- Konu Sahibi landfloves
-
- #24.561
Ay terem ne hoş :) hemen hediye Alman lazım :)
herkese merhabalar kızlar...
aydasu canım çok ama çok sevindim maşallah kızımızayeşil gözlü oldu mu tamamdır senin rüyan gb olur
geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ederim..simillacım annemin astımı var ve alışık olmadığı için astım krizini evde kendi ilaçlarla yenemedi..şimdi hastanede kortizon ve buhar tedavisi görüyor..çok şükür yarın taburcu oluyoruz..
similla eş konusunu açmışsın..az önce eşime dedim ki aşkım evi temzileyeceğim..ne var ki diyor evde..
bizim evimizde bir Canga'nın(çikolata reklamı var ya canavara dönüşüyor) yaşadığını nasıl unuttun..
akşam yataktayız paşam uyuyamıoyr sonra da diyor ki keşke ev çok dağınık ve pis olsa yatakta gömülsem üniversitede yaptığım gb diyor..hemen o ortamı sağlarım merak etme sana öyle bri lazımmış.çöp ev olurdu eviniz
selam kızlaaarrr.
maşallah ne sohbetler sohbetler.anlaşıldı biz bu rehaveti atamayacağız topikcek.
ben bugün eşim gittikten sonra bi uyumuşum 12 de telefonun çalmasıyla uyandım hamilelğin en sevdiğim yönü çoook uyuyabilmek
aydasum ayyyy bu hamilelik beni iyice sulugöz etti senin prensesin rsimlerine bakıp bakıp gözlerim doluyo rabbim hayırlı,sağlıklı ve uzun ömürlü eylesin inş.
teremmm hoşgeldin canım annen biran önce sağlığına kavuşur inş.
OCWMAYS kuzummmmmmmmmmmmmm hoşgeldin nasılsınız?berra hanımlar nasıllar
kızlarrrrrrrrrrrrrr ayyy kocam bana hediye almış...ama ben hediyeyi buldum ya
salonu temziliyordum gümüşlüğün arkasını çektim süpürmek için anamm bakıyorum bir pakett ya diyorum bu burda yoktu..sonra üzerinde tarih vardı jeton düştü benim..bernardodan kahvaltı takımı almış sanırsam çok beğendiğim bi takım vardı gidip gelip baktığım..ayyy ama ben kocama bişey almadım yaa..en iyisi işimi bitirip hemen yakınımdaki avm ye gidip birşeyler alayım kocama
yalnız kızlar benim oğlum olacak..onu nasıl süslücem bilemiyorum...ay leoparlı papyon takarım onaaa
ya ben gittim kontrafile midir nedir ondan aldım..salçalı yapıcam bu durumda.adam beni kandırdı..
zahtercim ovulasyon testim gelsin. o güne kadar yapmak yok zatende hastayım vede küsüz..
dayanamadım yine kocama hediye aldım..pantolon aldım böle taba rengi gibi..kendime göre beğendim üstüne siyah v yaka kazak aldım.kesin beğenmeyecek b_k rengi diyecekben yinede şansımı deneyim dedim gider değiştirir şurası zaten
terem tesekkur ederım canım hafızan ne kadar kuvvetlı ruyamı bılem unutmamıssın
cok sukur annen de yarın taburcu oluyormus cok sevındım canım Rabbım yokluklarını gostermesın...
oy ben yırım o duygusal anneyı...
sulugozum benım, aglama valla kıyamam...
Cok az kaldı senden de haberlerı almaya ayın 25 ınde bellı olur senın kuzucuk da
Var mı senın ıcıne doğan bıse?
Oy supermış...
Koş kuzu kos hemen sen de al bişeler, ne guzel dusunmus esın...
bişey dıyım mı sımılla bana da hep senın oğlun olacakmıs gıbı gelıyor, sen onu da susler puslersın dedıgın gıbı
merhaba kızlar bugün staj için biyerle görüşmeye gidecektim eşimin bi tanıdığıymış, eşim öğleden sonra dedi, ben evde bekleee bekle haber gelecek diye, saat 2 buçuk oldu haber yok msj attım daha erken dedi bekledim saat 4 oldu yine msj attım eşime, bi saat verde ona göre bekleyeyim bari dedim adamı aramış 6 gibi demiş.. acayip derecede kızgınım eşime, Allah onun eline dşürmesin, ne gideceğim yerin adresini biliyorum ne görüşeceğim adamın adını sıfatını hiçbişey bilmiyorum, resmen eşimin ağzından cımbızla laf alıyorum. sinirimden oturup ağlayacam nerdeyse. dün kavgalıydık zaten konuşmuyoruz msjlarla resmi resmi yazışıyoruz mecburen.. birde regl olmuşum ağrılarım bi yandan duygusallık bi yandan, hiç iyi değilim.
cantoşlarım beniiimm
girip hemen çıkmak zorunda kalıyorum ya berra durmuyor hep başındayım bugünlerde huysuz
msj atıyorum görüşeceğim adamın adı ne? işyerinin adresi ne? adamın ordaki görevi ne çaycı mı muhasebeci mi müdür mü orda bi çalışan mı neci kimmmmm???? ama cevap yokkkk... Şeytan diyor ara senin ayarladığın yerinde seninde diye bağır çağır kapat..
ben bu adamdan çocuk mocukta yapmam, sorumsuz ruhsuz
evet çok kızdırdı daphne msjlarımıda görüyor ama herzamanki gibi sadece görüyor okumuyor ne söylüyorum anlamaya çalışmıyor, hava çok kötü diye cvp yazıyor benim sorularıma.. zaten gitmeyecem hava baya yağmurlu ve çok sinirliyim bu sinirle gitmek istemiyorum.. ama ona gideceğimi söyleyecem adama rezil olsun diye..
yok zahter niye istemesin kendi tanıdığı biryermiş sonuçta, hem öyle kıskanan aman çalışmasın diyen falan bir koca değildir, 100 tane erkeğin içinde tek bayan olarak çalışacak ta olsam gönderir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?