- Konu Sahibi landfloves
-
- #24.601
zahtercim bilmez mi her b.ku biliyo takip ediyo ama denemez öyle söyledi ben de gerçek mi diye sordum eğer sen istersen dedi sen hazır değilsen yapmam merak etme dedi yapamaz ben istemeden
iyi ozaman sen kendini hazır hissedince ne güzel bi bebiş daha gelir ozaman
burda iş için cv arıyorlar. bana birşey diyen yok ama sekreter yada muhasebe için diyorlar.
bunlar bi tane eleman istiyor ama benim yerimemi yoksa ek birimi anlayamadım.
içim içimi yiyor. öğrenmem lazım kocam her ihtimale karşı bak birşeyler cv yolla diyo. laf arasında öğretmeye vaktimiz yok biz iş bilen birini arıyoruz diyorlar. ben kendim öğrendim bişeler ama onlara yetmiyor.
artık bana soru sorabileceğiniz kıvama geldim çok çalıştım çok emek verdim oldum
Gunaydin kizlar...bizim gecemizde ii bitmedi..kac gundur hal hareketler umursamaz biliyosunuz..dun oyun oynuyoruz..diyoki bu hayatta umursamaz okacaksin hicbiseyi kafaya takmicaksn.bende dedim evet sen umursamazsin benide unursamuyosun zaten.artuk bende hicbiseyi umurssmicam senide dedim..guldu sadece..yuzumu astik kalkana kadar..o sakalarina devam etti..ben sinirden okuyorum..adam guluyo ediyo.. ...inanilmaz kirginim....yok diyorum yaniiii bu adamdan olmaz..allah sonumuzu hayretsin..
smillacım sen de takma umursama bşyi elde değil biliyorum ama denemeye çalış
zahter bunlar ne mal ya bilen biri alsalarmış o zaman tabii bilen biri fazla para isteyecek işlerine gelmiyo
daphnecim biz ocakta baktık ama aklımıza yatan uygun bi yer bulamadık çok da önemsemedim aslında tur istediğim için ama iyi ve uygun bi yer bulursan bize de hbr ver belki biz de alırız eşimde kıbrıs istiyo beraber tatil yaparız belki belli mi olur ya da siz de tura gelin beraber fellik fellik gezelim
seni alırken işe hakim olmadığını bilmiyorlar mıydı
ne garip insanlar var vakti yoksa baştan bilen birini alsaydı madem
sen alışabildin mi işine
canım biz balayına kıbrısa gitmiştik, girnede mercure otel çok güzel biyerdi herşeyi muhteşemdi, müdürünü tanıyordu eşim onun tavsiyesiyle gittik ama el değiştirmişler bozulmuş falan diyordu geçenlerde. Ama Kıbrıs sevimsiz biyer yaw ben pek sevmedim.Sen varya sen hepimizi cebinden çıkarırsın
Canım madem öyle sende umursama. O sana nasıl davranıyorsa aynen öyle davran.
Kızlar bu arada erken rezervasyon yaptırmak isiyoruz tatil için. Kıbrısa gitme planlarımız var. Daha önce aranızda kıbrısa giden var mı? Otellere bakıyorum ama kıbrısı bilmediğim için karar veremiyorum.
özdn işyerinden biriyle tartışmıştın ne oldu??
yine kendi kendime yazıyorum
daphne kaşa mı gitsek kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?