Eylül dostluğumuza burada devam (:

Gunaydin kizlar...bizim gecemizde ii bitmedi..kac gundur hal hareketler umursamaz biliyosunuz..dun oyun oynuyoruz..diyoki bu hayatta umursamaz okacaksin hicbiseyi kafaya takmicaksn.bende dedim evet sen umursamazsin benide unursamuyosun zaten.artuk bende hicbiseyi umurssmicam senide dedim..guldu sadece..yuzumu astik kalkana kadar..o sakalarina devam etti..ben sinirden okuyorum..adam guluyo ediyo.. ...inanilmaz kirginim....yok diyorum yaniiii bu adamdan olmaz..allah sonumuzu hayretsin..

zahtercim bilmez mi her b.ku biliyo takip ediyo ama denemez öyle söyledi ben de gerçek mi diye sordum eğer sen istersen dedi sen hazır değilsen yapmam merak etme dedi yapamaz ben istemeden

iyi ozaman sen kendini hazır hissedince ne güzel bi bebiş daha gelir ozaman

burda iş için cv arıyorlar. bana birşey diyen yok ama sekreter yada muhasebe için diyorlar.
bunlar bi tane eleman istiyor ama benim yerimemi yoksa ek birimi anlayamadım.
içim içimi yiyor. öğrenmem lazım kocam her ihtimale karşı bak birşeyler cv yolla diyo. laf arasında öğretmeye vaktimiz yok biz iş bilen birini arıyoruz diyorlar. ben kendim öğrendim bişeler ama onlara yetmiyor.

seni alırken işe hakim olmadığını bilmiyorlar mıydı

ne garip insanlar var vakti yoksa baştan bilen birini alsaydı madem

sen alışabildin mi işine

artık bana soru sorabileceğiniz kıvama geldim çok çalıştım çok emek verdim oldum

Sen varya sen hepimizi cebinden çıkarırsın

Canım madem öyle sende umursama. O sana nasıl davranıyorsa aynen öyle davran.

Kızlar bu arada erken rezervasyon yaptırmak isiyoruz tatil için. Kıbrısa gitme planlarımız var. Daha önce aranızda kıbrısa giden var mı? Otellere bakıyorum ama kıbrısı bilmediğim için karar veremiyorum.

smillacım sen de takma umursama bşyi elde değil biliyorum ama denemeye çalış

zahter bunlar ne mal ya bilen biri alsalarmış o zaman tabii bilen biri fazla para isteyecek işlerine gelmiyo

daphnecim biz ocakta baktık ama aklımıza yatan uygun bi yer bulamadık çok da önemsemedim aslında tur istediğim için ama iyi ve uygun bi yer bulursan bize de hbr ver belki biz de alırız eşimde kıbrıs istiyo beraber tatil yaparız belki belli mi olur ya da siz de tura gelin beraber fellik fellik gezelim

Süper olur aslında

Aynen ole yapicam...artik agzimdan zorunlu seyler disinda tek kelime cikmicak.....donupte neden bolesin demez ya....ama yinede kendi bilir.gittigi yere kadar....

seni alırken işe hakim olmadığını bilmiyorlar mıydı

ne garip insanlar var vakti yoksa baştan bilen birini alsaydı madem

sen alışabildin mi işine

ben açıkça anlattım bildiğim bilmediğim bunlar dedim kandırmak istemem sizi diye.
evet hanzade aradıkları insan muhasebe deneyimi çok iyi olacak ama 600e filan çalışacakmış. ben elimden geldiğince benim işim olan şeyleri halletmeye çalışıyorum bakalım. hiç anlamaz gibi davranıyorum.

günaydın kızlarrrrr
hava puslu yağmurlu tam uyku havası ama eşim sabah işe giderken uykumu kaçırdı dahada uyuyamadım 2 gündür evde yoktum, çarşamba yemek kursum vardı sonra bkv ye gittim gece çok geç geldik, dünde anneme gittim yine geç geldik bugün artık evde oturayım
Sevgililer günü falan kutlamadık çünkü o kadar özel günümüz varki hepsini kutlamaya kalksak her ay bişey çıkar ama ben dün hem eşime hem kendime parfüm aldım whatsapp dan resmini çekip eşime gönderdim bak biri senin hediyen biri benim diye, süprüz yaptım küçücük
Aydasuuuu kuzum sağlıkla gelsin kızçen

canım biz balayına kıbrısa gitmiştik, girnede mercure otel çok güzel biyerdi herşeyi muhteşemdi, müdürünü tanıyordu eşim onun tavsiyesiyle gittik ama el değiştirmişler bozulmuş falan diyordu geçenlerde. Ama Kıbrıs sevimsiz biyer yaw ben pek sevmedim.

kıbrıs hakkında bende konuşmak istiyorum asla kıbrısı tatil olarak tavsiye etmem çok pahalı bir yer

birde siyah denizin dediği gibi sevimsiz bir yer 2 3 gün gezmek için gidilebilir ama tatil için o kadar zamanı harcamaya değme

ben herkese kaşı tavsiye ederim

hem tarihe hem denize hem doğaya bol bol doyarsınız

ben hayran kaldım kaşa

her gün günü birlik turlara katıldık

bir gün jeeplerle gezdik bir gün tekne ile dalmaya gittik bir gün patara büyük kanyon ve antik kentleri gezdik anlatırken bile içim gidiyor

özdn öyle bi tatil çok istiyorum ama eşim cins biraz pansiyon istemiyo ben yorulurmuşum öyle düşünüyo otelde dinlenirsin daha rahat diyo bu konuda anlaşamıyoruz

kıbrısa kuzenimi görmeye gitmiştim üniversitede tatil için sadece otelde tatil yapmak isterseniz güzel olur belki ama su bile türkiyeden pahalı. herşey burdan gidiyor çok pahalı. ve kıbrıs türkleri türkiye türklerini hiç sevmiyor. bunu heryerde hissettiriyorlar size. sokakları çok dar. bildiğiniz köy gibi. dükkanlar eski. yada benim gezdiğim yerler öyleydi belki. lefkoşaya gitmiştim ben. 3 gün zor durdum çok sıkıldım.

Kaş gerçekten harika bi yer..Benim eşim kaşlı..pataraya 5 km olan kınık diye bi beldeden..ailesi orda biz tatillerde oraya gidiyoruz..hergün çıkıp yakın biyerlere gidiyoruz..kaşı bende çok seviyorum gerçekten tatil için çok güzel biyer..kaşa gideceklere mutlaka kaputaş plajına da gitmenizi öneririm ben çoookk sevdim..=)

hava çok kötü kızlar çok sıkıldım akşam da arkadaşıma gidicez misafirliğe uzak bu hava da zor olacak gece dönmesi özellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…