- Konu Sahibi landfloves
-
- #24.381
zahtercim eşinin sürprizi harika çok düşünceli yeni işini tebrik etmiş ne güzel maşallah
speedy valla sürekli gelsin hiç gitmesin dersin. tabi her bebek aynı değil benimki aktif bi bebek. uykusu mesela düzensiz sürekli pışpış istiyo filan. bidegaz problemi var. yanından ayrılıp yemek filan yapmak pek mümkün değil. ama 1 ay anneler olması şart mutlaka bence.
kızlar bu arada spor hareketlerinde açılışı yaptık
hastalanman kaç gün sonra bitti onu soracaktım. bide ilk harekette sıkıntı oldu mu
ne hissettin canım rahat oldu mu
Fark var mı?
40. gün bittişimdi yine kanama değilde akıntı geliyo arada. ay internette filan okumuştum çok acıyo diye karnım ağrıdı stresten ama ağrı eşiğimmi yüksek nedir çok az acıdı hemen geçti
çok dayanıklısın maşallah severim böyle insanları mızmız değilsin
Bende hiç dayanıklı değilim böyle konularda pefff
40. gün bittişimdi yine kanama değilde akıntı geliyo arada. ay internette filan okumuştum çok acıyo diye karnım ağrıdı stresten ama ağrı eşiğimmi yüksek nedir çok az acıdı hemen geçti
bence dayanırsın bak pinguda hep korkuyorum diyodu ama nasıl doğurdu
valla tatlım beni hep mızmız bilrdi çevremdekiler ama öle değilmişim kanıtladımçok dayanıklısın maşallah severim böyle insanları mızmız değilsin
valla tatlım beni hep mızmız bilrdi çevremdekiler ama öle değilmişim kanıtladımbişey olmıycak diye bi cesaretlenince hiçbişeycik olmuyo kendini kasınca acıyo kesinlikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?