- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #24.481
sen neden evdesin similla işten mi çıktın
valla ben çalışmama rağmen bende aynı durumla karşılaşıyorum eşim eve gelir direk kanepeye yatar yemek ayağına gelir sonra yemek biter artık canı ne isterse ister beni dolandırır evde bende bu durumdan çok şikayetciyim neden kendi yapmaz yada ben bir gün yapıyorsam neden sen yapma ben yapayım bu akşam demez
Zaten birlikte cslisiyoruz..telefonda bana yonlendirildi.maillerede bakiyrm.o yuzden gitmiyrm...benim esimde yillardir yalniz yasiyo.ya bole diildi.yardim ederdi.evde oldugumdan beri 0...kendime ismi arasam.adam beni bos goruyor heralde..o yuzden evin isini yapmaliyim.babamda anneme aynini solerdi....
Iyide biz onlarla birmiyiz?????
Zaten birlikte cslisiyoruz..telefonda bana yonlendirildi.maillerede bakiyrm.o yuzden gitmiyrm...benim esimde yillardir yalniz yasiyo.ya bole diildi.yardim ederdi.evde oldugumdan beri 0...kendime ismi arasam.adam beni bos goruyor heralde..o yuzden evin isini yapmaliyim.babamda anneme aynini solerdi....
Iyide biz onlarla birmiyiz?????
özdncim yarın güzel bi kutlamayla barışırsınız
bunu aşmak için ne yapmak lazım acaba yani hem işte çalışıp birde ev işlerini yapmaya hizmet etmeye yükümlüymüşüz imajını nasıl silebiliriz hem işte yorul hemde evde hafso sonu planların hep temizlik üzerine ....
türk kadını olarak bu durum sadece bizde var galiba
yarın yemeğe çıkacağız rezervasyon YAPTIRDIM
ben cok cok cok cok kotuyum nolur dua edın bana
bekarken böbreklerımden taş dusurmustum
ıkı gundur ölüyorum agrıdan ama bunun oldugunu anlamamıstım ara ara gecıyordu bugun cok sıddetlı tuttu saatlerdır aglıyorum
esım ıste gece de yok
yarın doktora gıdıcem dua edın bana bebegım ıyı olsun
annelık cok tuhaf
Smılla sen hep evdemısın kuzum artık?
Ben esımın hakkını yıyemem ama bı huyu var kı benı hem güldürüyor hem bazen kızdırıyor...
Atıyorum meyve yedık ya da tatlı yanında sehpa var ılla bos tabagı benım kucagıma koyar mumkun degıl aksını yapması
saka gıbı demı ne yese bos tabak koltuga ya da sehpaya degıl dırekt benım kucagıma konuyor
Bu arada gecmıse bıraz goz attım, mıraclemın doğum gunuymus, doğum gunun kutlu olsun canım, seneye bıcırıklarımızla gecırmeyı nasıp etsın Allah ım...
Sofısımın kaganı da hastalanmıs, kıyamıyorum ben bıdıklara ya...
Pingum masallah batusa koca adam olmus, cok tatlı senın paşan...
aydasum çook geçmiş olsun bebiş iyidir hiiç merak etme sen.
ayrıca çoook teşekkür ederim kuzum inş. rabbim o günleri göstersin...
öncelikle merhaba hatun kişiler...
bende karşı komşumda kahvaltıdaydım malum evde yemek yiyemiyorum krakerle besleniyorum sadece. saolsun çağırdı karnımı doyurdum.
neyse eve geldim kocamın dağınıklığı yüzünden küfürler ediyordum ki sizlerde de aynı sorunlar varmış valla benim koca annesinin evindeki halinden evimizde milyonlarca kat düzenli ama yine de mesela çoraplarını kir sepetine atmaya alışamadı.koyduğu şey öylece kalıyor.sanki artık midemin evde bulanıp yemek yapamadığıma da inanmıyor gibi küçük laflar sokmaya başladı.
valla patlarsam kötü olacak çok iyi biliyorum sanki tek başıma yaptım bu çocuğu hem mide bulantısı çek hem gece ağrılarla uyan o da keyfince dağıtsın evi ne ala memleket ama susuyorum
neyse bende pek dertliymişim.şimdi seminere gidiyorum dönünce görüşürüz öpüldünüz....
benim kocacığımın zaten vakti olmuyo ama kendisi dağınıktır genel olarak arada yardım etesi tutuyo yemek hazırlarken filan zaten temizlik yaptığımda h.sonu o çalışıyo oluyo ütü yapar çok güzel o da önemli tabii ama çayımı suyumu getirir bir de şu kıyafetlerini halı gibi yere sermese banyoya girerken de çamaşırını yere veya sepetin üstüne değil içine atsa süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?