Eylül dostluğumuza burada devam (:

herkese merhabalar kızlar...
aydasu canım çok ama çok sevindim maşallah kızımızayeşil gözlü oldu mu tamamdır senin rüyan gb olur
geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ederim..simillacım annemin astımı var ve alışık olmadığı için astım krizini evde kendi ilaçlarla yenemedi..şimdi hastanede kortizon ve buhar tedavisi görüyor..çok şükür yarın taburcu oluyoruz..
similla eş konusunu açmışsın..az önce eşime dedim ki aşkım evi temzileyeceğim..ne var ki diyor evde..
bizim evimizde bir Canga'nın(çikolata reklamı var ya canavara dönüşüyor) yaşadığını nasıl unuttun..
akşam yataktayız paşam uyuyamıoyr sonra da diyor ki keşke ev çok dağınık ve pis olsa yatakta gömülsem üniversitede yaptığım gb diyor..hemen o ortamı sağlarım merak etme sana öyle bri lazımmış.çöp ev olurdu eviniz

selam kızlaaarrr.

maşallah ne sohbetler sohbetler.anlaşıldı biz bu rehaveti atamayacağız topikcek.

ben bugün eşim gittikten sonra bi uyumuşum 12 de telefonun çalmasıyla uyandım hamilelğin en sevdiğim yönü çoook uyuyabilmek

aydasum ayyyy bu hamilelik beni iyice sulugöz etti senin prensesin rsimlerine bakıp bakıp gözlerim doluyo rabbim hayırlı,sağlıklı ve uzun ömürlü eylesin inş.

teremmm hoşgeldin canım annen biran önce sağlığına kavuşur inş.

OCWMAYS kuzummmmmmmmmmmmmm hoşgeldin nasılsınız?berra hanımlar nasıllar

ahsen canım hışgeldinnn nasılsın?berroş nasıl oldu iyileştimi kızımız

canımmm aminn çok teşekkür ederimsenin bebişin ne yapıyor annesi..bol bol dinleniyorsunuz..
ne zaman öğrenicez cinsiyetini?

valla öyle yapıyoruz canım çünkü gece düzgün uyutmuyor midemde gaz sancıları oluyor ve 7 aylık hamile gibi şişiyor midem geceleri

bakalım 25 inde randevumuz var bizde çook heyecanlıyız dua edin bize güzel haberlerle dönelim inş.

sen neler yapıyosun

kızlarrrr....

et yemeği yapmak istiyorum ne yapayım?

hani böle ince olur,marine edersin sonra kızartırsın...

öle bi tarife ihtiyacım var benim

maşallah canım hayırlı haberlerle gelin inşallah..hamileliğin her ayı farklı geçiyor demek..
bende aşırı yorgunum gün menfumum şaştı diyebilirim..evim Allaha emanet
birazdan işe girişeceğim h.sonu muhakkak gelen olur.rezil olmak istemiyorum

kızlarrrr....

et yemeği yapmak istiyorum ne yapayım?

hani böle ince olur,marine edersin sonra kızartırsın...

öle bi tarife ihtiyacım var benim
tas kebabı da yapabilirsin..küçük küçük etleri düdüklüde pişirirsin..sonra küp küp patatesleri kızartırsın..sonra
karıştır hepsini..süpper olur..
biftek yapabilirsin canım..soğan suyu ve salçayla marine et etini..sonra harlı ateşte pişir tavada..netten de bakabilirsin

öyle oluyo canım her geçen gün değişik şeyler yaşıyorum ama artık enerjik olacağım günleri iple çekiyorum 4. aya girdik ama hala aygın baygın geziyorum.

evi boşver canım annem iyi olsunda düzene katarsın sen hemencik.

markete gidiyorum kızlar biftek alıcam bakalım..

birde internetten ovulasyon testi aldım idrarla yapılandan..şubat ayı boş geçmesin dimi ama

ahsen hoş geldin. berracık nasıl?
similla bu gece ortamın en uygun olduğu gece
bizim müdür toplantıya gitti yok bugün sessiz herkes oh dedi. bizde yaya yaya iş yapıyoruz. diğer kadınla yemek yapan abla bolca sigara molası veriyo

merhaba kızlar

bir kısmınızla whatup tan yazışıyoruz ama yazışmadıklarımıza selanlar

kuaföre gittim manikür yaptırıp fön çektirdim

akşam yemeğe gideceğiz sonra evimize gideriz bebe çalışması yaparız

valla benim bebe sanırım anası babası gibi anormal bir bebe olur

Ben bir anormalliğini görmedim ama

kızlarrrrrrrrrrrrrr ayyy kocam bana hediye almış...ama ben hediyeyi buldum ya
salonu temziliyordum gümüşlüğün arkasını çektim süpürmek için anamm bakıyorum bir pakett ya diyorum bu burda yoktu..sonra üzerinde tarih vardı jeton düştü benim..bernardodan kahvaltı takımı almış sanırsam çok beğendiğim bi takım vardı gidip gelip baktığım..ayyy ama ben kocama bişey almadım yaa..en iyisi işimi bitirip hemen yakınımdaki avm ye gidip birşeyler alayım kocama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…