Eylül dostluğumuza burada devam (:

oohhh be geçici vergi beyanını gönderdik üzerimden büyük bi yük kalktı

dün kaynanam çağırınca oraya gittik yemeğe bugün de eşim yeğenini çağırdı görümcemin kızını o gelecek yemek pek sevmez çorba yaparım pilav yaparım patates kızartırım bi de baget ya da köfte yaparım onları sever hem de pratik olur benim için

benimde misafirlerim gelmeye başladı kızlar. oğluşuma güzel güzel ciciler getiriyolar ama yazık hemen ufalıcak çok hızlı büyüyo maşallah. her kıyafeti giydirmeye çalışıyorum ve teyzesi fotoğrafını çekiyo hatıra kalsın diye. önceki gün akşam misafirim vardı. bu akşam da var. yarın öğlende misafirim var. yarın akşam annemi kandırabilirsek bebişe baksada bizde eşimle bi yemeğe gitsek dolaşsak süper olucak kendime gelirim biraz. daha önce 2 kez kaçamak yaptık öyle. bi defa 7D ye ve waffle yemeğe kaçtık. bi defada celal ile cereni izlemeye gittik sinemaya. ama annemi defalarca aradım batu nasıl ağlıyomu uyuyomu uyandımı aklım hep onda kaldı. mama takviyesi yaptığımız için biz ağlayınca mama veriyo zaten 3 saatte dönüyoruz bidahaki acıkmasına yetişiyorum :)

oh geçmiş olsun
ben hala müdürü berkliyom gidip gelip soruyorum gelimmi diye. yok diyor geri dönüyorum
bu gecede burdayız. evde yemeğim yok. azıcık makarna vardı. onuda mikrodalgada unuttuğum aklıma geldi ekşimiştir belki.
haftasonu yemek yapıp buzluğa koymam lazım. bari kocam gider pişirir benden önce.

pingum çocuk olunca öyle işte kısa süreli kaçamaklar olacak hep aklın kalacak ama olsun her fırsatı değerlendirin

kızlar yarın dr.a gidicem çok öksürüp hapşuruyorum göğüs hastalıkları hastanesine gidicem dr.annemi oraya yönlendirmiş alerji testi yapacaklarmış ben de yaptırıcam

çok sıkıcı bir gün ya

hava çok güzel insanın çalışası falan gelmiyor

orası çok sıkıcı bi yer galiba

sıkıcı olmaz aslında karşımda oturan kadın çok sıkıcı. benim odamın camı fabrikanın içine bakıyor. orayada bütün bidonları dizdiler yer yok diye. akşama kadar çuval bidon görüyorum
karşımda sen olsan ne dedikodu yapardık ya. muhasebe işi zevkli olurdu.

bizim önümüz tavana kadar varil bidon dolu havayı göremiyoruz

bidonları boyayın gökyüzü falan yapın o zaman hep gününüz aydınlık olur

kızlar yarın dr.a gidicem çok öksürüp hapşuruyorum göğüs hastalıkları hastanesine gidicem dr.annemi oraya yönlendirmiş alerji testi yapacaklarmış ben de yaptırıcam

bana da küçükken yapılmıştı çapada :2: şimdi yine yapılsa fena olmaz aslında alerjik bronşit çıktı

Annemdeyim ben.gelen giden cok.sagolsunlar dunya kadar sey geldi..banada yaradi.nevresim takimimim bile oldu..sizin hic yakininiz haci yada umreye gittimi?? Ne verdiler yakinlarina????

Annemdeyim ben.gelen giden cok.sagolsunlar dunya kadar sey geldi..banada yaradi.nevresim takimimim bile oldu..sizin hic yakininiz haci yada umreye gittimi?? Ne verdiler yakinlarina????

birisi makyaj malzemesi getirmiş.
birisi seccade tesbih
birisi de yüzük kolye falan bide sürme

gidenler bana bunları getirdiler

benim bildiğim de
seccade şal eşarp tesbih yüzük kolye sürme getiriyolar

Seccade.tesbih.yuzuk.tulbent.surme.birde ince patik...bunlsri ben alicam burdan..baska birsey aklima gelmiyor..
Gecen gittigimizde yuzuklere baktim okadar dandiktiki..akik tasimi ne oluyor ondan almak daha mantikli..en azindan haci yuzugu yaslilar takiyir

sofistike ile konuştum. gayet yiiydi oğlu beni sevmedi ya geçen aradığımda da ağladı şimdi de ağladı ama ağlaması bile güzel
bu bebeklerin sesi bile öyle güzel geliyor ki
dün gitmişler dr ilerlememiş 4 gün sonra yine gidecekmiş. gayet iyilerdi ikisi de meme delisi oğluşu bulamayınca bastı yaygarayı

iyi akşamlar kızlar, ben geldim ama hepiniz gitmişsiniz. kursum bitti bugün, arkadaşlarla çok alışmıştık biraz üzüldük, ama bundan sonrada görüşeceğim arkadaşlarım oldu. kutlama yaptık pasta kestik. çarşıda işlerim vardı onları hallettim eşimin iş yerine uğradım eve geldim barbunya yaptım.. eşimde gelmek üzeredir.

aydasu çok geçmiş olsun canım bugün gittin sanırım doktora nasılsın şimdi?

eşlerin dağınıklığından bahsetmişsiniz, sağolsun benim eşim ben evde olmama rağmen yardım ediyor, işten gelir gelmez wc,lavabo işlerini halledip üstünü değiştirir değiştirmez yanıma geliyor hemen sofrayı hazırlıyor içeri götürülecekleri götürüyor, yemekten sonrada toplamamda yardım ediyor, hemen mutfaktaki işlerimi bitirip yanına geleyim diye... ama çoraplarını kirli sepetine atmama, pijamalarını ortada bırakma ve meyve,çerez vs tabaklarını ortada bırakıp yatma konusu benmkinde de var, demekki bu erkeklerdeki genle alakalıymış :))

İse gitmedim bugün canim,basagrim gecmedi ilk günki gibi degil ama
hala agriyor,bide grip oldum yatiyorum evde sürekli meyve
yiyorum umarim yarina toparlarim,burnum tikali olunca
uyuyamiyorumda

geçmiş olsun canım dikkaat et kendine daha dayanılmayacak gibi olursa da dr git istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…