Eylül dostluğumuza burada devam (:

Zaten birlikte cslisiyoruz..telefonda bana yonlendirildi.maillerede bakiyrm.o yuzden gitmiyrm...benim esimde yillardir yalniz yasiyo.ya bole diildi.yardim ederdi.evde oldugumdan beri 0...kendime ismi arasam.adam beni bos goruyor heralde..o yuzden evin isini yapmaliyim.babamda anneme aynini solerdi....
Iyide biz onlarla birmiyiz?????

bencede ara bakalım hatta görüşmeye filan gidiyorum de bakalım tepkisi ne olacak.
böyle benim çalışmadığımı düşünüyorsun galiba de. yada sen kocanın dilinden anlarsın zaten. erkeklere yüz vermeye gelmez.

bunu aşmak için ne yapmak lazım acaba yani hem işte çalışıp birde ev işlerini yapmaya hizmet etmeye yükümlüymüşüz imajını nasıl silebiliriz hem işte yorul hemde evde hafso sonu planların hep temizlik üzerine ....

türk kadını olarak bu durum sadece bizde var galiba

Iyide ben onun kadar calismiyorsam bu onun sucu.bir dunya rapor yazmasi kazim yetismiyo.bana ogret dedim 100 kere yok ya bosver diyor..sorun su..hic is yapmiyoda olabilirim demek ev hanimi olsam gorecegim muamele bu...ki ben onun icin calismiyorum baska yerde.ben olmasam sekreter alacak.benim maas ona gidecek..isler oturana kadar demistm ama bole giderse kendime is ararim

En baştan yapmayacaktık. O tren kaçtı bizim için. Birde çocuğumuz olunca iyice hapı yuttuk.

yarın yemeğe çıkacağız rezervasyon YAPTIRDIM

Bende hastalandım. Gitti bütün planlar

aydasum çook geçmiş olsun bebiş iyidir hiiç merak etme sen.

ayrıca çoook teşekkür ederim kuzum inş. rabbim o günleri göstersin...

öncelikle merhaba hatun kişiler...

bende karşı komşumda kahvaltıdaydım malum evde yemek yiyemiyorum krakerle besleniyorum sadece. saolsun çağırdı karnımı doyurdum.

neyse eve geldim kocamın dağınıklığı yüzünden küfürler ediyordum ki sizlerde de aynı sorunlar varmış valla benim koca annesinin evindeki halinden evimizde milyonlarca kat düzenli ama yine de mesela çoraplarını kir sepetine atmaya alışamadı.koyduğu şey öylece kalıyor.sanki artık midemin evde bulanıp yemek yapamadığıma da inanmıyor gibi küçük laflar sokmaya başladı.

valla patlarsam kötü olacak çok iyi biliyorum sanki tek başıma yaptım bu çocuğu hem mide bulantısı çek hem gece ağrılarla uyan o da keyfince dağıtsın evi ne ala memleket ama susuyorum

neyse bende pek dertliymişim.şimdi seminere gidiyorum dönünce görüşürüz öpüldünüz....

Son düzenleme:

Sağol kuzum Allah razı olsun...
Erkekler bı yerden sonra nazlanıyormusuz gıbı dusunuyorlar sanırım...
Esıme gecen dedım kı ıkıncı cocuk ıcın cok beklemeyelım, sen önce bunu bı doğur da dıyor

Ya kızlar sız soledıkce farkedıyorum, benım adam (ay babanem gıbı konustum) uzmuyomus benı hıc...
sabah esofmanlarını bıle katlar gıder, uyuyo sımdı askım kabardı gıdıp opcem bak

Bu her eşte var kızlar galiba bunlar... ama sizinkileri duyunca benim eşim yine az çok yapıyor bazen abartıyor ayar verince normale dönüyor..
Eşim annesinde olduğu gibi değildir hatta bunu sürekli de dile getirir. annesine şakayla evde tüm işler bana bakıyor falan der oda iyi yapıyor falan diyor..
Evde de sağolsun temizlik yapar haftasonları falan ben temizlik yaparken mutlaka yardım eder ama normal günde öyle çok düzenli değildir. yediğini kaldırmaz mesela kalkıp meyve falan hazırlamaz ama çay demlesem ben hiç kalkmam gider sürekli doldur.
misafir gelse elinden geldiği kadar yardım eder.

önceden mesela ctesi çalıştığımda evi süpürüp siler temizlerdi şimdi sınava çalışıyor diye son 1 aydır evde çok iş yaptırmıyorum.
ama sınavı kazanamazsan nisan sonu bahar temizliği var diyorum hazırlıklı olsun diye

benim kocacığımın zaten vakti olmuyo ama kendisi dağınıktır genel olarak arada yardım etesi tutuyo yemek hazırlarken filan zaten temizlik yaptığımda h.sonu o çalışıyo oluyo ütü yapar çok güzel o da önemli tabii ama çayımı suyumu getirir bir de şu kıyafetlerini halı gibi yere sermese banyoya girerken de çamaşırını yere veya sepetin üstüne değil içine atsa süper olur

Benimkinede bagiririm katla pijamalarini die.katlayisi gormeniz lazim.durer buker kivirir yatagin ustune koyar.amannnn gicik oluyorum dusundukce

AYNEN benimkide sırf onun için kuvetin önüne paspas aldım. ince hemen yıkanabilir.ona yazık olur kıyamazmış.
eşimin ailesi kıyafetleri hiç ütülemez. bildiğin dürüm gibi sarar katlamaz bile. direk dolaba atar. ilk ev yerleştirirken benimkileri ütüleme böyle yap dedi. bir çığırdım. adam korktu. anasını beğeniyo beni beğenmiyo haspam. şimdi oh diyo ne rahatmış böyle hazır ütülü giymek.

Benim kocacığım güzelce katlar pijamalarını, Ortalıkta görünmesin diye dolabına yerleştirir. Aşkitom benim ya. Annesi geçen geldiğinde kahrolmuştu. Bu çocuk bizim evde hiç böyle değil diye

Kimseciklerde kalmamış. Benimde tatlı krizim tuttu. Eşim sabah çantama bir çukolata atmış yedim ama bana mısın demedi. Pöfff. Akşam olsada evime gitsem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…