Eylül dostluğumuza burada devam (:

herkesin dünya çiçekçiler ve kuyumcular günü kutlu olsun
erkeklerin yazdığı bir cümle bende alıntıladım sadece

Daphnem bebısım ıyımıs Rabbıme cok sukur...
114 gr olmuş sıpa...
Gıtmeden once cıkolata yemıstım ıse yaradı kıpır kıpırdı hanımefendı...
Elını kac kere agzına goturdu Allah ım cok tatlıydı ya gıtmıyor o halı gozumun onunden...

Bende bakterı cıktı bobreklerde sorun cıktı, ürolojıye gıdıcem ogleden sonra ona gore tedavıye baslancak, taş dusuruyorum yıne cunku...
Ama var ya daphne onu gordum ya oyle unuttum herseyı, esım agrın gectı galıba dedı yoo dedım hala cok var ama aptal aptal sırıtıyordum hala...

annem hemen bugun gıdıp park yatagını hastane cıkısını alcam dıyo bakmıs onceden dedım sakın pembe alma, ıkıncı bebek erkek olursa napcam onu, kırmızı al dedım hos erken daha almasın...

Öyle ıste canıım ayaklarımız yere basmıyor, ilk gunden berı hıssettıgım doğru cıktı, ruyam cıktı, o kadar tursu, eksı lımon yedım kı o da cıktı
Rabbım hepınıze nasıp etsın ınsallah bu duyguyu canım...

Aydasum kizcene saglikla kavusursun ins..azcik kiz olsun ya erkek egemenligi var bebislerde....

Benim hic sevgililer gunu kutlucak havam yok.aramizda cok ii diil zaten...markete gittigimde belki giysi bakarim ona

Amin inşallah. Maşallah kuzuna :)

Oooo koca kız olmuş bu annesi. Çeyizini yapmaya başla şimdiden

Aydasum kizcene saglikla kavusursun ins..azcik kiz olsun ya erkek egemenligi var bebislerde....

Benim hic sevgililer gunu kutlucak havam yok.aramizda cok ii diil zaten...markete gittigimde belki giysi bakarim ona

Allah razı olsun sımıllam...
Evet kızları üçledık sımdılık

sız nıye kırgınsınız, dunku mevzudan mı canım?

Evt cnm ben laf carpiyorum oda bana carpiyor gicik.daha bir gun duymadim gel konusup cozelim dedigini....ikizler burcu erkegimiii amannnnnnnnn

Nasıl cozcenız pekı canım?
Zamana bırakıp ustunu mu kapatcanız yoksa senın cozelım demenı mı beklıyor?
Hos erkekler hıc bı zaman ortada cozume kavusturulcak bı mevzu oldugunu dusunmuyorlar o ayrı, bız kendımızı yıprattıgımızla kalıyoruz...
Sen gulsen ona o da yelkenlerı suya ındırır, guya senın ınadının kırılmasını beklıyor...
Ben sunu cozdum bız hanı tavır yapıp konusmuyoruz ya onların umru olmuyor oh ıkı saat kafam rahat ettı dıye dusunuyorlar...

Evt cnm ben laf carpiyorum oda bana carpiyor gicik.daha bir gun duymadim gel konusup cozelim dedigini....ikizler burcu erkegimiii amannnnnnnnn

Kızlar biz sevgililer günü kutlamayacağız. Zaten dün temizlik yaptım canım çıktı. Bu günde dolapların içini temizleyeceğim akşam gidip. Birde eşim grip olma evresinde. Yemeğini yedirip ilaçlarını veririm o tv karşısında dinlenir. Bende işlerimi bitirir çay demlerin oturup içeriz Bizim sevgililer günü kutlamamız bu kadar olur

Similam senin eşinde ne inatçı bir adam birde umursamaz bir tip sanırım.

üşüyorum ben bugün galiba hasta olcam. iş yerinde petekler bozulmuş. ısıtıcı var ama diğer kadının başı ağrıyormuş. buz kestik yaaa

Evt cnm umursamaz..evlendikten sonra bole oldu sanirim.sevgiliyken daha mutluydukkk

Evlendikten sonra tüm erkekler biraz umursamaz oluyorlar artık kaybetme korkuları olmadığı için. Biz kadınlar onları öyle kabul etmek zorundayız sanırım. Bazende biz fazlasını bekliyoruz belkide bilemiyorum. Hatırlarsan landflovers da bu konuda çok sıkıntı cekti ama zamanla düzeldi ilişkileri. Belkide sizinde zamana ihtiyacınız vardır ya da ona sor senden ne şikayetleri var? Farkında olmadan biz kadınlar değişebiliyoruz çünkü. Kendimden biliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…