmazsa ama korkuyoruz diyolar sen kesin yaparsın diyolar niye öyle düşünüyosunuz diyorum dayanıklı görünüyosun diyolar biraz rahatım ve cesurum galiba inşallah yanılmazlar...

işallah yaparsın hanzade bi aksilik olmadıkça bencede sende o güç vardır. oldu bitti işte.hep diyorum işallah herkes benim gibi güzel bi hamilelik ve güzel bi doğum geçirir. çok şükür ne kadar şükretsem az gelir.

bu hafta bi haller var herkes yoğun yine. 2013 pek uğurlu gelmedi topic sık sık ıssız kalıyo pek konuşan yok doğuranlar da olunca azaldık tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…